یه مرد اموزش اینو بزاره
یه مرد اموزش اینو بزاره
اموزش از نظر کلی موردی نداره
فقط میشه گفت یه جاهاییش برای (دوستان البته)کامل نیست مثلا ساخت اکانت بعد سفارش و اکانتینگ و ... این حرفا که نویسنده راه رو داده حالا شما میتونید راه بندازید همچین سیستمی رو (اکانتینگ داشته باشه و ... )
یکی از دوستان دیگه هم تو این انجمن گفت ییه راهه سادش اینه که به یوزراتون یه اکانت وی**پی***ان بدید براش زمان تعیین کنید با اون وصل بشن و انجام بدن (یعنی اول اکانت رو کانکت کنند بعد اپدیت)
راه دیگه استفاده از سیستم های VIP هست که با دستکاری کد میتونید یک همچین چیزی راه بندازید
راه دیگه استفاده از htaccess manager هست (برای تعیین زمان پایان)که میشه بهش یه کد تحت وب هم متصل کرد
پ.ن:با یکم کار از Wsus هم میشه استفاده کرد
فروش اسکریپت k-panel (مدیریت کریو ) به صورت متن باز
با قیمت 80 هزار تومان به صورت یک بار
برای خرید در پیغام خصوصی در ارتباط باشید
ویرایش توسط vvel3 : March 26th, 2013 در ساعت 18:46
باسلام. منم طبق آموزش پیش رفتم نتونستم استفاده کنم
یکی آموزش دقیق و خط به خط بزاره لطفا
وب سایت تفریحی جوک کده | سیستم نوین افزایش بازدید سایت|اپلود سنتر با قدرت دانلود 70 mg
ID YAHOO: tak_7pn
دوستان مشاهده این نیز خالی از لطف نیست .
پیوست : نحوه تجاری سازی ( اکانتینگ ) اون در این آموزش ارائه نشده است .کد:http://www.shabgard.org/forums/showthread.php?21725-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-nod32-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87&highlight=nod32
درود
دوستان بسیاری ظاهرا در اکانتینگ سرور های نود 32 مشکلاتی دارند
ما یک ماژولی جهت اینکار تهیه کردیم اگر دوستان مایل هستند با ما تماس بگیریند که شرایط خدمتشون تقدیم بشه
ماژول هم از امکانات فوق العاده ای برخوردار هست
Yahoo ID: hostsepehr
Tell Number: 937 249 88 83
دوستان من رو لینوکس انجام دادم
با IBSng درست کردم
خوبم کار می کنه
چند روزی هست
خوب بود برا دوستان بدون هیچ هزینه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)