من که از خدام هست انشالله که هر چه زودتر کاهش پیدا کنه چون من میخام سرور اختصاصی بگیرم از خارج از کشور و با این قیمت ها برای من که نمیسرفید
من که از خدام هست انشالله که هر چه زودتر کاهش پیدا کنه چون من میخام سرور اختصاصی بگیرم از خارج از کشور و با این قیمت ها برای من که نمیسرفید
ویرایش توسط habiballahafg : October 3rd, 2012 در ساعت 22:47
من واقعا نمیدونم چرا این قدر به هم بد بین هستنددوست عزیز از کی تا حالا افراد حقیقی نظرشان منبع شناخته شده ?
البته قصد جسارت نداشتم
زهی خیال باطل!
*****ینگ وب سایت هیچ تاثیری در نرخ واقعی آن ندارد . قبل از *****ینگ نیز قیمت صحیحی از دلار در وب سایت نبود.وب سایت دست برادران هست و هیچ اعتباری ندارد.نرخ واقعی ارز رو باید از صراف بگیرید.
در مورد قیمت دولت در حال حاضر هیچ راهکاری جهت پایین آوردن نرخ نداده استو این راه کارهایی که ملاحظه میکنید توسط نهادهای امنیتی صورت گرفته وگرنه دولت راه کاری انجام نداده.پایین آوردن نرخ دلار با *****ینگ وب سایت و دستگیری دلال های نیست.باید راه کار جدی و واقعی باشد. این دلال نباشه یک دلال دیگه!
درود بر شما
فقط چند جمله از مصاحبه ( 12مهر 1391 ) رو براتون درج میکنم خودتون نتیجه گیری کنید.
باقر حسینی، نماینده و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران :
(((( ما باید برای جنگی آماده شویم که ماهیت آن با ماهیت جنگ هشت ساله کاملا متفاوت است و هنر در این است که ما بتوانیم متناسب با جنگ آیندهای که در پیش داریم خود را تطبیق دهیم.
نمی توان منکر جنگ آینده شد اما بدانید آن شرایطی که در دوران ۸ سال دفاع مقدس برای ما به وقوع پیوست دیگر تکرار نمیشود. ))))
شرایط جنگی هم که کاملا عواقبش مشخص هست پس به آینده زیاد دل نبندید
آقای جوان سرور چیزی برای شما که عوض نشده . خودتان میدانید که بنده کارم ارائه سرور مجازی نیست . فقط هاستینگ با امنیت و کیفیت بالا . == اما بسیاری دوستان از قیمت های ثابت شما رنج میبرند و روحشان از این بابت رنج میبرد ولی چیزی نمیگویند. حال اگر یادتان باشد تقویم نگاه کنید . در وسط هفته چند ماه پیش قیمت دلار به دلیل تعطیلی رسمی ایران در این چند روز به 2200 رسید که بعد از سیاست ها دولت روز یکشنبه هفته بعد . دلار به 1800 برگشت . این سیاست ها انجام شده بود - فیل ترینگ sms و بستن چندین سایت شایع پراکن و دستگیری دلال های سو استفاده کن در تهران بود
حال لازمه گرانی اجناس دید غیر اقتصادی و مدیریت ناصحیح اصناف به نرخ دلار است چون اطلاعی ندارند که نرخ دلار به تولید داخلی اثر نداشته است و بدون نظارت قیمت کشیده است بالا
تنها چیزی که به تولید داخلی اثر میگذارد قیمت بنزین است
شما تحليگر مي شديد عالي بودا
دوستان نرخ دلار عوامل متعددي دارد .
الان دلار چجوري در كشور تامين ميشه
1- اصلي ترين و تنها ترين منبع فلا نفت هست
در مورد نفت كه طبق آمار رسمي الان به 800000 بشكه كاهش پيدا كرده .
دوم اينكه بسياري از مشتريان غير دلاري تسويه مي كنند.
2- صادارات تا به الان حدود 2 ميليارد دلار كم تر از واردات بوده پس ارز بيشتر خارج شده .
3- تحريم هستيم و خود اين موضوع در قيمت گذاري تاثير دارد .
4- كمبود ذخاير ارزي و ناتواني از تامين كامل دلار .
اگر دلار توي بازار بود يك شبه با وارد كردن حجم بسيار دلار اونم با قيمت مرجع به صرافي هاي دولتي قيمت ها شكسته ميشد اما وقتي اومدن اتاق ارز و دسته بندي نياز ها رو با اولويت اونم نه با نرخ مرجع بلكه با نرخ دوم ارائه كردند اثبات شد كه بحران ارزي هست .
5- سخنان صريح وزير اقتصاد : ما فقط تا پايان امثال توان اداره كشور رو داريم .
6- اين وسط حالا حمله مردم براي ذخيره ارز از ترس خيلي موارد رو هم اضافه كنيد .
7- تورم عادي كشور رو هم در نظر بگيريد كه هر روز افزايش قيمت داشتيم
*
قبل از ارسال پست خیلی دوست داشتم نرخ سرویس های ما رو میددید بعد اظهار نظر میکردید.
ما به محض افزایش و کاهش نرخ ارز ، نرخ سرویس های خود را افزایش یا کاهش میدهیم.لذا بهتره قبل از اظهار نظر و تحلیل کمی چشماتونو باز کنید و اطلاعیه های وب سایت ما رو مطالعه نمایید.رنجش و سوزش باقی افراد فقط از قیمت نیست. زیرا ما علاوه بر مانور بر روی قیمت بر روی کیفیت سرویس های خود مانور جدی میدهیم.بعید میدونم سرورهایی که ما الان داریم روش سرویس دهی میکنیم 90 درصد کاربران فعلی این انجمن از این دست سخت افزارها تابحال استفاده کرده باشند.
تحلیل تون و نظرتون در مورد نرخ ارز نیز برای ما محترم هست ولی بنده اصلا قبول ندارم.
جناب مسعودی تا این حد غرور و تکبر نداشته باشید
من نزدیک یک سال از سرویس های شما استفاده کردم و شاهد کار شما از نزدیک بودم
برخورد و رفتار شما به شدت ناشایست و تند هست و این مورد رو هم اصلا قبول ندارید
کیفیت سرویس هاتون در حد یک سرویس دهنده معمولی هست و حتی با سرورهای جدیدی که به قول خودتون تنها کسی بودید که غول ترین سرور رو با 128گیگ رم و 10گیگ پورت خرید کردید چنگی به دل نمیزد!!!!!!!!!!!
بارها هم این مورد رو دوستان بهتون گفتن شما سخت افزار بالا می گیرید و مشتری زیاد روی سرویس قرار میدین
دیگران سخت افزار منطقی و مشتری کمتر روی سرویس قرار میدن
این که چون سخت افزاری گرفتید که مشتری بیشتر بیارید رو سرور دلیل بر این نیست که خیلی کارتون درسته!!!!!!!!
این چنین هم با تکبر حرف نزنید همون 90% دوستان این انجمن که مثال زدید با سرورهایی کار کردند که شما در خواب شب نمی تونید ببینید
موفق باشید
نظر شما محترم. بارها گفته شده ، با هر کاربر مثل خودش برخورد میشه! زمانی که کاربر در حوزه اختیارات خودش درخواست بده و درخواست هایش رو محترمانه ارسال کنه هیچوقت با برخورد تند مواجه نمیشه!
قبلا هم بحث شده شما به اندازه هزینه ای که میکنید سرویس میگیرید.هستند افرادی که سرویس 256 ویندوزی تهیه میکنند و روی سرور انواع مدل برنامه ها ران میکنند.بالطبع ویندوز روی این سرور به زور بالا میاد چه برسه به برنامه های دیگه! زمانی که خود شما بخاطر 3000 تومان افزایش قیمت سرویس رو کنسل میکنید ( یعنی به قیمت توجه دارید) بالطبع هزینه های پایین بر روی سخت افزار بالا بدست میاد، در نتیجه برای کاربرانی مثل شما این سخت افزار تهیه میشه! بیشتر از این نیازی نمیبینم در این تاپیک توضیح داده بشه بحث به انحراف کشیده میشه! مشکلات خود را در تاپیکی جداگانه بیان کنید یا پ.خ ارسال کنید.
هادی جان بر فرض میگیم پیش بینی شما صحیح ! کی با این قیمت فروشندس ؟ کسی که دلار 3900 خریده ، میاد 2400 بفروشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)