هزینه افزایش رم و هارد چنده؟
هزینه افزایش رم و هارد چنده؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
رم : هر 128 مگابایت 2500 تومان
هر یک گیگابایت فضا : 500 تومان
شخصیت در خور آدمیان است و بس !
بحث رو ادامه میدیم
جناب سجاد هم لطف میکنند و 2 اختاری که ایشون تا بدین جا دارند رو به عدد 3 میرسونند .
ولی امان امان که آدمیت در ذات آدمی است و بس
-----------------------------------------
در سرور فوق یک عدد پیشنهاد دیگر تا اتمام باقی است
کاربر های جدید : Iranianvps , Hostmizban و P30day.Com , persiamovie
ویرایش توسط VpsLand : January 5th, 2010 در ساعت 13:11
هیچ کاربری حق توهین به کاربر دیگر رو نداره.
خوشبختانه جناب VPSLAND روزنامه ثبت شرکتشون رو توی این تاپیک گذاشتند! هر کس هم شکی داره خودش بره و در محل بررسی کنه خبرش رو به ما هم بده !
در مورد تعداد VPS هم ایشون حدود ۲۰ ایمیل به من دادند (گفتند بیشتر بخواهید میدم !) که من چند مورد رو verify کردم و جواب مثبت دادند که مشتری ایشون هستند اما دیگه من آيپی و مدرکی نخواستم ازشون تا دقیقتر بررسی کنم ! این هم تحقیقش به عهده کسی که میخواد خرید کنه اگه براش مهمه !
پس کسانی که میخوان خرید کنند موظف هستند تحقیق کنند ( نه به قصد بهم زدن تاپیک ) و البته اگر به نتیجه نامطلوبی رسیدند در بخش انتقادات با دلیل و مدرک اعلام کنند و اگر هم نتیجه خوبی گرفتند در همان بخش میتونند با دلیل و مدرک تشکر کنند !
به بحث در مورد تاپیک بپردازید.
لطفا مشخصات cpu سرور اصلي كه اين vps ها رو توليد كرديد رو هم در همون پست اول بذاريد
چون تفاوت بين يه cpu سلرون با 8 هسته زمين تا آسمون هست
با تشكر
مشخصات پردازنده ثبت شد
ضمنا. هزینه سرور مجازی فوق 60 هزار تومان است که بر روی هر سرور با مشخصات پردازنده فوق 3 عدد سرور مجازی ایجاد میگردد .
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
کلیه پیشنهاد ها به فروش رفت. با تشکر از دوستان عزیز. لطفا ادامه ندید ...
به زودی با اماده شدن سرور های جدید با پیشنهاد های جدید خواهیم امد. ...
چه جالب..قبل از ثبت شدن مشخصات به فروش رفت و وقتی تمام شد ثبت شد
دفعه بعد اگر داشتید به من یک اطلاعی بدید خیلی خواهانش هستم البته با تست. با تشکر
بر روی آمریکا آفر هست . ولی با رم 512 و 20 گیگابایت فضا ، همراه با 2 عدد آی پی اختصاصی
ایکس ال هاست . ماهانه : 25 هزار تومان. خواستید بگید
دوستان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی گذاشتند.
آقا سجاد این تاپیک رو قفل کنید بی زحمت
Imen hosting - Iranianvps , Hostmizban و P30day.Com , persiamovie
کاربران جدید این پیشنهاد که از این سرویس استفاده میکنند. میتوانید به کاربران ما مراجعه کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر.
ویرایش توسط VpsLand : January 5th, 2010 در ساعت 20:37
به ایشون یا کلا؟
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)