صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: سرور مجازی با 1 ترابایت هارد

عضو انجمن saeed.spore آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    570
    تشکر تشکر شده 
    709
    تشکر شده در
    443 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی با 1 ترابایت هارد

مرسی از آفر ها با این وضع بهتر یه اختصاصی بخرم چون آفر ها با اختصاصی هیچ فرقی نداره
    تا الان هم یه هاستیگ از رفیقامون بد ضرری به ما زد حالا باید کل سایت سر یال ها را دوباره + فی-لم ها را آپلود کنیم
    اگه این سری دیگه قطع بشه هیچی سایت باید ببندم
    تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
    شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
    تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1

2. تعداد تشکر ها ازsaeed.spore به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    سلام
    با رم اختصاصی و هارد اختصاصی ! در خدمتتون هستیم
    80 تومان در ماه
    این یه مورد تایید میشه عین چیز
    یعنی خیلی دیگه تضمین :دی

چند ماهی هست هارد 250 دادن بهمون همه چیز عالی
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

5. تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    570
    تشکر تشکر شده 
    709
    تشکر شده در
    443 پست

بله قبول دارم ولی مشکل اینه اگه فایل ها پاک بشه 100% این آقا نمی تونه خسارت فایل ها را بده پس بهتر خودمون مدیریت سرور بر عهده بگیریم چون الان سرور که من میخوام شاید باورتون نشه ولیه 450 تا سریال باید آپلود کنم روش اگه پاک بشه دیگه عصبی شدن من 100 % حالا 50 تا شا آپلود کردم بعد سرور طرف دود شد 750 گیگ اطلاعات پرید حالا دارم سرور میگیرم که بتونم حداقل کار نا تموم تموم کنم نه به خاطر 10 تا ابوز یه سرور مجازی دیگه سایت منم خراب بشه
    تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر

7. تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید

عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.spore نمایش پست ها
    بله قبول دارم ولی مشکل اینه اگه فایل ها پاک بشه 100% این آقا نمی تونه خسارت فایل ها را بده پس بهتر خودمون مدیریت سرور بر عهده بگیریم چون الان سرور که من میخوام شاید باورتون نشه ولیه 450 تا سریال باید آپلود کنم روش اگه پاک بشه دیگه عصبی شدن من 100 % حالا 50 تا شا آپلود کردم بعد سرور طرف دود شد 750 گیگ اطلاعات پرید حالا دارم سرور میگیرم که بتونم حداقل کار نا تموم تموم کنم نه به خاطر 10 تا ابوز یه سرور مجازی دیگه سایت منم خراب بشه
    حتما بکاپ تهیه کنید از فایلهاتون
    حتی در سرورهای اختصاصی احتمال نابودی اطلاعات هست
    و غیر ممکن نیست.
    یا هارد هاتون raid کنید که قطعا هزینه ی بسیار بیشتری در بر داره براتون بسته به دیتاسنتر.

9. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed.spore نمایش پست ها
    چه مدیریت دست شما چه دست کسه دیگه فرقه چندانی نمیکنه ! چون اگر خدایی نکرده هارد سرور مشکلی پیش بیاد براش عملا کاری نمیشه کرد مگر اینکه خودتون بک آپ تهیه کنید که با توجه به حجم بالای اطلاعات نه صرفه ی اقتصادی داره که بیاین همه ی مطالاب رو بک آپ بگیرید و نه صرفه ی زمانی ! یا میتونید با رید کردن هارد همیشه یک هارد میرور داشته باشید ولی این هم چون صرفه ی اقتصادی نداره هر کسی انجام نمیده ! ( لااقل برای سروری که قراره وی پی اس ارائه بشه روش )
    ما 5 ماهی هست از نوین وی پی اس سرور داریم با 250 گیگ هارد . تو این مدت خوشبختانه مشکلی نبوده . یک بار ابیوز داشتیم اون هم به خاطره اینکه خودمون ویندوز رو نصب کرده بودیم و پورت های حساس رو نبسته بودیم و فایل ویروسی بود رو وی پی اسمون . همون موقع وقتی اولین ابیوز اومد برامون بهمون گفتن با توجه به اینکه ممکنه بعدا برامون درده سر بشه انتقالمون دادن رو سرور دیگه در کمترین زمان ممکن و بعد هم ویندوزمون رو بررسی کردن تا ببینن کانفیگ چجوری بوده . در مورد آپ تایم هم فقط 5 دقیقه سرورشون دان بود البته نمیدونم شاید وقتی ما خواب بودیم دان بوده ما نفهمیدیم .
    به هر حال من همیشه میگم تو زمینه ی هاستینگ نمیشه همه چیز رو پیش بینی کرد . فوقش میشه پیشگیری کرد .
    بازم تصمیم با خودتون :دی
    فردا نیای بگی تو گفتی :دی

ویرایش : عزیز راستی یادم رفت بپرسم ، 10 تا ابیوز چه خبره ؟!!! مگه چی کار میکنید ؟
    ویرایش توسط reza* : November 9th, 2012 در ساعت 16:25
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

11. تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

از این سرور اختصاصیاتون به ما هم بدید
    دوست عزیز اینجا بالاترین قیمتی که دوستان دادن 150 تومان بوده بعد شما میگید اگر این قیمتا باشه اختصاصی میگیرم !!
    با وضع دلار الان زیر 200 تومان سرور معمولیه معمولیم گیرتون نمیاد چه برسه با 1 ترا هارد چون اگر از xlhost هم سرور گیرتون بیاد بازم هاردش 250 هست باید ارتقا بدید به 1 ترا
    خلاصه اگر از این سرور اختصاصیا که با 150 تومن هست گیر آوردید ما هم چندتا میخوایم البته کیفیت هم فراموش نشه
    ------------
    بابت سرور مجازی با رم 1 گیگ هارد 35 گیگ ماهانه 33 تومان و هارد 1 ترا هم ماهانه 25 دلار در خدمت هستیم
    ویرایش توسط tizparvaz : November 9th, 2012 در ساعت 16:37

13. تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    570
    تشکر تشکر شده 
    709
    تشکر شده در
    443 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    از این سرور اختصاصیاتون به ما هم بدید
    دوست عزیز اینجا بالاترین قیمتی که دوستان دادن 150 تومان بوده بعد شما میگید اگر این قیمتا باشه اختصاصی میگیرم !!
    با وضع دلار الان زیر 200 تومان سرور معمولیه معمولیم گیرتون نمیاد چه برسه با 1 ترا هارد چون اگر از xlhost هم سرور گیرتون بیاد بازم هاردش 250 هست باید ارتقا بدید به 1 ترا
    خلاصه اگر از این سرور اختصاصیا که با 150 تومن هست گیر آوردید ما هم چندتا میخوایم البته کیفیت هم فراموش نشه
    ------------
    بابت سرور مجازی با رم 1 گیگ هارد 35 گیگ ماهانه 33 تومان و هارد 1 ترا هم ماهانه 25 دلار در خدمت هستیم

من نگفتم روم مثلا 8 گیگ بایت میخوام یا 32 مثل شما هاستینگ داشته باشم
    من فقط می خوام یه دایرکت ادمین یا windows 2003 چیزی بخرم که xlhost داره با این مشخصات میده اما یکی از دوستان گفتند VDS حساب میشه منم راضی هستم فقط بشه این فایل هارا آپلود کرد
    آقای novinvps.com آخه اگه بکاپ میشد بگیرم که می گرفتم اما سرور آلمان فکر کنم در جریان بودید بعضی از ایرانی ها را زده سرور ها شون حذف کردند
    منم که نمیدونستم اینطور میشه اگه می دونستم حتما انجام میدادم

15. تعداد تشکر ها از saeed.spore به دلیل پست مفید

عضو جدید m.aghazadeh@gmail.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    20
    تشکر شده در
    14 پست

با سلام دوست عزیز هنوز اگه درخواست سرور مجازی داری سری به سایت صبح هدف | میزبانی وب – سرور مجازی – سرور اختصاصی – دامنه بزن و اگه خواستی براتون آزمایشی هم می تونیم باز کنیم همچنین پشتیبانی هم تیکت هم تلفنی می باشد

17. تعداد تشکر ها از m.aghazadeh@gmail.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    168
    تشکر تشکر شده 
    680
    تشکر شده در
    501 پست

19. تعداد تشکر ها از omidppm به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)