-
November 6th, 2012, 16:30
عضو جدید
پاسخ : چه احتیاجاتی از یک سیستم رایگان فروش محصولات مجازی دارید ؟

نوشته اصلی توسط
Milad99
سلام و خسته نباشید
- بنظرم باید امکان ایجاد کوپن های تخفیف زماندار رو داشته باشه
- قابلیت اتصال به درگاه های بانکی بدون واسطه کشور (ملت،پارسیان،سامان،اقتصاد نوین و...)
- قابلیت Import و Export اطلاعات مختلف
- تنظیمات مختلف نمایش اطلاعات در قسمت مدیریت
- بخش مدیریت مالی قوی و ...
با تمامی موارد موافقم
البته اگر قرار باشه سیستم طراحی و پیاده سازی بشه 100% پلاگین و یا ماژول هاش باید کامل باشن ، و ما هم همین نیت رو داریم .
-
تعداد تشکر ها ازsamancms به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012 16:30
# ADS
-
November 6th, 2012, 16:41
عضو جدید
تشکر از شما
اگر بتونید سیستم قالب رو بصورت پویا و باقابلیت ویرایش سریع کدنویسی کنید خیلی خوب خواهد شد.
واقع اگر بتونید یک سیستم بومی و مطابق با نیازهای کاربران تهیه کنید و اون رو با قیمت معقولی ارائه بدید مطمئن باشید که کاربران از شما حمایت خواهند کرد.
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
-
تعداد تشکر ها ازMilad99 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 16:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Milad99
تشکر از شما
اگر بتونید سیستم قالب رو بصورت پویا و باقابلیت ویرایش سریع کدنویسی کنید خیلی خوب خواهد شد.
واقع اگر بتونید یک سیستم بومی و مطابق با نیازهای کاربران تهیه کنید و اون رو با قیمت معقولی ارائه بدید مطمئن باشید که کاربران از شما حمایت خواهند کرد.
خواهش میکنم .
قالب پویا یک ایده خوب .
-
تعداد تشکر ها از samancms به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 16:54
عضو جدید
و یک امکان مهم دیگه اینکه قابلیت قرار دادن ویجت های مختلف در نوارهای منوهای سمت راست، چپ و یا فوتر صفحه. مثلا یکی ممکنه نیاز داشته باشه ویجت آب و هوا رو در ستون کنار سایتش داشته باشه باید بتونه با ایجاد یک ویجت و قرار دادن کد آماده اون، ماژول رو در سایتش تولید کنه.
ببخشید مورد موردی ذکر میکنم.همینطور که یادم میاد سعی میکنم اینجا ذکر کنم.
به هرحال این وظیفه ما کاربران دنیای مجازی هست و حداقل کاریست که میتونیم انجام بدیم...
سرویس دانلود و لیچر نامحدود
RapidShare|RapidGator| DepositFiles | NetLoad.in | FileFactory | BitShare | TurboBit | LetitBit
www.File********
-
تعداد تشکر ها از Milad99 به دلیل پست مفید
-
November 6th, 2012, 17:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Milad99
و یک امکان مهم دیگه اینکه قابلیت قرار دادن ویجت های مختلف در نوارهای منوهای سمت راست، چپ و یا فوتر صفحه. مثلا یکی ممکنه نیاز داشته باشه ویجت آب و هوا رو در ستون کنار سایتش داشته باشه باید بتونه با ایجاد یک ویجت و قرار دادن کد آماده اون، ماژول رو در سایتش تولید کنه.
ببخشید مورد موردی ذکر میکنم.همینطور که یادم میاد سعی میکنم اینجا ذکر کنم.
به هرحال این وظیفه ما کاربران دنیای مجازی هست و حداقل کاریست که میتونیم انجام بدیم...
بله امکان بسیار جالبی هست این اما این مورد رو بهتر در اولویت قرار ندهیم .
اولویت با امکانات اساسی هست و امکاناتی که بیشتر به کار میاد .
-
تعداد تشکر ها از samancms به دلیل پست مفید