ارسال شد
ارسال شد
سلام اگر میشه شماره موبایل و ایدی یاهوتون رو برای من هم پ.خ کنید
ارسال شد
شما چطور اینا رو میگیرید اشنا دارید؟!!! چرا به ما نمیدن
![]()
مخابرات هر استان یک سیاست کاری داره برا خودش ! توی خوزستان مخابرات 2 مگابیت رو که تا 300 کا دانلود میده به صورت نا محدود 79 هزار تومان داره ارائه میده ! که اگر یک آشنا توی ادمین هاشون داشته باشید خیلی راحت پورتتون رو وا میذارند و میتونید تا 800 900 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشته باشید ! همین. چیز زیاد شاخی هم نیست !
ما که تهران هستیم چه جوری باید سفارشامون رو بگیریم ؟
تماس بگیرید با شماره موبال بنده
شما قرار بود 4ماه پیش واسه من فیلم هایی که لینک مستقیم دادم رو بفرستی ولی دانلود کردی و خبری هم نشد فقط 40گبگ ترافبک vps رو مصرف کردی! مرسی...
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
یک حرفی میزنید درست شرح بدید مردم هم بدونند ! شما ابتدا قرار بود یک مبلغی رو واریز کنید ! لینک هارو هم از روی سرور مجازیتون به من دادید. هیچ مبلغی واریز نکردید و حتی مبلغی هم که خودم گفته بودم رو واریز هم نکردید ! حالا اینا همه به کنار. من شاید دوست نداشتم برای شما کاری انجام بدم و به خود بنده مربوط هستش ! سرویس خودم هست. از شما هم هیچ هزینه ای نگرفتم . دوستم ندارم کاری براتون انجام بدم. ! موفق باشید ! ضمنا. 40 گیگابایت به هیچ جای دنیا بر نمیخوره
لاید پول رو هم میریختم میگفتی اصلا دوست ندارم بفرستم 40 تومن هم به هیج جای دنیا بر نمیخوره!!
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)