الان چند تا مشتري ثابت داري ؟ كه مي خواي سرور اختصاصي بخري ؟
الان چند تا مشتري ثابت داري ؟ كه مي خواي سرور اختصاصي بخري ؟
سلام. سروری که در آفر ویژه داریم به نظر براتون مناسب میاد - بررسی کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f11/536...tml#post580841
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
10 تا مشتری ثابت دارم
الانم 20 تا دارم ولی 10 تاشون ثابتند و تمدید میکنند
يك سرور اختصاصي از xlhost خريد كن از اونجا بعد تمام مشتري هاتو انتقال بده به اونجا يك سرور xlhost رم 8 گيگ بسه بهتون ميتونيد 16 تا ساپورت كنيد
بستگي به بوجه شما داره مثلا رم 8 گيگ xlhost با اي پي فكر كنم + 5 رايگان خودش داره اول كار 210 بشه خوبي ديتاسنتر xlhost همه نمونه اي بوجه اي داره از رم 1 گيگ 4 بگير تا 16 گيگ
يا يك كار ديگه مي تونيد بكيند هزينه 6 ماه سرورredstation رو جور كنيد 70 درصد تخفيف بگيريد اگر سروري 500 هزار تومان باشه با 70 % تخفيف ميشه 150 تومان براي يك ماه اينو گفته باشم براي 6 ماه ميشه 900 تومان بدين براي 6 ماه سرور استفاده كنيد خوبي اين ديتاسنتر هم اينه همه چيز مي تونيد اضافه كنيد از رم و غيره اين 500 تومان كه گفتم با رم 24 گيگ هم مي تونيد گيرتون بياد ولي هماهنگ كنيدhttps://secure.almahost.co.uk
سلام .
از فلوریدا USA در خدمت هستیم :
وکد:Cpu E3-1230V2 Ram 32GB Hard Disk 2×1TB Port 100Mb Trafic 10TB Premium Bandwidth IP /29 ( 5 Usable )
جهت اطلاعات بیشتر و استعلام قیمت پ.خ ارسال کنید .کد:Cpu E5-2620 Ram 64GB Hard Disk 4×1TB Port 1Gb Trafic 20TB Premium Bandwidth IP /29 ( 5 Usable )
در خدمتتون هستم .
مشخصات سرور خیلی بالاست من اون قدر مشتری ندارم درسته پر سوده ولی برا من نه
دوستان کسی هست که سرورایی ارزون با رم کمتر بفروشه برا سایتای نو پا مثل من
یهو نمیشه از نمایندگی وی پی اس زد تو سرور اختصاصی رم 32
دیتا سنتر هایی به جز ایکس از هاست هم اگه هست افر بدند چون از ایکس ال هاست سرور دارم میخام متفاوت باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)