شما اصلاً توجه کردید دوستان چ گفتند ؟ هیچ کدوم رو تست نکردید .
SolarWinds-VM-Monitor-v1.1 رو دانلود کنید نیاز به هیچ کانفیگی هم نداره
شما اصلاً توجه کردید دوستان چ گفتند ؟ هیچ کدوم رو تست نکردید .
SolarWinds-VM-Monitor-v1.1 رو دانلود کنید نیاز به هیچ کانفیگی هم نداره
عزیزان من طبکار کسی نیستم گفتم من همون اوال هم گفتم vcenter نه چیز دیگه درسته؟
SolarWinds-VM-Monitor-v1.1 رو اصلان هیچ اطلاعی ازش ندارم
مثلا شما که اینو پیشنهاد دادی میگفتی چطوری باید نصب بشه کجا باید نصب بشه و ....
شما اگه علمشو نداری میتونی دنبالش نرید ولی من تلاش میکنم بدستش بیارماین جواب رو میدم چون شما زیاده روی کردید
یک زمانی که علم چیزی رو ندارید بهتره دنبالش نرید
زمانی که دوست دارید یادبگیرید خودتون دنبالش برید نه اینکه به صورت کاملا طلبکارانه از دیگران بخوایدش
مثال شما توی زندگی عادی میدونید چیه ؟ شما مثل یه مسافر بچه زرنگ میمونی که میره جلوی یه ماشین رو میگیره میگه ببخشید فلان جا میخوام برم از کدوم طرف برم ؟ آدرس رو که گرفتی سوار ماشین میشی میگی شما که مسیرت میخوره منم برسون کرایه هم نمیدی وقتی یاد گرفتی و یا به مسیرت رسیدی حس زرنگی بهت دست میده و توی جاهای دیگه هم میای همین کارو میکنی
این خیابونی هم که توش پا گذاشتید یه مسیره نیست 100 تا مسیر دیگه هم داره هرکس توی یه مسیر وارده یکی با وی سنتر یکی با ناجیوس یکی با سولار ویندز
شما مسیر رو انتخاب میکنی میری دنبالش و علمش رو کسب میکنی
والسلام
شما که خودتون طلبکار تر از همه صحبت میکنید عزیز
من از شما انتقاد کردم؟ تازه تشکر هم کردم
من گفتم اسپم ها
گفتم شما؟
لطفا اول بخونید کامل بعد رساله بنویسید
همه کاشتند و ما خوردیم ما میکاریم دیگران بخورند
آموزش نصب و راه اندازی Cacti | Agonis
موفق باشید
OldProfile
با این میشه مثلا مقدار مصرفی هر یوز یا هر آی پی رو دید؟
مثلا
چیزایی مثل ترافیک مصرفی هر یوزر
مصرف منابع پردازنده هر آی پی
میزان دانلود هر آی پی
میزان آپلود هر آی پی
تشکر / آگونیس الا خودت به داد ما برسی
همه کاشتند و ما خوردیم ما میکاریم دیگران بخورند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
SolarWinds-VM-Monitor-v1.1 رو اصلان هیچ اطلاعی ازش ندارم
مثلا شما که اینو پیشنهاد دادی میگفتی چطوری باید نصب بشه کجا باید نصب بشه و ....عزیز دل , بنده توضیح مختصری هم دادم نگاه کنید :شما اگه علمشو نداری میتونی دنبالش نرید ولی من تلاش میکنم بدستش بیارم
شما حتی به خودتون زحمت اینکه همین اسم رو مارک بگیرید سپس کلیک راست کرده و گزینه کپی را انتخاب نمایید و در گوگل کلیک راست کرده و بر روی گزینه paste کلیک کنید سپس اینتر را بزنید هم ندادید .سلام از solarwinds vm monitor استفاده کنید نیاز به هیچ تنظیماتی هم نداره حتی SNMP
next next Finish . کاملاً ریموت هستش بنده که نگفتم پلاگین هستمثلا شما که اینو پیشنهاد دادی میگفتی چطوری باید نصب بشه کجا باید نصب بشه و ....
پیش نیازش ویندوز 64 بیتی هست که توصیه میشود از win2008r2 استفاده کنید نسخه 64 بیتی هم هست ویندوز اورجینال و بدون نیاز به هیچ کرک و اکتیو ساز ی هم از سایت میکرسافت میتوانید دانود کنید تا 6ماه بصورت مجانی وبدون هیچ چیزی کار میکنه بعدش متونید نصب مجدد کنی یا کرکش کنی
ویندوزدانلودکردین نصب کنید بعد وی سنتر روش نصب کنید توی زمینه نصبش هم اگر مشکل داشتید بگید راهنمای میکنم یا براتون نصب میکنم
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
ای بابا اقا مگه این سرور و هاست و اینا چی داره که هرکی تا سنش به 12 میرسه میخواد بره تو این کار به خدا شماها هستید حتی حرفه ای ها را هم با مشکل مواجه کردید
دوست عزیز شما برای انجام این کار می خواهید هزینه بپردازین و یا اینکه می خواهید یاد بگیرین؟
من هم solarwins رو پیشنهاد می کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)