میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
با سلام
الان همه جا دنبال یه بهونه هستن که با ایران قطع رابطه کنند ماشاا... از بچه گرفته تا اون بزرگ همه دارن گل میکارن ماها هم داریم به اتیش اینا میسوزیم
بابا چرا هیچکس نمیخواد قبول کنه الان زمانه طوری هست که باید با همدیگر در ارتباط باشیم نمیشه توی همه چیز خودکفاشد اقایون بفهمید نمیشه
درسته ما به مشکل نخوردیم اما اینطور که بوش میاد یواش یواش دیگه ایران کلا ......
خدا اون روزونیاره که باید هم مهندسین این حرفه هم باید بیل دستمون بگیریم بریم بادمجان بکاریم
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
همه ی سرور ها هم بلاک نیستند
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
دو تا سرور ما که تو پنلشون بود الان بلاک هستن هر دو به vmware نمیشه وصل شد expired شده !!
حالا سوال اینجاست
این مشکل فقط تو ovh هست یا تو دیتا سنترهای دیگه چنین مشکلی هست؟
من نمیدونم آخه 100 تومان 200 تومان ارزش این همه بی آبرویی توی دیتاسنتر های مطرح جهان رو داره ؟ من موندم چطوری طرف دلش راضی میشه وقتی ایرانیه سر ایرانی جماعت کلاه بذاره همین کارا پیش اومده الان هیچ کسی به هیچکس اعتماد نمیکنه
خوش بختانه فعلا پنل ما بسته نشده و من دارم پیگیری میکنم که سرور رو کلا بیران تو پنل خودمون امیدوارم که حل بشه
ولی واقعا زشته عزیز ایرانی اگه میخواهی کلاهبرداری کنی از برادر ایرانیت 1 چیزی کن که بهش بصرفه 1میلیارد 2 میلیار وگرنه 100 تومان 200 تومان واقعا زشته
ایشالله که درست میشه
امیرجان شما که شاهد این همه شکایت و .. ازا یشون بودید چرا اجازه فعالیت به همچین شخصی میدادید؟ خدایی خیلی وقته انواع شکایت ایشون رو دارم میبینم اما تا میای حرفی بزنی یا فرطی بن میکنید یا اخطار یا میگید به شما ربطی نداره فقط طرف دعوا!! میشه بگید اگر به من و شما ربطی نداره به کی ربطی داره پس؟ خودت شاهد حرفهای خنده دارش بودی و خیلی جاها ادعاهای بسیار خنده داری کرده که متاسفانه مجبور بودیم جواب ایشون رو ندیم! ایشون هم تو این چند ماهه حسابی ملت رو با شعارهای مسخره خودشون سرکیسه کردند.اما کی برخورد کرد؟
یکی بود طرف د ز د هست. یکی میاد لوش بده کاربر دیگه میپره میگه جوابشو نده بن میشی ها!! این یعنی چی؟ با همین قوانین نمیزارید دست خیلی ها رو بشه
شما wht رو خیلی دست کم گرفتید.اینجا طرف اعتبار پیدا کنه عضو هاستینگای بزرگ به حساب میاد! و ملت هم به خاطر همین اعتبار تو Wht به اینجور افراد اعتماد میکنند..اما متاسفانه قانون های شما جلوی جواب دادن به این افراد رو بسته.اینم نتیجش!
ای خدا پدر و مادرتو بیامرزه.
نمیدونم چرا مدیران محترم همه مشکلاتو ول کردن اومدن چسبیدن به کاربرای بیچاره که کسایی که سرویسشون رو نگفتن کنسل کنن اسمشونو توی wht بنویسیم!! پیشنهاد بسیار عجیبی که از یک مدیر واقعا بعید بود
این آقا این همه شاکی داشت. تاپیکهای انتقادش هم به نتیجه درستی نرسید. چندین بار هم به علت بی اخلاق بودن بن شد. باز هم فعالیت پشت فعالیت!
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)