ببخشید میدونم اسپمه ولی بخوام حرف جناب سرور استار را کامل کنم :
واقعا جناب Amir.prs :
میخواید یه سرور 40 گیگ سرعت دانلود 50 که نمیشه رو سرورهای اختصاصی پورت 1 که چندین مشتری دارن رو سرور رد استیشن یکی از همکاران (tizparvaz) من ازشون براتون ارزانتر میگیرم ناراحت نباشید
سرع دانلودشتون 180 مگ مثلا هست میگم رم هم به شما 4 بدن خوبه ؟
ماهانه 5 هزار تومن ...
شما از ارز کشور خب دارید ؟ میدونید الان با این 10 تومن شما شاید بشه 3 یورو الان خرید البته شاید چون الان کامل 3 یورو هم نمیشه و داره نرخ هر روز بالاترم میره
بعد چه طور حساب کردید شما؟
نشد جواب ندم یه جور توهین به حساب اومد برای من این درخواست شما.sorry مدیریت انجمن بابت اسپم
![]()
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
من کسی رو مجبور نکردم که آفر هایه ارزون بده بده به من !!!
کشور که داره به درک میره اونوقت من چیکار کم ؟! میخوای برم قیمت ارز رو بیارم پایین ؟!
اگه دقت کرده باشین چند تا آفر ارزون قیمت اومده ، به نظرتون اونا دروغ میگن ؟!
من گفتم آفر 10 تومنی بدید تقریبا همه دوستان تو همین حدود ، حالا 5 تومن بالا پایین آفر دادن !
من نه کسی رو مسخره کردم نه .....
اگه همچین آفری ممکن نبود من هیچ وقت نمیدادمش ...
مدیران چرا این تاپیک ها رو حذف و استارتر رو بن نمی کنند ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
شما به قول خودت میگی کشور داره به ....
خب شما که خودتون میدونید پس از ما میخواید بریم ارز را بیاریم پائین ؟
شما که خودتون میدونید به نظر شما آفرهای داده شده با عقل جور در میاد (با عرض پوذش ار دوستان آفر دهنده)
امیدوارم حداقل یک هفته دیگه نیاید تیکت کلاه برداری بزنید یا بگید سرور خریدم به درد نمیخورد سرور میخوام
اگر خواستید بنده هم به شما طبق همان شرایط آفر دهنده ها سرور رم 1 میدم ماهانه 8 تومان.
خواستید پیغام خصوصی کنید![]()
(8 تومنم از کنار شما در بیاریم سرور دو روز روشن باشه بازم خوبه البته این اخلاق ما نیست اما ظاهرا باید تجربه بد داشته باشید تا بفهمید حرفتون بنده چی رو میبینم که گفتم توهین بوده)
حرف غر قانونی نزدن مدیر ایشون رو بن بکنه بازم کسای دیگه هستند اما وقتی ایشون بخره بعدا بگه اشتباه کردم شاید درس عبرت بشه با بن درست بشو نیست بازار هاستینگ ایران
از سال 1385 تا کنون
به امضا مراجعه کنید
موفق باشید
سلام آقا اگر واقعا تو فکر تهیه سرور با ده هزار اونم واسه دانلود آپلود نباشید باید پول خرج کنید من خودم سرور رم 128 میدم به 9 هزار تومان ولی خوب به هیچ وجه جوبگوی کار شما نیست !! رم 256 دارم ماهانه 12 تومان اگه میخواید کم خرج کنید دیگه از این بهتر نیست رم 512 هم دارم ماهانه 16 تومان اگر مایل بودید با آی دی بنده تماس بگیرید!
Dibahosting
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)