دوستان گیریم که اینطور باشه همونطور که سرویس دهنده با این قیمت 25 تومن نمیتونه سرویس بده و کرده 50 تومن
سرویس گیرنده هم نمیتونه با 50 تومن تمدید کنه از اونجا که به قول شما شرایط اورژانسی هست و کسی از دلار خبر نداره منطقی اینه که ایشون سرویس رو برای چند ساعت باز بگذارند تا مشتری دیتاهای خودش رو انتقال بده
وقتی روز موعد فاکتور رو عوض میکنن باید به مشتری هم حداقل فرصتی بدن برای انتقال!
سلام،
مایلم پیشنهاد کنم اگر فقط قصد گرفتن بکاپ دارید، سرور رو با همون پلن قبل یا حتی پایینتر تمدید کنید تا هزینه کمتری پرداخت کنید.
در این مورد شما حق انتخاب دارید.![]()
جوان سرور همیشه سروراش خوب بوده ! حالا این روزا نرخ ارز این ور اون ور میشه این بنده خدا ها تقصیری ندارن !
این حرف شما رو قبول ندارم چرا ....چون مثال شما کاملا اشتباه هست ...بهتر بود اینطوری مثال میزدی که وقتی شما میری یک ماشین رو میخرید و فاکتور میکنی و قرارداد را میبندی و فردا میری که پول رو پرداخت کنی طرف بزنه زیره معامله و بگه نه نمیشه من ضرر میکنم (غش در معامله )این مثال درست تره ..... خیلی ها تو این بالا و پایینی ارز ضرر کدن ول اونقدر مرد بودن که زیره حرفشون نزدن ...من خودم قردادهایی تو شرکتمون بسته شده که 250 میلیون ضرر توش بوده ولی نزدن زیره حرفشون اونوقت برای ده بیست هزار تومن .....
قیمت ها رفته بالا ولی تو تاپیک هانگاه کنید کدوم سرویس دهنده دو برابر کرده قیمت هاش رو و من بحثی رو قیمت ندارم شاید ایشون بخوان هر قیمتی بدن ....به من مربوط نیست
خوب بود ...ولی پشتبانی و رضایت کاربر اصلا براشون ملاک نیست ..... فقط پول کاربر رو میشناسند ...
ویرایش توسط baharfa.com : October 7th, 2012 در ساعت 02:57
سلام.
شما سر موعد پرداخت، پرداخت رو انجام ندادید و پس از چند روز که میخواستید پرداخت کنید متوجه شدید که قیمت ها بالا رفته!
اولاً اینکه پرداخت سر وقت انجام نشه به معنی مشکل از کاربر خواهد بود.
دوماً وفتی نرخ ارز بالا میره، سرویس دهنده برای بقای کمی و کیفی سرویس ها و شرکتش می بایست قیمت رو متقابلاً افزایش بده.
سوماً، شما پرداخت رو انجام ندادید و از سرویس دهنده خواستید که سرویس شما رو فعال کنند ؟! و حالا که درخواست بیجای شما رو عملی نکردند اومدید در انجمن شکایت می کنید ؟!
در این مورد، بنده حق رو به صورت 101% به سرویس دهنده میدم و شما هم اگر واقعاً زحمت کشیدید و نیاز به اطلاعات دارید، هزینه رو پرداخت کنید تا سرویس فعال بشه.
با تشکر.
ویرایش توسط baharfa.com : October 7th, 2012 در ساعت 03:14
تا اینجا وایستادیم تا کلیه نظرات رو بشنویم از دوستانی که نظر مثبت و منفی دادند در هر حالت تشکر میکنیم. هر چند کاربر کاملا حرکت غیر اخلاقی نموده و بدلیل اینکه ما درخواست های نابجای کاربر رو رد کردیم ما رو .... خطاب میکنند.
اول از همه کاربر باید بدونه که با تهدید کارش پیش نمیره. تماس و تهدید ما و یا تاپیک زدن هیچ تاثیری در روند کار مشتری نخواهد داشت. با اینکه در این مورد حق با کاربر نیست.
زمانی که کاربر 1- پرداخت سرویس را به موقع انجام نمیدهد یعنی سرویس را کنسل مینماید و سرویس را ما خاموش میکنیم تا زمانی که پرداخت انجام بشه تا فعال بشه.(این حق ما هست و هیچ ربطی به مشتری مداری نداره)
اول از همه باید معنی مشتری مداری رو بدونید و بعد اظهار نظر کنید . مشتری مداری این نیست که دولا بشید و غلام مشتری باشید.مشتری مداری قبل از اینکه مفهومی سودگرا باشه، یک ضرورت انسانی هست. مشتری کیست؟ کسی به غیر از من و شما که مدام جایمان را با هم عوض می کنیم؟ پس، آیا من و شما به احترام و توجه و درک متقابل نیاز نداریم؟ پس اساسا بنده به عنوان سرویس دهنده بدلیل اینکه حق خودمان را میخواهیم دریافت کنیم ، از نظر شما مشتری مدار نیستیم :|
زمانی که شما یک جنسی رو میاید سوال میپرسید میگید فلان قطعه چند؟ بنده بهتون اعلام میکنم x تومان . ولی با توجه معضلات اقتصاد فعلی کشور که هیچ قیمتی حتی برای نیم ساعت هم ثبات نداره و همه چیز با ارز بالا و پایین میشه . بالطبع ما هم انباری ارز نداریم . ما نیز همگام با افزایش و کاهش نرخ ارز برای بقای خود نرخ سرویس هامون رو عوض میکنیم. اول از همه افزایش نرخ قبلا اعلام شده بود. و دوما شما اگر دقت کنید بعد از 2روز میاید، میخواید سرویسی که 2روز پیش یک قیمتی کرده بودید رو الان با همان قیمت پرداخت کنید. در حال حاضر با توجه به نوسانات ارز اصلا این امر امکان پذیر نیست.
در هر حالت فکر میکنم با توجه به اینکه پرداخت فاکتورتون رو انجام دادید. خودتون متوجه شدید که مشکل از کدام سمت بوده.
ویرایش توسط itjavani : October 7th, 2012 در ساعت 03:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)