بعد از 2 سال جواب این پست رو میدم
بهتر یه نگاهی به این لینک بندازی متوجه میشی که حتی از کلوپ که سابقه 9 ساله داره جلو زده
Alexa - Top Sites in Iran
- - - Updated - - -
اشتباه نکنید.
http://facenama.com/ali
بعد از 2 سال جواب این پست رو میدم
بهتر یه نگاهی به این لینک بندازی متوجه میشی که حتی از کلوپ که سابقه 9 ساله داره جلو زده
Alexa - Top Sites in Iran
- - - Updated - - -
اشتباه نکنید.
http://facenama.com/ali
دوستان عزیز بنده در ابتدا بگم که مدیر فیس نما نیستم و در حال حاضر هم امکان هیچ گونه اعمال نظر و یا ... رو در سایت فیس نما ندارم. صرفا یوزر های فیس نما در اکثر وب سایت ها در اختیار من هست و با ادمین اصلی فیس نما دوست هستم. مدیر فیس نما پروفایلی هست که دوستمون گفتند. ( facenama.com/ali ) و جناب مدحی هم که دوستان در بالا گفتند صرفا به این دلیل به مدیریت فیس نما در اومدند که شخص بزرگی بودند و هنوز هم هستند برای ما زحمات زیادی کشیدند و کاملا به صورت دوستانه به مدیریت وب سایت در اومدند و امکان هیچ گونه دخالتی در وب سایت رو نداشتند و فقط مسائل داخل سایت رو مدیریت میکردند که بعد از مدتی از سایت هم خارج شدند. مدیریت سایت از روز اول متعلق به یک شخص بوده و هست و هیچ وابستگی به هیچ ارگانی رو تداشته است و ندارد و همچنین به صورت کاملا خصوصی اداره میشه. دلیل ***** نشدن هم کاملا مشخص هست رعایت کامل قوانین فضای مجازی. فکر نمیکنم این مسائل اینقدر عجیب باشه که دوستان دارند پیچیده می کنند این قضیه رو.
از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
------------------------------------------------------
WWW.FACENAMA.COM
احتمال خیلی زیاد میره با این حجم تبلیغات برای ارگان های خاصی باشه چون واقعا همچین تبلیغاتی برای جمع آوری اطلاعات خیلی عجیب و مشکوکه!!!
دیگه دوستان تمام نکات رو گفتن
من هم با بقیه هم نظر هستم
اگر به جای همچین هزینه ای ای یک سیستم توی مایه های فیس بوک و حتی با همون امکانات راه اندازی می کردن خیلی بهتر بود چون واقعا چیزه خاصی روش نداره![]()
خواستم یک نکته رو در مورد مالکیت و مدیریت این سیستم اعلام کنم تا دوستان براشون رفع سوال بشه
مدیریت این سایت هیچ ارگان خاص یا .... نیست
مدیریت این سایت در همین انجمن هست دوستان راه دوری نرید!
احتمالا این تاپیک رو هم به زودی خواهد دید یا بدون شک تا به حال دیده!
این سایت بر خلاف نظر دوستان دست یک سپاهی هست که تونسته با هزینه های که بودجه از سپاه میگیره تبلیغ کنه
(مگه نمیبینید همش گروه های دفاع مقدس داره !!!!!)
یک چیز جالبش اینه که هرکسی رفته ثبت نام کرده بعد از یک مدت دیگه استفاده نمی کنه! بیشتر کاربراش دیگه فعالیت نمی کنن !![]()
اگه مدیرش اینجاست
بفهمم کی هستی میکشمت به فحش
مرد حسابی ورداشتی همه جا پاپ اپ دادی
هر سایتی وا میکنیم سایت مزخرف تو می پره بالا
در کل خیلی مزاحم هست
هر سری پاپ اپت باز میشه 1 فحش بهت میدم:دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)