صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: عدم

عضو انجمن sales data آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    507
    تشکر شده در
    427 پست

پیش فرض پاسخ : عدم

دوستان از اظهار نظر ئو لطف همگیتون ممنونم .
    با اینکه نمیدونستید موضوع چی هست و من تنها برای اینکه این دوست عزیز از کس دیگه پول نگیریند تا بنده تکلیف با ایشون مشخص کنم.
    نمیدونم واقعا از اول داستان بگم !

منتظر بودم صبح بانک باز بشه و برم بانک و بعد بیام کامل داستان شرح بدم و نمیخواستم در این میون حق کسی ضایع بشه .

بنده از اقای سینا شهسواری مبلغ 300 دلار درخواست کردم که مبلغش شد هشت صد و چهل هزار تومان ایشون بعد از واریز وجه گفتند پول به حساب نیومده ! این وسط کلی داستان اتفاق افتاد و ایشون الان به صورت کامل گوشی خاموش کرده و دیگه جواب نمیده ،
    بنده صبح بانک سپه بودم و با ارائه رسید بانک سپه تایید کرد پول به حساب ایشون واریز شده و در کارت ایشون قرار داره ، ایشون با هزار ترفند بنده رو تا الان پیچوندند و امیدوارم که جواب قانع کننده ایی داشته باشند و الا مجبورم از راه دیگه وارد شم .

بنده منتظر روشن شدن گوشی ایشون هستم .

اما پست را به صورت عجله ایی زدم تا کسی دیگه با ایشون مبادله نداشته باشه تا خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد . لطفا منتظر باشید تا در صورت نیاز اخبار جدیدی براتون میزارم ولی هیچ کس با ایشون مبادله چه به صورت سرور و به نحو دیگه انجام نده .

ممنون
    ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
    نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
    دیتاارقام

2. تعداد تشکر ها از sales data به دلیل پست مفید

3. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    507
    تشکر شده در
    427 پست

بعد از پیگیری ایشون پول پس داد و الان به حسابم زدند و همین الان تایید میشه که به حسابم زدند ،
    دیتاارقام

5. تعداد تشکر ها از sales data به دلیل پست مفید

عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

حرفی واسه گفتن نداریم

ولی پشت دسمتون رو داغ کردیم دیگه با هرکسی معامله نشه
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

7. تعداد تشکر ها از babelirani به دلیل پست مفید

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    ببخشید دیگه من خوشم میاد

دوست عزیز ایشون هیچ مشکلی با بنده ندارن احتمال بسیار زیاد این مشکل از طرف آقای بیگی هستش

بنده بر اساس همین قوانین فتا به دلیل اینکه ایشون در کاری که اصلا" هیچ ربطی به ایشون نداشته دخالت میکنن و دارن با آبروی بنده بازی میکنم شکایت میکنم و تا مرحله ای که شرکت ایشون رو منحل نکنم کوتاه بیا نیستم
    با سلام،

شما از ما دلار گرفتید و داشتید پول رو از حساب ایشون پرداخت می کردید و هزینه اش رو هم در نهایت پرداخت نکردید، من پستی نمیخواستم ارسال کنم و مسئله ای رو عمومی کنم چون پای آبروی شما وسط بود من دیروز هم در چت داشتم شما و ایشون رو آروم میکردم تا این سو تفاهم رد بشه اما شما وقتی
    1- دلار رو از ما 3028 خرید کردید و 2800 به ایشون فروختید
    2- شماره تلفنی که به بنده دادید اشتباه بود
    3- پولی که به حساب شما آمده بود منکر می شدید ولی با پیگیری امروز صبح معلوم شده که پول دیشب تو حساب بوده
    4- اصرار شما برای دریافت شماره حساب ما قبل از ارائه مدارک درخواست شده
    5- خاموش کردن گوشی ایرانسل شما
    7- پاک کدن مشکوک پست های بالا و چند پست پایین تر از این پست بنده http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post591085

از اونجایی که شما داشتید با آبروی ما بازی می کردید و خدا رو شکر که آقای عبادتی آشنا بود وگرنه معلوم نبود که آخر این ماجرا چی می شد ما لازم میدیدم که سو تفاهم رد بشه و نه شما، نه بنده و نه آقای عبادتی ضرر کنه. اما با این پست شما معلوم میکنه دست از شیطنت بر نداشته اید و همچنان دنبال این هستید مشکلی ایجاد کنید برای بنده و من از این نمیگذرم.

9. تعداد تشکر ها از nasa_de به دلیل پست مفید

عضو انجمن DeltaGostar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    589
    تشکر تشکر شده 
    1,081
    تشکر شده در
    755 پست

یک سوال مگر پول به حساب شما برنگشته؟
    شرکت فناوری دلتا گستر آساک - میزبانی - خدمات ارزی ,خدمات فارکس

11. تعداد تشکر ها از DeltaGostar به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nasa_de نمایش پست ها
    با سلام،

شما از ما دلار گرفتید و داشتید پول رو از حساب ایشون پرداخت می کردید و هزینه اش رو هم در نهایت پرداخت نکردید، من پستی نمیخواستم ارسال کنم و مسئله ای رو عمومی کنم چون پای آبروی شما وسط بود من دیروز هم در چت داشتم شما و ایشون رو آروم میکردم تا این سو تفاهم رد بشه اما شما وقتی
    3- پولی که به حساب شما آمده بود منکر می شدید ولی با پیگیری امروز صبح معلوم شده که پول دیشب تو حساب بوده
    7- پاک کدن مشکوک پست های بالا و چند پست پایین تر از این پست بنده http://www.webhostingtalk.ir/f172/31...tml#post591085

از اونجایی که شما داشتید با آبروی ما بازی می کردید و خدا رو شکر که آقای عبادتی آشنا بود وگرنه معلوم نبود که آخر این ماجرا چی می شد ما لازم میدیدم که سو تفاهم رد بشه و نه شما، نه بنده و نه آقای عبادتی ضرر کنه. اما با این پست شما معلوم میکنه دست از شیطنت بر نداشته اید و همچنان دنبال این هستید مشکلی ایجاد کنید برای بنده و من از این نمیگذرم.
    دوباره سلام

حرفی با شما دوست عزیز ندارم

در مورد تمامی حرفای بالا هم بله بنده *** هستم اصلا" پول ایشون رو دوس داشتم 12 ساعت توی حسابم بخوابه بعدم با این آبرو ریزی پول رو برگردونم

حرفی ندارم هیچ حرفی
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط DeltaGostar نمایش پست ها
    یک سوال مگر پول به حساب شما برنگشته؟
    بله پول ساعت 10.30 دقیقه به حساب ایشون بک خورد پولی که حتی 12 ساعت در حساب بنده نبود

کاش یکی میگفت بنده با این 840 هزار میتونستم چیکار کنم اونم از ساعت 12 شب تا 10 صبح

تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    507
    تشکر شده در
    427 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nasa_de نمایش پست ها
    با سلام،

بله دوست من ، ما از خوب حادثه با آقای بیگی عزیز آشنا بودیم ولی اگر آشنا نبودیم واقعا میخواستید جی کار کنید ؟
    متاسفانه دلایلتون اصلا قانع کننده نیست و نمیدونم برنامه چی بود ولی کار درستی نیست .
    دیتاارقام

تشکر تشکر کرده 
    86
    تشکر تشکر شده 
    507
    تشکر شده در
    427 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط babelirani نمایش پست ها
    دوباره سلام

حرفی با شما دوست عزیز ندارم

در مورد تمامی حرفای بالا هم بله بنده *** هستم اصلا" پول ایشون رو دوس داشتم 12 ساعت توی حسابم بخوابه بعدم با این آبرو ریزی پول رو برگردونم

حرفی ندارم هیچ حرفی
    بهتر نیست برای دلایل بالا حرفی داشته باشید به جای اینکه این کارو بکنید .
    دیتاارقام

عضو انجمن nasa_de آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    987
    تشکر تشکر شده 
    872
    تشکر شده در
    632 پست

پینوشت، خوشبختانه پلیس محترم فتا و همچنین قوه قضائیه به جرایم اینترنتی نگاه ویژه ای دارند و این از اون دسته مواردی هست که به راحتی و با گرفتن چند استعلام از بانک و دریافت لوگ ها کاملا مشهود هست.

ومن الله توفیق / بیگی

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)