شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
.
PartoData.com [-]
... ,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [-]
Server Locations : Iran , UK [-]
اکثر اخبار رو با سانسور نشون می دهند یا برعکس !
اوباما زمان انتخابات گفته بود این مسائل داخلی هست ، 20 و 30 اومد به عینه گفت اوباما گفته ما طرفدار شلوغی در ایران هستیم !
شماها دقت نکردید چی شد.. این سایت خبری ما مطلب الجزیره رو برداشته کپی پست کرده تو مترجم گوگل بعد همینطوری گزاشته تو سایت!! به همین راحتی سایت به روز کردند![]()
دلم به حال نگارنده خبر میسوزه!
توبیخی تو شاخشه!
ا خ ر ا ج هم شاید
دوطرف خليج عربن اينقدر توهين نكنيد
البته من بيطرفم عرب نيستم فارس هم نيستم
سلام.واقعا طرز تفکر اونایی که میان میگن نمیدونم باید اصل خبر منتقل بشه چیه ؟ میزنن ملت رو داغون میکنن هیچکی خبردار نمیشه ، خبر از bbc نقل میکنن 100 تا تغییرش میدن به نفعشون باشه و ....
حالا سر این یکی میشه رعایت کردن حقوق نویسنده ؟
باور کنید خلیج فارس فروخته شده رفته اینا کم کم دارن جاش میندازن واسه ملت.دریای خزر رو بعد اینکه کامل فروختن رفت اومدن گفتن به جای دریای خزر بگین دریای مازندران.برین ببینین سهم ایران تو این چند سال چقدر کم شده از دریای همیشه خزر.واسه این گفتم همیشه خزر چون خود اینا میان میگن خلیج همیشه فارس.
وای از روزی که همه اینا فاش بشه.وای .....
ویرایش توسط unkn0wn : December 15th, 2009 در ساعت 23:35
دو طرف چیه ؟
شوخی می کنی ؟
کسی راجع به داشته هاش بحث نمی کنه !
کسی هم که بگه عربی نشون از عقده های نداشتش می کنه !
okراسیسم ؟ تقریبا دیگه سال 2010 هست ها! در چه دوره ای سیر می کنید؟ (امیدوارم اشتباه فکر کنم)
edited
ویرایش توسط 4dmin : February 11th, 2010 در ساعت 17:09
جناب 4dmin وقتی رو کشورت تعصب نداری و ارزشی نداره واست پس خواهشا اظهار نظر هم درموردش نکن.
ولی جدا واست متاسفم که اینجوری هستیا.زشته، اینارو جای دیگه نگو.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)