Bulk Pricing Updater روی خود اسکریپت نصب هست و می تونید فعال کنید از پلاگین ها.
این افزونه قیمت رو برای تمدید بعدی بالا می بره و فاکتور با قیمت جدید شما صادر خواهد شد.
Bulk Pricing Updater روی خود اسکریپت نصب هست و می تونید فعال کنید از پلاگین ها.
این افزونه قیمت رو برای تمدید بعدی بالا می بره و فاکتور با قیمت جدید شما صادر خواهد شد.
(وب هاست پرشیا) ارائه دهنده انواع خدمات وب
فروش ویژه بهاری سرور مجازی وبــ هاست پرشیا
میزبانی وب ، سروراختصاصی و مجازی ، ثبت دامنه
فروش ویژه پنل ارسال و دریافت پیام کوتاه همراه با ماژول whmcs
.....
دو سه باری این موضوع رو در همین تاپیک مطرح کردم و عرض کردم مشکل چی هست ، ممنون می شم دوستانی که می خوان کمک کنن بخونن صورت مسئه رو ...
این موضوع رو در تیکت با پشتیبانی سیستم هم مطرح کردم دقیقا همینطوری شد ، آخرشم هنوز جواب درستی ندادن که بشه یه نرخ داد که با اون کل محصولات فروخته شده و آینده عوض بشن نه اینکه دونه دونه ی محصولات رو دستی با Bulk Pricing Updater آپدیت کنیم !
فقط بهش ضریب بدیم و در کل محصولات خودش اعمال کنه !!! ( هم در محصولات جدید و هم موجود ! )
دوستان میشه دقیقا توضیح بدید چطور کار کنیم با این پلاگین فال کردم اما کجا چی وارد کنم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
خب من توی ان مشکل دارم
همه محصولات که یک قیمت ندارن باید یکی یکی انتخاب کنیم یا مثل 100 بزنیم به همه محصولات100 اضافه میکنه
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
هيچ راهي براي كاري كه گفتيد فعلا نداره مگر يك اسكريپت كوچيك بنويسيد كه درصدي به قيمت ها اضافه كنه (اون هم نمي تونه فاكتورهاي قديم و سفارش هاي قديم آپديت كنه).
با توجه به مشكلات كنوني به شما پيشنهاد مي كنم عرض دلار فعال كنيد و تنها نرخ دلار آپديت كنيد اينكارو براي چندتا از مشتريا انجام داديم تا با وضعيت كنوني به مشكل نخورن.
با اين روش شما نرخ تبديل دلار ميزنيد و همه محصولات با نرخ جديد آني به روز ميشن و براي محصولات سفارشي قديم هم مجبور هستيد از همون ماژول بالك پرايسينگ استفاده كنيد.
ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
Venon Web Developers - VENON.ir
باید دستی از دیتابیس آپدیت کنید.
مثلا با کوری زیر لیست اینویس هایی که میخواید پیدا کنید : در این مورد مثلا برای دامین ها :
و آی دی ها را در آرید و با خطوطی مثل زیر آپدیت کنید :کد:SELECT * FROM `tblinvoiceitems` i join tblinvoices v on i.invoiceid=v.id where v.status="Unpaid" and i.description like '%ساله%' and i.description not like '%.ir%'
کد:update tblinvoiceitems set amount=amount+5000 where id="1131";update tblinvoices set subtotal=subtotal+5000,total=total+5000 where id="21111"; update tblinvoiceitems set amount=amount+5000 where id="1152";update tblinvoices set subtotal=subtotal+5000,total=total+5000 where id="21118"; update tblinvoiceitems set amount=amount+5000 where id="1513";update tblinvoices set subtotal=subtotal+5000,total=total+5000 where id="21548";
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)