-
September 26th, 2012, 13:27
پاسخ : چرا برخی هاستینگ ها به این درجه از پستی میرسند؟

نوشته اصلی توسط
pardishosting
برای هاستتون چه قدر هزینه کرده بودید ؟
ببینید دوست عزیز
برای من خیلی هزینه مهم نبود. نه اینکه بخوام فضایی پول بدم ولی به دلیل نوع سایت دوست داشتم یک هزینه معقولی بکنم که هاست ایران باشه و مستقل
دوستی دارم که در یکی از نهادها رابطه قوی داشت و چند بار گفت بیا یک vps بهت بدیم با تمام امکانات و .......
اما برای استقلال اومدم این هاستینگ
الان هم مدت زیادی از قرارداد نمونده و اصلا این قضایا مهم نیست

نوشته اصلی توسط
fasterhost
به هر حال دوستمون هر چقدر هم هزینه کرده باشن فکر نمیکنم جایه خوبی باشه که بخوان براشون آفر بفرستید
اما من میگم اگه تا اون موقع بازدیدتون همین قدر بوده چرا گفتن انتقال بدید؟ اما درکل امروزه جاهایه اینطوری زیاد شده متاسفانه
نمی خوام تهمت بزنم ولی به نظر میاد اینها یک سایت دولتی یا عمومی اخیرا براشون جور شده و دارن از اون پول در میارن، دیگه سایت ما براشون مهم نبود
چون هر روز ظهر سایت داون میشد، من هم اعتراض میکردم
اینها هم بعد یکماه داون شدن به جای اینکه فکری برای سایت پرمصرف بکنن، ظرف کمتر از 24 ساعت اومدن به من اخطار دادن و ساسپند کردن و گفتن خداحافظ
-
-
September 26th, 2012 13:27
# ADS
-
September 26th, 2012, 14:12
عضو انجمن
من نخواستم بهشون افر بدم. (اصلا هاست ایران نداریم)
می خوام بدونم با توجه به این بازدید چه قدر هزینه کردند.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
September 26th, 2012, 14:38

نوشته اصلی توسط
pardishosting
من نخواستم بهشون افر بدم. (اصلا هاست ایران نداریم)
می خوام بدونم با توجه به این بازدید چه قدر هزینه کردند.
شما یک مدیر هاستینگ هستید. خوب اگر ببینید سایتی داره زیاد مصرف میکنه میاید تذکر میدید که سایت شما دیگه نمی تونه روی هاست اشتراکی باشه. درسته؟
ماه خرداد پربازدیدترین ماه سایت بنده بوده. ماه تیر هم خوب بود. ماه مرداد هم....... همه اینها بازدید وبگذر متوسط روی 14 هزار و بالاتر بود(رکورد 19 هزار هم داشتم)
شهریور متوسط اومد روی 12 هزار
مهر هم که 2-3 روز اولش کاملا بازدید نزولی بوده.....
یعنی مصرف سایت من نه تنها صعودی نبوده، بلکه نزولی بوده
الان به آمار webalizer دسترسی ندارم وگرنه براتون اسکرین شات میزاشتیم که هم bandwitch هم hit و هم visit کمتر شده........ همه چیز کمتر شده
بعد آقای مدیر عامل شب میگه زیاد مصرف میکنی. صبح هم ساسپند میکنن
هر تیکت رو هم 6-7 ساعت بعد جواب میدن
این رفتار درسته؟
بنده بالاترین پلنشون رو خریده بودم که بسیار بیشتر از نیاز من بود و خیالم راحت بود که حرف و حدیثی پیش نمیاد
-
-
September 26th, 2012, 15:08
عضو انجمن
در خیلی از مورد مدیرهای سرور تا مشکلی برای سرور پیش نیاد ، سرور و سایتهای روی اون رو بررسی نمیکنند .
وقتی سرور شروع به مشکل کرد ، و این مشکل به مراتب تکرار شد ، تازه به ذهنشون میرسه که شاید یک سری از سایتهای پر بازدید موجب سنگینی میشه و از اون تاریخ به بعد شروع به تحقیقات میکنند . شاید حرفی که مدیر این هاست به شما زدند درست باشه ، شاید یکی از دلایل قطع شدن مکرر که شما ازش صحبت کردید واقعا سایت شما بوده . ولی بررسیها دیر به نتیجه رسیده وقتی که بازدید شما رو به کاهش داده ، با این حل شاید بازدید الان شما برای این هاست به عنوان بازدید بالا تلقی بشه.
به این موضوع از این سمت هم میشه فکر کرد ، با این حال فقط ۲۴ ساعت قبل اطلاع دادن به هیچ وجه مناسب و قابل توجیه نیست . در اینگونه شرایط باید با مشتری هماهنگ کرد ، راه کار ارائه کرد و زمان مناسب برای این کار به مشتری داد .
-
-
September 26th, 2012, 15:31
عضو انجمن
دوست عزیز فعلاً هیچ کسی مسئول رسیدگی نیست ، بهترین کار خرید از شرکت های معتبر هست حتی اگر گرون تر بدهند
ویرایش توسط mohashemi : September 26th, 2012 در ساعت 15:33
-
-
September 26th, 2012, 16:50
عضو جدید
بنظر بنده 15 هزار نفر بازدید روزانه( و رقمهای حول حوش ) خیلی چیز کمی نیست و شما نیاز به وی پی اس داشتین .احتمالا تا قبل از این چند روز کشف تحقیق نکرده بودن و درضمن با این تعدا بازدید اگر کوچکترین ماژول غیر بهنیه ای رو سیستم مدیریت محتوی سایتون نصب باشه همون میتونه کلا سرور بخودش مشغول کنه .وقتی مدیر سرور اینجوری سریع قطع میکنه سایتنو یک معنی بیشتر نداره :
استفاده شما از منابع بقدری بالاست که ترجیح میدن شما برید و موندنتون بضررشونه . یکجور اخراج محترمانه هست .
-
-
September 26th, 2012, 17:04

نوشته اصلی توسط
saman19-6
بنظر بنده15 هزار نفر بازدید روزانه( و رقمهای حول حوش ) خیلی چیز کمی نیست و شما نیاز به وی پی اس داشتین .احتمالا تا قبل از این چند روز کشف تحقیق نکرده بودن و درضمن با این تعدا بازدید اگر کوچکترین ماژول غیر بهنیه ای رو سیستم مدیریت محتوی سایتون نصب باشه همون میتونه کلا سرور بخودش مشغول کنه .وقتی مدیر سرور اینجوری سریع قطع میکنه سایتنو یک معنی بیشتر نداره :
استفاده شما از منابع بقدری بالاست که ترجیح میدن شما برید و موندنتون بضررشونه . یکجور اخراج محترمانه هست .
ببینید اینجا 3 بحث است
1- ماههاست که بازدید سایت همین بوده و هیچ مشکلی نداشتن. همونطوری که گفتم بازدید افت هم داشته
خیالتون از ماژولها راحت که بسیار روی این موضوع دقت کردم
به اذعان خودشون سایتهای پرمصرف رو شناسایی کرده بودن و داشتن رسیدگی میکردن
2- حالا بر فرض که این راست باشه، چرا پاسخ تیکت رو نمیدن؟
من نگفتم 24 ساعت مهلت دادن. شب مدیرعامل گفت باید فکر vps باشی. فردا صبحش ساسپند کردن
واقعا این چه رفتاریه؟
3- اگر قراره 15 هزار بازدید رو هم هاست ساپورت نکنه پس به چه درد میخوره؟
حتما این خوبه که 300 تا سایت با بازدید 1000 تا بریزیم روی سرور و افتخار کنیم؟
-
-
September 26th, 2012, 19:02
عضو انجمن
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
-
September 26th, 2012, 22:09
عضو جدید
در مورد 2 که کاملا رفتار غیر حرفه ای هست و حق با شماست. و تیکیت را باید جواب بدن . و این جور که ساسپند کنن و جواب ندن اصلا و ابدا صحیح نیست .
درمورد 3 هم مدیر هاستیتگ میگه بجای شما 15 تا سایت با بازدید 1000 تا رو میزار رو سرور . متاسفانه منافع بر تعهدات غلبه میکنه .
زیرنویس : پیشنهاد به مدیران هاستینگ جهت استفاده از سیستم عامل کلود یونیکس حداقل حق کسی ضایع نمیشه وهرکی حداکثر تا سهمش استفاده میکنه
-