-
October 7th, 2012, 23:26
عضو انجمن
پاسخ : خواهش میکنم رحم کنید
سلام
به جای این که بیاید فروشنده هارو مجبور به قیمت گذاری کنید بهتره مشتری هارو توجیح کنید . شاید طول بکشه اما تاثیرش دائمی هست و نیازی به کلنجار رفتن با قیمت ها و ... نیست !
در مورد هزینه های سرور که دوستان اشاره نمودند آفر های خصوصی و ... زیادی رد و بدل میشه که اگر ببینید هتزنر و کیم سوفی پیشتون گرون ترین سرویس دهنده ها هستند :دی
عزیزان ! هرکسی که ارزان فروش هست سنش زیر 20 نیست !!!
- قیمت پایین ، فروش بالا
- قیمت متوسط ، فروش متوسط
- قیمت بالا ، فروش پایین
در همه ی جهان هاستینگ های مختلف داریم از بعضیاشون که در حد قدرت خرید ما ایرانیا نیست تا اون هاستینگ هندی و پاکستانی ریسلر میده ماهی 1 دلار . این بازار آشفته نیست !
* مشکل هاستینگ ما نوجوانان 15 ساله نیست . مشکل اصلیمان عدم وجود فرهنگ تجارت الکترونیک یا حتی تجارت عادی در ایران هست .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها ازamirlord به دلیل پست مفید
-
October 7th, 2012 23:26
# ADS
-
October 7th, 2012, 23:42

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
به جای این که بیاید فروشنده هارو مجبور به قیمت گذاری کنید بهتره مشتری هارو توجیح کنید . شاید طول بکشه اما تاثیرش دائمی هست و نیازی به کلنجار رفتن با قیمت ها و ... نیست !
در مورد هزینه های سرور که دوستان اشاره نمودند آفر های خصوصی و ... زیادی رد و بدل میشه که اگر ببینید هتزنر و کیم سوفی پیشتون گرون ترین سرویس دهنده ها هستند :دی
عزیزان ! هرکسی که ارزان فروش هست سنش زیر 20 نیست !!!
- قیمت پایین ، فروش بالا
- قیمت متوسط ، فروش متوسط
- قیمت بالا ، فروش پایین
در همه ی جهان هاستینگ های مختلف داریم از بعضیاشون که در حد قدرت خرید ما ایرانیا نیست تا اون هاستینگ هندی و پاکستانی ریسلر میده ماهی 1 دلار . این بازار آشفته نیست !
* مشکل هاستینگ ما نوجوانان 15 ساله نیست . مشکل اصلیمان عدم وجود فرهنگ تجارت الکترونیک یا حتی تجارت عادی در ایران هست .
موفق باشید .
آفرین احسنت.کاملا موافق هستم.به نظر من هم اصلا بازار آشفته نیست.
-
تعداد تشکر ها ازkambizmabdi به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 00:19
عضو انجمن
انتخاب قیمت کاملاً بر عهده فروشنده هست و ارتباطی به رحم و مروت نداره. جاست هاست، بلوهاست و رپیدگیتور هاست میدن اونهم نامحدود ماهیانه کمتر از 10 دلار!!!! بازار رقابتی هست و چون دست در اون زیاده کیفیت حرف اول هست و قیمت حرف دوم. کاهش قیمت هم راهی برای جذب مشتری است و رقابت نه تخریب سایرین.
-
تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 00:33
متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن با این کار فروششون بالا میره و سود میکنند ولی پایین آوردن قیمت ها فقط به سود خریدار هست
-
تعداد تشکر ها از behnam1366 به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 00:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
خوب باید خریدار موقع خرید اینو بدونه که این جور ادم ها میزبان خوب نخواهد شد
مشتری اومده میگه سرور 1 گیگ رو داره میده 20 تومن مفته! بهش میگم اورسل و فلانه میگه خوب باشه! برا من خوبه همین که کار میده!!! چی بهش بگم گفتم برو از اون بخر!
-
تعداد تشکر ها از sajiran به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 00:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsdrive
انتخاب قیمت کاملاً بر عهده فروشنده هست و ارتباطی به رحم و مروت نداره. جاست هاست، بلوهاست و رپیدگیتور هاست میدن اونهم نامحدود ماهیانه کمتر از 10 دلار!!!! بازار رقابتی هست و چون دست در اون زیاده کیفیت حرف اول هست و قیمت حرف دوم. کاهش قیمت هم راهی برای جذب مشتری است و رقابت نه تخریب سایرین.
حرف منطقیه. اصولا این تاپیکا فایده نداره
مشتری هم تصمیم میگیره کسی که براش کیفیت و دوام مهمه سفارش از جای معتبر میگیره وگرنه از بچه مدرسیا میگیره! کاریش نمیشه کرد
اصولا کار vps دیگه سود نداره بازار رو به بچه مدرسیا واگذار کنیم بره! ما توان رقابت نداریم
-
تعداد تشکر ها ازsajiran به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 00:56
عضو انجمن
مشتری اگه عاقل باشه سمته قیمت ارزون نمیره همه اینا به آگاهی مشتری بستگی داره
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 01:13
همه اینا بستگی به این داره که شما به کی بگید مشتری
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 02:00
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
October 8th, 2012, 02:13
ما طبق قانون شرعی و مدنی سرویسمون را با 25% سود ارائه میکنیم نه اورسل میکنیم نه کم فروشی نه سود زیاد اون چیزی که درستش هست 25% هست سرور هم دیگه چزی نیست که آدم بخواد زیرور و بکشه ماشالا مشتریا الان از زیرو بم قیمت دیدکیت خبر دارن
-
تعداد تشکر ها ازtizparvaz به دلیل پست مفید