خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
امیر عزیز تایید میشن!
سیاست کاری هر کس هم به خودش ربط داره ! توهین هم به کسی نکنید! از این نظر هم که هر نفر میتونه هر کاری بکنه و به مشتریاش ربط داره فکر نمیکنم این تاپیک جای اظهار نظر در مورد سرویس بقیه یا نظر دادن در مورد اورسل یا اورسل نبودن باشه!
اون رو مشتری میگه و تصمیم میگیره و اینجا هم جواب سوال و جوابه نه چیزه دیگه ای!
سپاس
ولی باور کن به خاطر اون سرورت مشکل پیدا کرد، چیزی نبود واسه تو که بخوای پس بدی، گفتی هاست بخر من پولشو میدم ولی من زودتر از اون تیکت تو خریده بودم، بی خیال، اگه خواستی تمدید این ماه رو واریز کن![]()
سرور مشکل پیدا نکرد آی پی رو دیتاسنتر بلوک کرده بود که آزاد کرد - تازه بعد از اینه شما رفتی شکر خدا تونستیم یه سرور 8 هسته بگیریم
![]()
همچنیم میگی پول الان دوستان فک میکنند 200.000 تومان بوده 5000 تومان پول دیگه انقد آه و ناله ندارهشوخی کردم ناراحت نشو .
آره ماه جدیدو بده من برات تمدید میکنم دیگه چکار کنیم اینکارو میکنم نری بشینی بگی هاست گیگ پوله مارو خورد ! بعد دوستان بپرسند مگه پولت چقدر بوده بعد آبروت بره![]()
سلام.
دوست عزیز دو مورد هست
یکی نبود قانون برای فروش.
دومی شفاف نبودن وضعیت سرورها برای مشتری.
شما اگر هم یوزر سرویسها باشید باید در حد یک فروشنده اطلاعات داشته باشید! تا مشکلی براتون پیش نیاد. سرورهای فرانسه یک مشخصات و خاصیتهایی دارن سرورهای انگلیس هم همینطور سرورهای المان و ....
باید خودتون بدونین این افرهایی که ارائه میشه با سرورهای اصلی دیتاسنتر هماهنگی دارن یا نه.
در مورد فروشنده ها هم که بحث مفصله خیلی از مطالب رو هم اجازه نداریم عنوان بکنیم!
دوستان خواهش کردم به کسی توهین نشه، من فقط چندتا مثال اوردم، که این عزیز هم توضیح داد چرا ارزونه و فقط ماه اوله
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)