می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وقتی شما از جای دیگه دانلود میکنید ، دانلود میشه، مشخصه که وب سرور شما مشکل داره
abwsx1 پیشنهاد میکنم ، حجمش حدود 2مگابایته iis هم را حل خوبیه اما ممکنه به دلیل mount نبودن cd ویندوز با نصبش مشکل داشته باشی
موفق باشید
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
با تشکر از ادمین
من به شخصه حال ندارم clone cd نصب کنم بعد win server دانلود کنم
و بعد آیا همون آپدیتی باشه که روی سرور نصب شده یا نه
و بعد فعال کذدن
آیا abwsx1 بهتر نبود؟
حجمی هم نداره ، مدیریت کامل روی منابع و پهنای باند.در مقایسه با iis بسیار قابل اعتماد تر هستش (نظر شخصی من)
اوم یه سری اطلاع ندارن که اصلا iis وجود داره برای یکی داشتم سرورش رو موو میدادم دیدم زمپ داره گفتم روش چی داری؟ گفت فایل های سرور دانلودم هست، یه نگاه بهش کردم iis رو خلاصه بهش گفتم! براش نصب کردم الان راضیه! اکثرا میشه گفت از نا آگاهی هست! و البته یه سری میخوان اسکریپت هایی مثل رپیدلیچ رو روی سرور مجازی ویندوز خودشون اجرا کُنن!
خواهش میکنم،حال داشتن یا نداشتن به حوصله آدم مربوط میشه و محل سکونتدر مورد نرم افزار abwsx1 تا حالا کار نکردم شاید در مقابل iis6 قوی باشه! ولی در مقابل iis7 حرفی واسه گُقتن نداره! من با iis7 تونستم طوری منابع رو کنترل کُنم که تو اوج ترافیک دانلود از سرعت دانلود سرور چیزی کَم نشه! البته بماند که پوستم کنده شد و نزدیک 4 بار سرویس رو ری استارت کردم و... ولی از نتیجه کار خودم راضی هستم! به هر حال نظر هر شخص مُحترم و قابل احترام هست مَنم بالا سرتون با چُماغ نیومدم بگم iis نصب کُنید
![]()
مصطفی چمران
پیشنهاد میکنم یه بار استفاده کنید
لینک دانلود
دوستان من خودم زیاد با سرور مجازی کار نکردم برنامه رو هم فروشنده نصب کرده
یعنی اگه iis رو نصب بکنم مشکل لینک های حل میشه ؟
ویندوز سرور 2003 دارید؟ اگر بلی http://www.webhostingtalk.ir/f44/29714/ و اگر 2008 دارید http://www.webhostingtalk.ir/f44/35204/ سوال یا مشکلی برای نصب داشتید بپرسید خوشحال میشم کمکتون کُنم![]()
مصطفی چمران
خب الان iis6 رو نصب بکنم یا iss7 ؟
و چراش رو هم بگید که واقعا عالی میشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)