صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : ایا من اشتباه کر میکنم ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط cutegroup نمایش پست ها
    ببينيد من نظري اصلا نمي خوام بدم
    اما يادتون باشه در اقتصاد و معاملات موقع پرداخت و انجام طرفين اكثرا ملاكه .
    مثلا
    قيمت كالايي در روز 2 شهريور 1000 تومان است و شما مي گيد آقا فاكتور كن
    اما شما براي روز 2 شهريور اطلاع داديد
    ميريد و مهر ماه مياد فاكتور رو بپردازيد
    پس طبعتا مورد معامله ثابت هست اما زمان معامله خير كه ممكن نواسانات داشته باشد .

ساده تر بگم هر سرويس يا كالا خدماتي به تاريخي كه شما پرداخت كرديد بر مي گرده .

اما چون از چون چرا معامله خبر ندارم و دخيل هم نيستم در مورد اين موضوع هيچ نظري هم نمي دم .

فقط خواستم كلا بگم كه حتي اگر چيزي رو خود من الان بگم مي خوام و فاكتور شه اما فردا بدم ممكنه قيمت بره بالا حالا اينجا طرف مقابل مقصر نيست .
    نقل قول نوشته اصلی توسط tehvps نمایش پست ها
    با توجه به تغییر لحظه ای قیمت ارز در چند روز گذشته و به دلیل این که قیمت سرور مجازی با قیمت ارز رابطه مستقیم داره به نظر بنده کار غیر حرفه ای انجام نشده، در مورد مسدود شدن سرور هم حق با جوان سرور است، سیستم ما هم به این شکله بعد از مسدود شدن فقط در صورت پرداخت فاکتور اقدام به باز کردن سرور میکنیم
    حق با شما دوستان گرامی هست من هم به همین دلیل این تاپیک رو زدم که بدونم ایا اینکار درست هست یا نه ....
    ولی چرا بدون هیچ اطلاع و اخطار قبلی سایت رو بستن ؟با اینکار میدونید چقدر به من لطمه خورده ....

2. تعداد تشکر ها ازbaharfa.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    407
    تشکر شده در
    269 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط baharfa.com نمایش پست ها
    حق با شما دوستان گرامی هست من هم به همین دلیل این تاپیک رو زدم که بدونم ایا اینکار درست هست یا نه ....
    ولی چرا بدون هیچ اطلاع و اخطار قبلی سایت رو بستن ؟با اینکار میدونید چقدر به من لطمه خورده ....
    عدم پرداخت فاکتور مساوی است با مسدود شدن سرویس، نیاز به اطلاع رسانی نیست! به هر حال امیدوارم با مساعدت آقای مسعودی مشکل شما حل شود

4. تعداد تشکر ها ازtehvps به دلیل پست مفید

عضو انجمن sajiran آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    70
    تشکر تشکر شده 
    311
    تشکر شده در
    249 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط tehvps نمایش پست ها
    با توجه به تغییر لحظه ای قیمت ارز در چند روز گذشته و به دلیل این که قیمت سرور مجازی با قیمت ارز رابطه مستقیم داره به نظر بنده کار غیر حرفه ای انجام نشده، در مورد مسدود شدن سرور هم حق با جوان سرور است، سیستم ما هم به این شکله بعد از مسدود شدن فقط در صورت پرداخت فاکتور اقدام به باز کردن سرور میکنیم
    دوستان گیریم که اینطور باشه همونطور که سرویس دهنده با این قیمت 25 تومن نمیتونه سرویس بده و کرده 50 تومن
    سرویس گیرنده هم نمیتونه با 50 تومن تمدید کنه از اونجا که به قول شما شرایط اورژانسی هست و کسی از دلار خبر نداره منطقی اینه که ایشون سرویس رو برای چند ساعت باز بگذارند تا مشتری دیتاهای خودش رو انتقال بده
    وقتی روز موعد فاکتور رو عوض میکنن باید به مشتری هم حداقل فرصتی بدن برای انتقال!

6. تعداد تشکر ها ازsajiran به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    138
    تشکر شده در
    94 پست

سلام،

مایلم پیشنهاد کنم اگر فقط قصد گرفتن بکاپ دارید، سرور رو با همون پلن قبل یا حتی پایینتر تمدید کنید تا هزینه کمتری پرداخت کنید.
    در این مورد شما حق انتخاب دارید.

8. تعداد تشکر ها ازCloudSupport.ir به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط CloudSupport.ir نمایش پست ها
    سلام،

مایلم پیشنهاد کنم اگر فقط قصد گرفتن بکاپ دارید، سرور رو با همون پلن قبل یا حتی پایینتر تمدید کنید تا هزینه کمتری پرداخت کنید.
    در این مورد شما حق انتخاب دارید.
    اخرین کار هم همین رو انجام دادم که با سرویس قبلی تمدید کنم یعنی 37 تومن ....ولی خب ادم دردش میاد

10. تعداد تشکر ها ازbaharfa.com به دلیل پست مفید

عضو جدید teambieber آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    96
    تشکر شده در
    70 پست

جوان سرور همیشه سروراش خوب بوده ! حالا این روزا نرخ ارز این ور اون ور میشه این بنده خدا ها تقصیری ندارن !

12. تعداد تشکر ها ازteambieber به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
    شما یک خودرو رو قصد دارید امروز بخرید قیمت میگیرید 20 میلیون تومان ، هفته ی بعد میرید برای خرید شده 22 میلیون ، به فروشنده میگید شما باید هفته ای پیش به من اطلاع میداد که قراره گرون بشه ؟
    باور کنید همونطور که این تغییرات ارز برای شما ناگهانی بوده برای ما هم ناگهانی بوده
    این وسط سودی به جیب فروشنده نمیره ، هرکس هم ارزان فروشی رو الان در پیش گرفته مطمئن باشید یه جای کار ایراد داره
    این حرف شما رو قبول ندارم چرا ....چون مثال شما کاملا اشتباه هست ...بهتر بود اینطوری مثال میزدی که وقتی شما میری یک ماشین رو میخرید و فاکتور میکنی و قرارداد را میبندی و فردا میری که پول رو پرداخت کنی طرف بزنه زیره معامله و بگه نه نمیشه من ضرر میکنم (غش در معامله )این مثال درست تره ..... خیلی ها تو این بالا و پایینی ارز ضرر کدن ول اونقدر مرد بودن که زیره حرفشون نزدن ...من خودم قردادهایی تو شرکتمون بسته شده که 250 میلیون ضرر توش بوده ولی نزدن زیره حرفشون اونوقت برای ده بیست هزار تومن .....

قیمت ها رفته بالا ولی تو تاپیک هانگاه کنید کدوم سرویس دهنده دو برابر کرده قیمت هاش رو و من بحثی رو قیمت ندارم شاید ایشون بخوان هر قیمتی بدن ....به من مربوط نیست

نقل قول نوشته اصلی توسط teambieber نمایش پست ها
    جوان سرور همیشه سروراش خوب بوده ! حالا این روزا نرخ ارز این ور اون ور میشه این بنده خدا ها تقصیری ندارن !
    خوب بود ...ولی پشتبانی و رضایت کاربر اصلا براشون ملاک نیست ..... فقط پول کاربر رو میشناسند ...
    ویرایش توسط baharfa.com : October 7th, 2012 در ساعت 02:57

14. تعداد تشکر ها ازbaharfa.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

سلام.

شما سر موعد پرداخت، پرداخت رو انجام ندادید و پس از چند روز که میخواستید پرداخت کنید متوجه شدید که قیمت ها بالا رفته!

اولاً اینکه پرداخت سر وقت انجام نشه به معنی مشکل از کاربر خواهد بود.

دوماً وفتی نرخ ارز بالا میره، سرویس دهنده برای بقای کمی و کیفی سرویس ها و شرکتش می بایست قیمت رو متقابلاً افزایش بده.

سوماً، شما پرداخت رو انجام ندادید و از سرویس دهنده خواستید که سرویس شما رو فعال کنند ؟! و حالا که درخواست بیجای شما رو عملی نکردند اومدید در انجمن شکایت می کنید ؟!

در این مورد، بنده حق رو به صورت 101% به سرویس دهنده میدم و شما هم اگر واقعاً زحمت کشیدید و نیاز به اطلاعات دارید، هزینه رو پرداخت کنید تا سرویس فعال بشه.

با تشکر.

16. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
    سلام. شما سر موعد پرداخت، پرداخت رو انجام ندادید و پس از چند روز که میخواستید پرداخت کنید متوجه شدید که قیمت ها بالا رفته! اولاً اینکه پرداخت سر وقت انجام نشه به معنی مشکل از کاربر خواهد بود. دوماً وفتی نرخ ارز بالا میره، سرویس دهنده برای بقای کمی و کیفی سرویس ها و شرکتش می بایست قیمت رو متقابلاً افزایش بده. سوماً، شما پرداخت رو انجام ندادید و از سرویس دهنده خواستید که سرویس شما رو فعال کنند ؟! و حالا که درخواست بیجای شما رو عملی نکردند اومدید در انجمن شکایت می کنید ؟! در این مورد، بنده حق رو به صورت 101% به سرویس دهنده میدم و شما هم اگر واقعاً زحمت کشیدید و نیاز به اطلاعات دارید، هزینه رو پرداخت کنید تا سرویس فعال بشه. با تشکر.
    شما اول تاپیک من رو کامل مطالعه میکردین بعد ....
    اولا منم اول نوشتم میخوام بدونم که اگر مشکل از سمت من هست بگید برم معذرت خواهی کنم و جهت اطلاع خودم تاپیک زدم

دوما رسم تمام سرویس دهنده ها این که بدون هیچ اطلاع و اخطاری سرور رو خاموش کنند ؟

و باتشکر
    ویرایش توسط baharfa.com : October 7th, 2012 در ساعت 03:14

18. تعداد تشکر ها ازbaharfa.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

تا اینجا وایستادیم تا کلیه نظرات رو بشنویم از دوستانی که نظر مثبت و منفی دادند در هر حالت تشکر میکنیم. هر چند کاربر کاملا حرکت غیر اخلاقی نموده و بدلیل اینکه ما درخواست های نابجای کاربر رو رد کردیم ما رو .... خطاب میکنند.
    اول از همه کاربر باید بدونه که با تهدید کارش پیش نمیره. تماس و تهدید ما و یا تاپیک زدن هیچ تاثیری در روند کار مشتری نخواهد داشت. با اینکه در این مورد حق با کاربر نیست.
    زمانی که کاربر 1- پرداخت سرویس را به موقع انجام نمیدهد یعنی سرویس را کنسل مینماید و سرویس را ما خاموش میکنیم تا زمانی که پرداخت انجام بشه تا فعال بشه.(این حق ما هست و هیچ ربطی به مشتری مداری نداره)

اول از همه باید معنی مشتری مداری رو بدونید و بعد اظهار نظر کنید . مشتری مداری این نیست که دولا بشید و غلام مشتری باشید.مشتری مداری قبل از اینکه مفهومی سودگرا باشه، یک ضرورت انسانی هست. مشتری کیست؟ کسی به غیر از من و شما که مدام جایمان را با هم عوض می کنیم؟ پس، آیا من و شما به احترام و توجه و درک متقابل نیاز نداریم؟ پس اساسا بنده به عنوان سرویس دهنده بدلیل اینکه حق خودمان را میخواهیم دریافت کنیم ، از نظر شما مشتری مدار نیستیم :|

زمانی که شما یک جنسی رو میاید سوال میپرسید میگید فلان قطعه چند؟ بنده بهتون اعلام میکنم x تومان . ولی با توجه معضلات اقتصاد فعلی کشور که هیچ قیمتی حتی برای نیم ساعت هم ثبات نداره و همه چیز با ارز بالا و پایین میشه . بالطبع ما هم انباری ارز نداریم . ما نیز همگام با افزایش و کاهش نرخ ارز برای بقای خود نرخ سرویس هامون رو عوض میکنیم. اول از همه افزایش نرخ قبلا اعلام شده بود. و دوما شما اگر دقت کنید بعد از 2روز میاید، میخواید سرویسی که 2روز پیش یک قیمتی کرده بودید رو الان با همان قیمت پرداخت کنید. در حال حاضر با توجه به نوسانات ارز اصلا این امر امکان پذیر نیست.
    در هر حالت فکر میکنم با توجه به اینکه پرداخت فاکتورتون رو انجام دادید. خودتون متوجه شدید که مشکل از کدام سمت بوده.
    ویرایش توسط itjavani : October 7th, 2012 در ساعت 03:36

20. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)