تازه میگه 4 تا هم هسته سیپیو بهت اضافه میکنم طرف رفیقمه پسر خوبیه ولی چهکنیم جیب خالیه
تازه میگه 4 تا هم هسته سیپیو بهت اضافه میکنم طرف رفیقمه پسر خوبیه ولی چهکنیم جیب خالیه
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
خوب به اینم دقت کنید 4 هسته خودتون هر هسته رو بالای 10 تومن میدید اونارو بردارید همون 100 تومن خودمون میشه دیگه
حالا شما بیا بگو من 20 هسته بهت میدم با 100 گیگ رم کو پولش که من بدم خخخخخخ
خب اینجاست که شرمنده نمیشه دیگه نگفت که oversell و شیر نیست. این عمل شیر 100% هست.
چون یه کم توضیح طول میکشه توضیح یکی از همکاران را براتون گذاشتم :
4 هسته در میاد 400 تومن با اون هارد بعد شما چند هسته دارید 4 هسته هم اشانتیون میدن ماهانه 150 تومن.
همچین میگید انگار سرور بر اساس هسته فروخته میشه ؟ عزیز آخر شب حرفتون خنده داره ها هسته خرما که نیست میگید 20 هسته
مثلا یه سرور حدود 400 - 600 تومنی کلا 12 هسته داره (6 هسته اصلی و 6 هسته مجازی)
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : September 25th, 2012 در ساعت 03:07
از سال 1385 تا کنون
همیشه شیر نیست بابا شاید بنده خدا سرورش خالیه دستش بازه یاد جونیای خودم افتادم که سرور اختصاصی داشتم طرف پول رم یه گیگی داد من بهش 10 گیگ دادم حالشو برد یه ماهیی :دی
از سال 1385 تا کنون
دست من نیست خداییش من یه سرورم برای چیز پی ان هست 3 گیگ رمشه ولی باز کم میارم مثلا خیلیا که میگن رم یه گیگم برا اینکار بسه ولی به این نتیجه رسیدم بهترین سرور هم بگیرم بار رم بالای 3 نیازمندیم فقط برای اون کار بقیش به کنار![]()
از سال 1385 تا کنون
نه من برای اینکار خودم یه سرور اختصاصی برا خودم گرفتم که سرور کامل خالی باشه نه لیمیت باشه نه دروغ و نه کلک یه وی پی اس ساختم با رم 2گیگ کم اومد سرعت م شد کردم 3 بهتر شد دیگه برداشتم کردم 16 گیگ خیال خودو راحت کردم یعنی راحت ترین ماه زندگیم اون بود که کسی حرف از سرعت نمیزد
به خیلیا هم که ازشون سرور خریدم اینو گفتم که مشتری داریم تا مشتری من خودم رفیقم تو اینکاره با**** اون میری گوگل و به زور باز میکنه ولی مشتریاش هیچی بهش نمیگن انگار اصلا آدم نیستن ولی مشتریای من یه جورن که معلوم نیست چشونه دانلودشون سرعتش از 100 کیلو باید بیاد رو 99 کیلوبایت دادشون سرور و برمیداره![]()
ویرایش توسط shangoli : September 25th, 2012 در ساعت 03:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)