صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: سرور برا اپلود سنتر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    129
    تشکر شده در
    113 پست

پیش فرض پاسخ : سرور برا اپلود سنتر

اون چیزی که من گفتم شما فرض کمن کم ک سرور 100 گیگ برای امتحان و آزمایشی هست تا روند کار بیاد دستمون بعدش اگکه لازم بشه سرور اختصاصی هم میگیریم

2. تعداد تشکر ها از shangoli به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید maders آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    43 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shangoli نمایش پست ها
    اون چیزی که من گفتم شما فرض کمن کم ک سرور 100 گیگ برای امتحان و آزمایشی هست تا روند کار بیاد دستمون بعدش اگکه لازم بشه سرور اختصاصی هم میگیریم
    دوست عزیز اینا همش دلتونو خالی میکنن اصلا هم کاری نداره .... من براتون میگم :

اول یه وی پی اس (سرور مجازی ) یا وی دی اس (سرور اختصاصی) بگیرید فقط نباید رمش کمتر از دو گیگ و هاردش کمتر از 150 گیگ و پورتشم یک گیگ خوبه ولی شیر نباشه فقط برای شما از نظر من وی دی اس بگیرین شاید هشتاد تومنی ماهی در بیاد ولی خیلی ارزش داره چون هم سرعت داره و هم امنیت و بعد برای اسکریپت هم همون اسکریپت مولتی هانتر رو خودتون قالبو شو ادیت کنین یا با هزینه ی کم ادیت میکنن براتون ... بعد با این مشخصاتی که گفتم میتونین برای هر مهمان سی صد مگ حجم بدین چون کسی نیست سی صد مگ اپ کنه خیلی زیاد باشه صد مگ اپ میکنن و شما بازدید خوبی در میارین و در اخرم اگر حجم هارد پر شد به اضا ی پنج تومن ده گیگی اضافه میکنن براتون البته از یاد نره این مشخصات + نصب وب سرور اعم از اپاچی یا لایت اسپید و نصب کنترل پنل حالا میل خودتونه میتونید بیست تومن بدید دایرکت ادمین که امنیتش خیلی خوبه میتونید مبالغ بیشتر الان حضور ذهن ندارم سی پنل بخرین که همه با هاش اشنان یا اصلا هیچ کدوم ،
    کنترل پنل Kloxo/LxAdmin که رایگانه و امنیت توپی هم داره نصب کنید . ولی اگه کارتون بگیریه سود خیلی خوبی میکنین .( سایت 0up.ir دقیقا از همین امکانات استفاده میکند رم دو هارد 200 گیگ پورت یک وی پی اس لینوکس )

نیازی هم نیست بدین اسکریپت جدید بنویسن چون اسکریپت جدید خودش مطمئنان باگ داره باید پولی هم بدین رفع باگ کنن اسکریپت مولتی هانتر کاملا از همه ی اسکریپت ها برای اپلود سنتر خوبتره البته کیلجا هم هست ولی من باهاش حال نمیکنم .

موفق باشید....

5. تعداد تشکر ها از maders به دلیل پست مفید

عضو دائم aligoli آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    4,622
    تشکر شده در
    3,625 پست

قطعا کیفیت هزینه دارد، سروری که رم 2، ماهانه 5 هزار تومان هست ، قطعا منابع اختصاصی ندارد و تماما و اساسا اشتراکی هست .

به نظر من، شما بهترین کار رو می تونید انجام بدید.

سرور لینوکسی تهیه کنید، لایسنس دایرکت ادمین خریداری کنید و رو هم راه اندازی کنید سپس سایتتون رو روی سرورتون بالا بیارید و هم هر فایلی آپلود بشه روی سرور شما هست. هیچ مشکلی هم پیش نمیاید، همچنان که توسعه یافتید میتونید سرور مجازیتون رو توسعه بدید.

چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید، پیام خصوصی دهید.
    شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
    با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
    [پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
    [پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071

7. تعداد تشکر ها از aligoli به دلیل پست مفید

عضو جدید maders آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    43 پست

جــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـان ؟ ماهانه 5 تومانه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :O عزیز اگه دوست داشتی باشی میتونی اختصاصی پیدا کنی ، جای هم ندیدم از 35 کمتر بدن .
    برای اینم اگه خواستین بهترین جا
    http://gozargah.co.ir/cp/cart.php?a=confproduct&i=1

سایت صفر اپ هم از اینجا سرور میگرفت

9. تعداد تشکر ها از maders به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)