بهترین پیشنهاد اینه که یک بار خودت بری خرید کنی ازشون
1- حساب ارزی پایپال نداری
2- ایران تحریمه
3 - جرات داری تو پایپال پول بریز
4 - ریختی رفت برو بک کن پولتو
خلاسه دل شیر می خواهدو مرد کهن
من دوست جون جونیم صرافه جرات حساب پایپال رو نداره
ولی برو خرید یکم حال کنی
نگاه کن خود خارجی ها از ایرانی ها میخرد سرور مجازی رو چون هم مفت میخرن و هم طرف واسشون دلا خم میشه و از سمت دیگه من دیدم حتی به خارجی ها رایگان هم میدن به خاطر کاسش که طرف از من سرویس داره ببین کجاییه.....
سرور اختصاصی هم که دیتا سنتر های خرجی نماینده ندارند
اگه از واسطه بخری ارزون تر در میاد اما این کار رو نکن چون خیلی وقت ها دلیلی داره که ارزون میده مثل دلار و یورو ی هکی و... که بعدا برات دردسر میشه و اگه مشتقیم بخری بهتره برات از نظر من
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ببینید من قبل از اینکه بخوام سرور خارجی بخرم باید بدونم دلیل ارزون تر بودن سرور ایرانی چه
آخه مگه ایرانی که میاد سرور اختصاصی میخره چه کاری خاصی روش انجام میده که ارزون میشه
با عرض ماذرت من یک سوال از شما دارم دوست عزیز
در آفر شما این قیمت برای رم یک گیگ بود:
With 360GB HDD : 15$ = 36,000Toman [Available:3]
With 500GB HDD : 20$ = 48,000Toman [Available:3
قیمت وی پی اس یک گیگ در xlhost 39$ هست. و حتی قیمت سرور های اختصاصی که جور درنمیاد با این قیمت ها
اما ما هرچه گشتیم ارزون ترین چیز در 29xlhost$ بود
خوب شما چه آفری خریدید ازxlhost ؟
دلیل میخواستین برین توی این تاپیک استارترش هم خودمم توضیح دادم داخلش که چرا ارزون هست
http://www.webhostingtalk.ir/f118/58216/
اما بازم خوب و بد داره توصیه میکنم تاپیک رو مشاهده کنید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
تو ایران خودمون خیلی شرکت ها هستن که معتبر هستن و اگه هزینه پشتیبانی بدین راحت هستین
و اگه از خارج خاستین تهیه کنید از دیتاسنتر هایی خرید کنید که خودشون vps ارایه میدن
که گرون در میاد مثل xlhost
ولی بهتره که از ایران خرید کنید !!!!
به آفرهای ما از دیتاسنتر XLHOST سر بزنید.
http://www.webhostingtalk.ir/f15/58303/
وی پی اس با دلار بخوای بگیری گرون تر درمیاد باهات![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)