singlehop و Softlayer که اصلا فکر تورنت رو هم نکید
الان بنده از singlehop و Hostdime دارم که ظرفیت سرور Hostdime فعلا تکمیله و یوزر نمی گیرم
استفاده غیر از تورنت از سینگل هاپ در خدمتم
singlehop و Softlayer که اصلا فکر تورنت رو هم نکید
الان بنده از singlehop و Hostdime دارم که ظرفیت سرور Hostdime فعلا تکمیله و یوزر نمی گیرم
استفاده غیر از تورنت از سینگل هاپ در خدمتم
Loginvps.Com - High Bandwidth dedicated servers (EU/US) Locations
ارائه سرویس از آلمان ، آمریکا و هلند با پورت 2 گیگابیت و ترافیک نامحدود همراه با هارد پرسرعت ssd - sata III - sas و Raid 10
Website:http://www.Loginvps.com
Contact: info "(AT)"Loginvps.com - Yahoo: loginvpsco - Skype: hamid.bohlooli
با سلام
ماهانه 35000 درخدمتم
درود
در خدمتیم
رم : 1گیگابایت
هارد : 80 گیگابایت
سی پی یو : 1هسته
ترافیک نامحدود
سیستم عامل دلخواه
پورت : 1گیگابیت
کانفیگ اولیه رایگان.
تورنت به صورت استفاده شخصی مورد ندارد.
ماهیانه آفر : 28000 تومان/.
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ماهیانه 27 تومان
ار کانادا اگه میخواهین داریم براتون برای دریافت و صحبت درباره اش به آی دی ما در انضا مراجعه کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام دوست عزیز
از XLHost آمریکا با بالاترین کیفیت و پایین ترین قیمت امکان سرویس دهی به شما وجود دارد
با مشخصات درخواستی شما فقط 24 هزار تومان ماهانه
Mihan VPS - سبد خرید
با تشکر
با سلام...
ذات شبکه تورنت در هیچ یک از دیتاسنترهای دنیا مشکلی نداره. محتویات رد و بدل شده مهم هست.
در صورت عدم SEED فایل های کپی رایت دار و دریافت absue ما مشکلی نداریم.
گارانتی آپتایم، شبکه، سخت افزار و عدم اورسل.
سبد خريد - هایپرسرور
در صورت تمایل از انگلستان یک پیشنهاد ویژه داریم که میتونید در امضا ببینید.
از هر کی میخری طبق تاپیک زیر از parsiaplus نخر
لینک تاپیک
با سلام در صورت تمایل با یهترین قیمت و پشتیبانی 24 ساعته در خدمت شما هستم شماره تماس 09382516330 و 09132205176 با تشکر بادپیما با قیمت پیشنهادی 22 هزار در خدمت شما هستم در صورت تمایل با من در تماس باشید با تشکر بادپیما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)