-
September 28th, 2012, 21:22
پاسخ : درخواست سرور مجازی اولیه + پشتیبانی

نوشته اصلی توسط
eh3an2010
با سلام
بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس Cpnel رو بدم؟
2. برای دادن نمایندگی باید چیز خاصی نصب کنم؟ که نمایندمم بتونه نمایندگی بده!!
3.کنترل سرور مجازی خیلی مشکل هست؟ چه چیزهایی باید یاد بگیرم
4.فضای backup باید جدا یک جای دیگه بگیرم!!
5.کل هزینه هام چقدر میشه براه راه افتادن اولیه؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!
این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟
خوب شما که وی پی اس میگرید
15 روز سی پنل رایگان داره میتونین باهاش ور برین هر کار دوست داشتین بکنید
دایرکت ادمین تریال نداره اما لایسنسش نسبت به سی پنل ارزون هست
درمورد خرید سرور مجازی توجه داشته باشید که چه سروری میگیرید هاردش چه نوعیه سی پیوش و رم
توجه داشته باشید که منابعاختصاصی یا اشتراکی هست مثلا شما وی پی اس میگیرید ممکنه که سی پیو چنان ضعیف باشه که نتونین اصلا بک اپ بگیرین
یا مشکلات هارد بعد به قولی یکی از دوستام سی پنل 15 روز رایگان داره نصب کنید باهاش کارکنید و با چشمای خودتون همه چیز رو ببینید با تشکر
-
تعداد تشکر ها ازsniper000man به دلیل پست مفید
-
September 28th, 2012 21:22
# ADS
-
September 28th, 2012, 21:41
در خدمت هستیم
سرور ها در آمریکا هستند قیمت Cpanel 7$ می باشد
,و بکاپ در سروری دی گر می باشد
دیتاسنتر CARO
-
تعداد تشکر ها ازshamimi به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2016, 22:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
eh3an2010
با سلام
بنده قصد گرفتن نمایندگی مستر داشتم ولی هر چی تحقیق کردم دیدم هیچ اختیاری از خودم نیست ممکن هست فردا شرمنده مشتریام بشم!!
خودم تو شرکت طراحی سایت کار میکنم به صورت حرفه ای! مشتری هم بد نیست در کل حیف دیدم دیگه میزبانیشون رو بدم کس دیگه ای!
خوب خواستم با اینکه اولین بارم هست سرور بگیرم و خودم یاد بگیرم!! حالا از دوستان کسی حوصله یه آدم گیر رو داشته باشه یه سرور مجازی به ما بده که حتما قابل ارتقا هم باشه
بنده کلا با Cpanel کار کردم!! خوب میخوام هاست وارز بدم + نمایندگی آلفا! حداقل هم 10 گیگ حجم واسه ماه اول میخوام که بعدا بتونم کلیه امکانات سرور رو ارتقا بدم! البته Linux Cloud!
1. چه مشکلاتی دارم؟ حتما باید لایسنس Cpnel رو بدم؟
2. برای دادن نمایندگی باید چیز خاصی نصب کنم؟ که نمایندمم بتونه نمایندگی بده!!
3.کنترل سرور مجازی خیلی مشکل هست؟ چه چیزهایی باید یاد بگیرم
4.فضای backup باید جدا یک جای دیگه بگیرم!!
5.کل هزینه هام چقدر میشه براه راه افتادن اولیه؟
6.و برای ماههای بعد که بخوام نمایندگی مستر نامحدود به مشتری هام بدهم هزینم چقدر میشه؟
7. پشتیبانی با هزینه اضافی هم قبول دارم! خداییش دنبال کسیم مشکل داشتم کمکم کنه راه بیفتم!!
این که بخوام خودم سرور راه اندازی کنم و نمایندگی نگیرم منطقی هست؟ یا اول با نمایندگی شروع کنم؟
به نظر ما هم شما با یه پنل نمایندگی 10 گیگ 20 گیگ شروع کنید که هیچ محدودیتی در پهنای باند و ساخت اکانت نداشته باشه
اکانت 20 گیگ راحت تا 100 کاربر جواب میدهد و بسیار کافی است
خوبی دیگر نمایندگی این است که شما اصلا نیازی ندارید پول هیچ لایسنسی ماهانه بدهید لایت اسپید سی پنل و ..
از جایی که میخرید حتما نماد داشته باشد
اگر مایل بودید در سایت safehosting.ir ما میتوانیم ارائه کنیم
-
-
February 1st, 2016, 22:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
nazarkhani
به نظر ما هم شما با یه پنل نمایندگی 10 گیگ 20 گیگ شروع کنید که هیچ محدودیتی در پهنای باند و ساخت اکانت نداشته باشه
اکانت 20 گیگ راحت تا 100 کاربر جواب میدهد و بسیار کافی است
خوبی دیگر نمایندگی این است که شما اصلا نیازی ندارید پول هیچ لایسنسی ماهانه بدهید لایت اسپید سی پنل و ..
از جایی که میخرید حتما نماد داشته باشد
اگر مایل بودید در سایت safehosting.ir ما میتوانیم ارائه کنیم
سلام
دوست عزیز ظاهرا جدید هستید (یعنی آغاز فعالیتتون نه تاریخ ثبت نام)... لطفا به تاریخ تاپیک و پست ها دقت کنید...
ویرایش توسط kool : February 1st, 2016 در ساعت 22:59
-
-
February 2nd, 2016, 12:57
با سلام خدمت شما دوست گرامی
اگر تمایل دارید سی پنل راه اندازی کنید شما نیاز دارید به یک سرور قدرتمند که حداقل از 40 تومان هزینه اغاز می شود
و نیاز دارید به لایسنس سی پنل با قیمت 55 تومان
و نیاز دارید به لایسنس کلود لینوکس با قیمت 55 تومان
ولی در صورت تمایل می تونم به شما هاست نمایندگی پیشنهاد بدم با قیمت ماهیانه شروع قیمت از 12 هزار تومان
خرید هاست نمایندگی
در صورت نیاز به مشاوره و یا راهنمایی با ما در تماس باشید
-
-
February 2nd, 2016, 22:15
عضو انجمن
با سلام
نصب کنترل پنل هاست بر روی سرور مجازی و کانفیگ رایگان
جهت مشاوره در سایت تیکت ارسال کنید یا با شماره دفتر ما تماس بگیرید
www.berbidvps.ir
-