بله باید در خرید اول زیاد خرید کنید که امتیاز به شما داده شود .
بله باید در خرید اول زیاد خرید کنید که امتیاز به شما داده شود .
بچه ها من قاطی کردم هر یکی یه چی میگه !
الان من تو پنلم 11 تا لایسنس نامحدود دارم یعنی 10 تا دیگه بخرم و از 20 تا رد که برا بیست و یکمی هم باید 89 دلار بدم ؟ یا سوئیس میشه رو 49 دلار ؟
محدودیت تغییر آی پیش به چه صورته ؟ یعنی بعد یه تعداد مجدد هزینه دریافت می کنن ؟
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
وقتی دایرکت ادمین محدودیت دارد شما چگونه بدون محدودیت تغییر میدهد ؟ فقط جنبه سوال دارد نه چیز دیگری
من هم منظورم این بود که این محدودیت از خود دایرکت ادمین هست و تا هر تعداد که پنل اجازه بده ما هم تغییر میدیم . نه این که ما بدون محدودیت تعویض آی پی میکنیم .
این محدودیت هم به تازگی ( حدود 3-4 ماه ) هست که پیش اومده .
حالا شما میتونی روشی که ممد فخرایی گفت رو هم تست کنی . ولی زمانی که من میخواستم پنل بگیرم غیر از این مورد هیچ راه دیگه ای نداشت .
من هم سوالم این هست که لایسنس های نامحدود ، هر چند مدت میتونند تغییر آی پی داشته باشند ؟ مثلا 10 بار کلا میتونند تغییر داشته باشند یا مثلا محدود به زمان هست این تغییر ها ، مثلا هر سال میتونند 2-3 بار تغییر آی پی داشته باشند؟! و سوال دیگه اینکه این لایسنس های Internal که قیمتشون کمتر هست چه فرقی با لایسنس های اصلی دارند که قیمتشون به مراتب بیشتر هست ؟
بعد یعنی الان بخوایم لایسنس لایف تایم بخریم من الان تو پنل دایرکت ادمین چیزی ندارم باید ؟ 89 دلار بدم درسته ؟ بعدم این تغییر ای پی برای لایسنس های ماهانه در ماه فکر کنم یک بار هست ولی با این حساب لایف تایم که باید از ماهانه بیشتر باشه ؟ میشه یه توضیحی بدین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)