من یه فلش داشتم همین مورد براش پیش اومد بیشتر از ۱۰ گیگ فایل هم روش بود
با یه نرم افزار ریکاوری برگشت
من یه فلش داشتم همین مورد براش پیش اومد بیشتر از ۱۰ گیگ فایل هم روش بود
با یه نرم افزار ریکاوری برگشت
درود
متاسفانه این مشکل برای من پیش اومده قبلا خیلی جستجو کردم راهی پیدا نکردم و دست آخر مجبور به فرمت کردن فلش شدمامیدوارم شما راهی پیدا کنید
یافتم یافتم :دی امیدوارم این روش کاربردی باشه ولی به نظر میرسه که عملی هست چون دقیقا مشکل بنده رو توضیح داده !
لینک منبع اصلی : http://www.asreelm.com/download/soft...-data-recovery
معرفی بهترین نرم افزار برای ریکاوری فلش دیسک ، مموری و هارد اکسترنال
تاریخ ارسال : ۱ دی ۱۳۹۰
در این مقاله قصد داریم نرم افزار Power Data Recovery رو به شما معرفی کنیم که کارش عالیه و در مورد هارد اکسترنال و فلش مموری ، حافظه های تخریب شده ، مموری کارت دوربین و … واقعا یکی از بهترین نرم افزارها است و تا ۱۰۰% بازگشت اطلاعات رو به شما خواهد داد.
هنگامی که یک پارتیشن یا فلش و یا هارد اکسترنال قابل اجرا شدن نیست که یا آسیب فیزیکی دیده باشه و یا اینکه فرمت اون برای ویندوز ناشناخته باشه ، در واقع فرمت اون به RAW تغییر کرده باشه.در این زمان وقتی فلش مموری و یا هارد اکسترنال رو به سیستم متصل میکنید سیستم نمیتونه محتویات این پارتیشن رو بخونه و در نتیجه اجازه ی دسترسی شما به فایل ها و محتویات درون این پارتیشن رو نخواهد داد و شما با خطای Not Accessible مواجه خواهید شد!
در اینجا دو راه پیش روی ما قرار داره ، یا باید طبق دستور ویندوز این پارتیشن رو فرمت کنیم که نتیجه اش از دست دادن اطلاعاتمون هست ، و راه دوم اینه که ریکاوری انجام بدیم! ما راه دوم رو انتخاب میکنیم.
Mini Tool Power Data Recovery
این نرم یکی از بهترین نرم افزارهای بازگشت اطلاعات پارتیشن هایی است که فرمت اونها به RAW تغییر کرده. با استفاده از این نرم افزار میتونید به صورت کامل اطلاعات پارتیشن ها ، مموری فلش و مموری های دوربین ، هارد اکسترنال و … رو بازیابی کنید.
بعد از نصب این نرم افزار و اجرای اون ، پنجره ای برای شما باز خواهد شد که باید نوع ریکاوری رو انتخاب کنید.
همونطور که در تصویر مشاهده میکنید ، مناسب ترین نوع ریکاوری برای پارتیشن های RAW گزینه ی Damaged Partition Recovery است.این گزینه رو انتخاب کنید تا وارد مرحله ی بعد بشید.
در این مرحله ، لیستی از پارتیشن هایی که بر روی سیستم شما هست نمایش داده میشه ، از بین پارتیشن ها ، اونی رو که مربوط به مموری فلش یا هارد اکسترنال شما میشه رو انتخاب کنید. در تصویر بالا من پارتیشن مربوط به هارد اکسترنال رو هایلایت کردم که اطلاعاتش با سایر درایو ها متفاوت است.
بعد از انتخاب پارتیشن ، از منوی سمت چپ بر روی گزینه ی Full Scan کلیک کنید تا برنامه تمام فایل هایی رو که درون این پارتیشن دارید رو پیدا کنه.
خوب وقتی مرحله ی جستجو تموم شد لیستی از پارتیشن های موجود در پارتیشن اصلی رو مشاهده میکند ، اگر به لبه ی بالایی دقت کنید یک آیتم هست به نام Suggested . در این ستون بگردید و اون پارتیشنی رو که درصد بالاتری داره رو انتخاب کنید. همونطور که میبینید در اینجا بالاترین درصد ۹۹% هست که در تصویر بالا مشخص شده.این گزینه رو انتخاب کنید و از منوی سمت چپ گزینه ی Show Files رو انتخاب کنید.
ممکنه چندین ساعت این روند ادامه پیدا کنه تا بتونید وارد مرحله ی بعد بشید.این زمان برحسب مشخصات سیستم شما و مقدار فضایی که میخواهید ریکاوری کنید متفاوت هست. مثلا برای یک هارد ۵۰۰ گیگ حدود ۸ تا ۱۲ ساعت زمان نیاز هست و برای مموری ۸ گیگ شاید نیم ساعت!
بعد از گذشت این زمان (که صبر میخواد!) لیست فایل های موجود برای شما نمایش داده میشه که البته به همه ی اونها احتیاجی نیست چرا که بعضی هاشون فایل های سیستمی هستند و بعد از فرمت (که در انتها انجام میدیم ) خودشون بر میگردند.
همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنید ، لیست فایل ها و فولدرهای ریکاوری شده رو در ستون Recovered Files میتونید مشاهده کنید.فولدر ها و فایل هایی رو که میخواهید ریکاوری کنید رو با روشن کردن تیک کنار اونها انتخاب کنید و در نهایت بر روی دکمه ی Save Files از ستون سمت چپ کلیک کنید.
توجه کنید که باید به اندازه ی حجم این فایل هایی که قصد دارید ریکاوری کنید فضای خالی در سیستم داشته باشید!
بعد از اینکه فایل ها رو ذخیره کردید ، یکبار اونها رو بررسی کنید و از صحت انجام کار مطمئن بشید و فایل های ذخیره شده رو چک کنید.
وقتی تمام فایل ها رو ریکاوری کردید و اطلاعاتتون رو برگردوندید ، میتونید با خیال راحت هارد اکسترنال یا مموری رو فرمت کنید و بعد از انجام فرمت این اطلاعات رو دوباره به هارد منتقل کنید.
توصیه میکنم از اطلاعات مهم حتما بر روی یک DVD نسخه پشتیبان تهیه کنید تا در اینجور مواقع زیاد تو دردسر نیوفتید.
نرم افزار Power Data Recovery نسخه کامل
دانلود : لینک مستقیم [ ۶٫۲۸ مگابایت ]
ویرایش توسط dertgtr : November 9th, 2012 در ساعت 19:41
عزیز شما فرمت کن بعد ریکاوری کن دیگه
quick format بزن به احتمال زیاد با ریکاوری برگرده
فرمت فلش رو هم قبلا هر چی بود همون جوری فرمت کن
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
بله اول به کمک Power Data Recovery به روش بالا ریکاوری می کنم اگر جواب ندادچاره ای نیست بعد فرمت به کمک Getdata - Recover My Files باید ریکاوری کنم نتیجه رو فردا همینجا خبر میدم البته نرم افزار Getdata - Recover My Files رو دوستمون sina sina به من معرفی کردن ممنون از ایشون![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)