زرین پال هم بد نیست مشکل اصلی درصدی هست که از فروشنده بر می داره . اینجوری مجبور یه جنسی که 800 هزار تومان هست رو توی سایت 820 هزار قیمت بدی و در نهایت مشتری از جایی که قیمت پایین تر هست خرید می کنه. من پی لاین استفاده می کنم و راضی هستم. چون درصد تراکنش رو از مشتری می گیره و درگاه رو بدون واسطه باز می کنه.من که قید زرین پال رو زدم.
جالبه که اصلا شما يکبار هم با زرين پال کار نکرديد و اين موضوع از صحبت شما مشخص هستش.
کاربرانی که با زرين پال کار کردن ميدونن کارمزد زرين پال برای ارقام بالاتر از 400 هزار تومان 1.9% هستش. يعنی برای 800 هزار تومان شما 15200 تومان کارمزد پرداخت ميکنيد نه 20 هزار تومان.![]()
شما درخواست بالاتر از 400 هزار تومان داشتيد اصلا ؟
کافی هستش از منوی بالای سايت قسمت کيف پول های من گردش حسابتون رو چک کنيد و ببينيد برای تراکنش های بالاتر از 400 هزار تومان (البته اگر داشتيد) چقدر کارمزد کسر شده.
اگر بيشتر از 1.9% کسر شده بود شروع کنيد به تخريب. در غير اينصورت بی دليل اقدام به جو سازی نکنيد. البته ماهيت شما مشخص هستش و دوستان در جريان روش های تخريبی شما هستند.
با سلام،
بنده بعید میدونم آقای امیری باشید چون از شخصیت ایشون انتظار دیگه ای میره و بعید هست اینطور حرف بزنه. اما به هر حال خیلی خودتون رو درگیر کار کردید که توهمات و خیالات تون قوی شده.
از یکی از مدیران فروم تقاضا می کنم، مشخصات و ip هرکاربری که ایشون فکر می کنند ما هستیم رو خدمت شون ارائه کنند شاید تو این ایام محرم، ایشون هم تلنگری بخورند.
همونطور که قبلا عرض کردیم به جای اینکه مثل شما سعی کنیم بحث های حاشیه ای ایجاد کنیم، تمرکزمون رو روی خدمات دهی و گسترش سرویس هامون گذاشتیم و خدمات بیشتری ارائه می کنیم.
کاربران دیگه بارها و بارها در تاپیک ها و فروم های مختلف همه سیستم ها رو به نقد کشیدن و فکر می کنم خود کاربران بهتر می تونند قضاوت کنند و مسائل رو تشخیص بدن.
در آخر هم یک جمله رو به نقل از یک بزرگواری مستقیما به شخص شما عرض می کنم ( نویسنده پست هایی که پی لاین رو متهم به دروغ های مختلف می کنند ) :
هرگز با احمق ها بحث نکنید.
آنها اول شما را تا سطح خودشان پائین میکشند،
بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح ، شمــا را شکســــت میدهند
ویرایش توسط Neo2 : November 26th, 2012 در ساعت 16:08 دلیل: اشتباه تایپی
:دی خوب درصد کارمزد رو از مشتری ميگيره.
بازم همون همون ميشه. کارمزد به قيمت پرداختی اضافه ميشه و مشتری مجبور هستش پول بيشتری پرداخت کنه.
عين اين هستش که شما قيمت محصول رو بالا ببريد. کلا حرف های جالبی زده ميشه.![]()
اخرين باري كه در خواست واريز دادم 2 روز طول كشيد كه عادي هم بود .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)