خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
مثبت : آپتایم بالا ، کیفیت خوب ، پورت قابل قبول ، پهنای باند بالا
منفی : نداشتن سیستم نال روت (ابیوز بیاد خدایی نکرده دیر جواب بدید آی پی رو نمیبندن سرور و از بیخ قطع میکنن ) ، آفرهای زیادی میدن این اصلا واسه منی که 6 ماه پیش سرور گرفتم خوب نیست میبینید که رم x گیگ x تومن منی که سرورم 1/4 سرور ایشونم نیست ولی دارم 3 برابر پول سرور میدم چه کنم با قیمت وی پی اسام و بازار رقابت، پشتیبانی خوبی ندارن من از پشتیبانی راضی نبودم ، قیمت بالای سرورها (قیمتاشونو به دلار تبدیل کنید تا ببینید چند چنده قیمتا )
ویرایش توسط tizparvaz : November 24th, 2012 در ساعت 00:03
من همکاران رو تایید میکنم پایه پست هاشون!
1 ماه از این دیتاسنتر سرویس داشتم واقعا آشغاله!
داری xlکار میکنی کارت رو خراب نکن دوست عزیز و به خاطر آفر دنباله این چیزا نرو! 6 ماه دیگه عوارضه این آفر رو میبینی عزیز من!![]()
من الآن 5 سرور xl دارم و فقط با این دیتاسنتر کار میکنم!
البته یه طوفان و حرکت جدید هم از دریم سرور تو راهه! :دی (الآن همه میان یه چیزی تو دلشون میگن!:دی)
ولی خب کلا نظرم اینه این کار رو نکنی
الآن میدونم بعد از این پست خود آلما هاست و بقیه دوستان میان جبهه میگیرن منم از اینجا برای اینکه چیزی پیش نیاد میگم این نظر شخصی بنده هست!
سپاس
ویرایش توسط DreamServer : November 24th, 2012 در ساعت 00:04
باور کنید من یک ماهی که سرور داشتم کچل شدم از بس کاربر گفت این چشه! اون چشه! :| :|
کیفیت پورت روی رید 700 هم امتحان کردم ولی به پای UK2 نمیرسید یا IceColo!البته اگه ایشون دنبال کیفیت هستن!
سرور ها دل هستن و بنده هم کیفیتشون رو تایید میکنم!
اما نه الآن که همه هجوم بردن سمت این دیتاسنتر!
شهاب باور کن درسته پینگش بالاست اکثرن هم از دسکانت رک داریم استفاده میکنیم و پورت 100 هستش ولی باور کن خیلی بهتر از این سرور هاست! :| :|
ویرایش توسط DreamServer : November 24th, 2012 در ساعت 00:22
ویرایش توسط shahab-f : November 24th, 2012 در ساعت 00:25
اگر کیفیت میخوای هارد رو H700 Raid Controller with BBU انتخاب کن وگرنه سرور پورت 1 گیگ رداستیشن با 100 هتزنر برابری می کنه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)