من الآن 2 تا سرور دارم این ارور رو میدن واسه من که مشکل از اکسپایر شدن هست حالا نمیدونم دلیل واسه ایشون چیه
احتمال داره اکسپایر نشده باشه و از همین تیک باشه مشکل
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
لطفا بگید چطور lockdown mode رو باید غیر فعال کنم !![]()
نگید ربطی نداره هر کی میخواد بیاد من ثابت کنم بهش که دسترسی من رو دیتا سنتر بسته و نمیگذاره وارد بشم این خطا رو میده به من
حالا واسه دنی این نیست مشکلش اما وقتی دسترسی رو ببنده دیتا سنتر این خطا رو مدیه
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
میشه به سوال بالایی من جواب بدید![]()
![]()
کد:To enable/disable Lockdown mode: 1. Log directly into the ESXi host. 2. Open the DCUI on the host. ALT-F1 = Switches to the console ALT-F2 = Switches to the DCUI 3. Press F2 for Initial Setup. 4. Toggle the Configure Lockdown Mode setting.
ویرایش توسط Metalik : September 14th, 2012 در ساعت 17:36
مشکل از permission ها ست از از قسمت permission چک کنید
configuration > security profile > lockdown mode > edit
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)