-
November 6th, 2012, 17:34
پاسخ : مشکل با صفحه Online Users در IBSng
آپ
کسی نمیدونه ؟
یکی کمک کنه .
-
-
November 6th, 2012 17:34
# ADS
-
November 6th, 2012, 21:18
عضو دائم
درصورت تمایل کامل و بدون باگ براتون انجام میدیم
-
-
November 7th, 2012, 01:03
کسی نیست برای رضاء خدا این کارو انجام بده هر کسی میخواد انجام بده یا کمک کنه پول فقط.................
-
-
November 7th, 2012, 01:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
H03!N
کسی نیست برای رضاء خدا این کارو انجام بده هر کسی میخواد انجام بده یا کمک کنه پول فقط.................
خوب وقت هر کس ارزشمند هست و هر کسی وقت گذاشته یاد گرفته و یا هزینه کرده شما هم بگردید پیدا میکنید... یا هزینه کنید یاد میگیرید
سرور مجازی بخواهید براتون میتونم با کانفیگ رایگان بدم و...
-
-
November 7th, 2012, 09:04
ممنون دوست عزیز ولی مشکل اینجاست هزینه برای انجام این کارا خیلی زیاد میگیرن یعنی از هزینه اجاره سرور بیشتر !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و اینکه من خودم سرور دارم مشکلی ندارم ممنون .
بعضی وقعها آدم یه مشکلی اره که واقعا مشکل اساسی هست اگر درست نکنه مثلا سرورش قطعه ولی این چیزا که مهم نیستن امکانات هستن که اگر درست کار کنن خوب تر میشه ارزش اینقدر پولو نداره برای این آدم زورش میاد !
-
-
November 7th, 2012, 09:39
عضو انجمن
در راه رضای خدا ۱۰ تومن میگیرم انجام میدم
-
-
November 7th, 2012, 10:05
ژیاده ! من اگر این امکان رو اصلا نداشته باشم اتفاق خاصی برام نمیوفته ولی اگر 10 تومن پول خرجش کنم واقعا اتفاق میوفته !!!!!!!!!!!!
کمتر حساب کنی میدم اکی کنی .
-
-
November 7th, 2012, 10:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
H03!N
ژیاده ! من اگر این امکان رو اصلا نداشته باشم اتفاق خاصی برام نمیوفته ولی اگر 10 تومن پول خرجش کنم واقعا اتفاق میوفته !!!!!!!!!!!!
کمتر حساب کنی میدم اکی کنی .
ببخشیدا اما اصلا حال نکردم با تفکر شما و حاظر نیستی خون به پشه بدی !!!!!111
-
-
November 7th, 2012, 10:29
میدونی این کارا ارزشش خیلی زیاده ولی ارزش پولیش کمه چون باید برات اهمیت خیلی زیادی داشته یاشه که مثلا 10 تومن بدی که فقط آنلاین هات رو نشون بده خوب 100 سال سیاه نشون نده ! واجب که نیست !
-
-
November 7th, 2012, 10:30
عضو انجمن
این قیمت رو هم به خاطر اینکه تو شرایط اقتصاد مقاومتی هستم گفتم و الی تو حالت عادی شاید با ۵۰ تومنم قبول نکنم انجام بدم.
-