واقعا همینه
مثلا مدیر سایت http://pars-hosting.ir هفت سالشه.
همین دیروز بود که فهمیدم.
واقعا همینه
مثلا مدیر سایت http://pars-hosting.ir هفت سالشه.
همین دیروز بود که فهمیدم.
علم بهتر است یا ثروت؟ ، هیچکدام فقط ذره ای معرفت !
تا وقتی افرادی مثل خودتون فعالیت می کنند این بازار آینده ای نخواهد داشت!
این یکی از پلن های خود شماست!!
RAM: 8GB
HDD : 100GB
CPU : 4CORE
PORT : 1Gb/s
BW : INPUT : ultimate
OUTPUT :1TB
WINDOWS 64X 2008 R2 ORGINAL
Price : 30T/m
رم 8 گیگی + 4 هسته سی پی یو + ویندوز 2008 اصلی! ماهی 30 هزارتومان!
واقعا متاسفم برای خودم!
بله این مال خودمونه
صبر کنید واسه همگی توضیح بدم
چند وقت پیش یک شرکتی نیاز به چند سرور مجازی داشت ما هم طبق قرار دادی که بستیم سود کارمون حدود 3 برابر شد از اون سرورا
تصمیم گرفتیم 2 تا سرور ویژه بدیم که هم زودتر سرور هارو پر کنیم هم سودمون رو کنیم
این واقعیت ماجرا بود و امیدوارم سوتفاهمی نشه
قیمتامون خدمت شما :
http://www.mizbandl.com/index.php?op...=article&id=25
ارادتمند
پ.ن : اگه قیمتاشون نصف لینکی که دادم باشه بازم با توجه این بازار خوبه ولی دقت کنید دوتا سرور بودش در ضمن جزو افرای ویژمون حساب میومد
پ.ن 2 :وقتی خودم میام اینجا تاپیک باز میکنم حتما خودم با این موارد مشکل دارم دوست گرامی پس هیچ وقت بخاطر اعتبار خودم نمیام رم 8 رو اون قیمت بدم مگر اینکه همون طور که عرض کردم افر ویژه ای باشه
ویرایش توسط mizbanaval : September 26th, 2012 در ساعت 19:23
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
7 سال !!! فکر نکنم دیکه اونقدرم پایین باشه
------------------------------------------------
امروز داشتم یک حساب کتابی میکردم
این قیمتی که 80 درصد دوستان در مورد سرور های مجازی میدن مال حدود 3 سال پیشه !!!!
خودتون حساب کنید دو معیار اصلی : نرخ تورم-نرخ دلار
سوالی که پیش میاد :
چرا انقدر قیمت ها رو بعضی از دوستان پایین میدن ؟ یعنی کار کا انقدر بی ارزشه ؟
هاستنیگ هایی هستن که فروش بسیار خوبی دارن و مشتریان بسیار زیاد . هر چیزی راهی داره .
پیشنهاد می کنم روی بازاریابی تمرکز بیشتری بکنید . کاری که بعضی دوستان فقط با زدن یک تاپیک توی وب هاستینگ تاک فکر می کنن انجامش دادن .
ویرایش توسط mohsened : September 26th, 2012 در ساعت 19:21
با سلام این مشکلات به نظر من دست هیچ کسی نیست ! هزینه ها 3 برابر شده اما قیمت ها واقعا پایین هستش حالا یه بحث اینجاس که هرکس هرچی خواست هر چند خواست میتونه بفروشه برای یک نفر 10 هزار تومن یعنی گرون برای یکی یعنی آرزو برای یکی تا حرف 10 تومن میاد به میلیون فکر میکنه همه هم زندگش خودشونو دارن حالا یک یپولش از جایه دیگه در میاد میاد سرور رو با هزینه خودش خیرات میده از اول مگه این ار آینده هم داشته که الان میگی آینده ؟ گذشته این کار یه زمانی آینده محسوب میشد الان بهش میگن گذشته ! والا تو گذشته هم چیزی نبوده به نظر من برای تفریح خوبه این کار
البته جدیدا بعضی ها تفریحاتشون افراظ شد همه رو بد نام کردن از قدیم گفتن بار کج به مقصد نمیرسه
ویرایش توسط ezat1 : September 26th, 2012 در ساعت 19:36
شماره تماس : 77395636-02109123083389
09364058006
yahoo ids : server.click | serverclick
وقت بخیر
من یکسال پیش که شروع کردم تو همین روزها بود مشتری بد نبود حداقل روزی یک مشتری رو داشتیم و شایدم بیشتر با اینکه در خارج از کشور بودیم الان طوری شده که هر 5 روز یکبار یک مشتری داریم با اینکه در ایران هستیم هزینه های ما در اونموقع تا حدود 300 تومن بود ولی الان بالای 700 تومن هست، این کالا چون نیاز واجب مردم نیست کسی سراغش نمیاد و اکثر دولتی ها هم سمت شرکت های بزرگ میرن که دوبله سوبله هم ازشون میگیرن، کلا در هر زمینه ای حساب کنی بازار به همین حالت هست فقط بهترین کار در ایران امروز دلالی هست !![]()
گـــــروه میزبـــانـی وب اول هــاست
Avalhost Web-hosting Company
4340602 311 98+ : Tell Number
شرکت نیک میزبان سپاهان (شماره ثبت ۴۷۵۴۳)
پروانه فعالیت اشتغال از وزارت ارشاد و اداره تعاون, کار و رفاه اجتماعی به شماره 33500
دلالی تو این بازار همون معنیه اورسل رو میده
قیمتامون رو که دیدن قبلا کمتر بود 20 درصدی ولی الان بردیمش بالا شاید بعضی از دوستان به فکر افزایش قیمت بیوفتن ...
خوب منم از فردا یک سرور رداستیشن میگیرم رو رم 16 30 تا سرور میزنم خوب ایا اینکار درسته؟ ایا این پول حلاله ؟
ما هم میشه همرنگ بازار شیم مجبوری ولی نمیخایم تا اونجا که جا داره مقاومت میکنیم ولی تا کی باید تاوان قیمت های دیگران رو پس بدیم ؟
هزینه ی پشتیبانی برق اینترنت اینا همه یک و نیم برابر شدهولی قیمت دوستان همونی که هست رم 1 رداستیشن 25 تومن !!!
خدا رو شکر این ماه سود خوبی داشتیم ولی اینده خطرناکه برای همین از همگی نظر خواستم
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)