خوب اگه دید امنیتی نسبت به اطلاعات داشته باشیم میتونیم اطلاعات رو تو ۳ دسته تقسیم بندی کنیم :
۱ - اطلاعاتی که دیگران باید اونو حتما بدونن. مثلا اینکه شما برنامه نویسی باید به دیگرون بگی که کار بگیری
۲ - اطلاعاتی که دیگران هرگز نباید بدونن مثل رمز کارت عابربانک شما
۳ - اطلاعاتی که تو ۲ دسته بالا نیستند. یعنی اطلاعاتی که منعی نداره دیگران ازش اطلاع داشته باشند. خیلی ها جلوی افشای این اطلاعات رو نمیگیرن ولی خطرناک ترین اطلاعات همن دسته از اطلاعات هستند.
مثلا میزنم. فرض کنید شما دیشب تو یاهو با مدیر سرورتون سر اینکه چرا phpinfo بستست دعوای سختی میکنید. شما این موضوع رو به من میگید. از دید خودتونم اصلا اهمیتی نداره که من این موضوع رو بدونم. شاید خوشحالم بشید که زیرآب مدیر سرور رو زدین دیگه من مشتریش نشم. ولی من به راحتی از همین موضوع میتونم سو استفاده کنم. کافیه یه آی دی با اسم و مشخصات شما بسازم و پی ام بدم به مدیر سروتون و از اینکه دیشب بهش بی احترامی شده مغذرت خواهی کنم یکم هم هندونه بزارم زیر بغلش. نهایتا هم ازش بخوام به علت اینکه ایمیل قبلی هک شده سریعا اطلاعات هاست رو عوض کنه و اونو به ایمیل جدید بفرسته. کافیه که مدیر سرورتون یکم شاسکول باشه و این کارو انجام بده.
امیدوارم متوجه موضوع شده باشید.
در رابطه با سوال شما هم به دلایلی که عرض شد ترجیح میدم جواب ندم![]()