میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
پیغام دیتاسنترThank you for your response.
I can confirm that the cable has been tested at 1Gbps, the server has been powered on and the DRAC is now accessible.
If you are having issues with the OS connecting at 1Gbps, this is an application layer issue and will be chargeable to investigate - please let us know how you wish to proceed.
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من سرور را با پورت 1گیگ گرفتمشما سرور با پورت 100 گرفتید یا پورت 1 گیگ کدومش
الات تیکت می کنم دیتاسنترعکسی که اینجا ضمیمه کردید به دیتاسنتر بدید و بگید که cable رو هم چک کنند. و اگر vmware شما در حالت auto negotiate قرار داد بگید که در این حالت پورت رو 100تشخیص داده است طبق تصویر.
موفق باشید
test-dc.png
سلام
از اونجایی که ما بسیار از این دیتاسنتر راضی هستیم و قصد اضافه کردن سرورهامون و تقریبا میخوایم فقط با این دیتاسنر کار کنیم و ممکنه اینجا کاربرای عادی باشن که این تصویر دانلود رو ذهنیتشون برای خرید سرور مجازی تاثیر بذاره این عکس ضمیمه شد
شما دوست عزیز ار raid h700 استفاده کنید و از قدرت رد استیشن لذت ببرید![]()
این تست روی سرور 10 گیگ هست اما ویندوزی که داخلش تست شده پرت 1 گیگ داره
از دید ایشون دیتاسنتر میخوای فقط ovh
از دید ما و همه بدترین و مسخره ترین دیتاسنتر فقط ovh
تو این انجمن در باره بهترین دیتاسنترهم صحبت کنید ایشون یه بامبولی توش در میارنو در نهایت ovh رو تایید میکنن
پ.ن - یک هفته نیست وی پی اس های ما و پولی که بابت سرور OVH دادیم به فنا رفت
حرفشونم اینه که دیتاسنتر سرور و بسته چون سرور شما تو بخشیه که میخواد پورتشرو به 10 گیگ ارتقا بده شما بگید وقتی من پول سرور و دادم بعد 2 هفته این اتفاق میوفته اصلا میشه به همچین جایی گفت دیتاسنتر
ویرایش توسط tizparvaz : September 7th, 2012 در ساعت 18:43
ببینم دیتاسنتر مشکل رو چه جوری حل میکنه اگر نشد ارتقا میدیمسلام
از اونجایی که ما بسیار از این دیتاسنتر راضی هستیم و قصد اضافه کردن سرورهامون و تقریبا میخوایم فقط با این دیتاسنر کار کنیم و ممکنه اینجا کاربرای عادی باشن که این تصویر دانلود رو ذهنیتشون برای خرید سرور مجازی تاثیر بذاره این عکس ضمیمه شد
شما دوست عزیز ار raid h700 استفاده کنید و از قدرت رد استیشن لذت ببرید![]()
این تست روی سرور 10 گیگ هست اما ویندوزی که داخلش تست شده پرت 1 گیگ داره
بله پشتیبانی خود دیتاسنتر بسیار عالی عمل می کنه و سریع مشکل رو بر طرف می کنه
فعلا که از پشتیبانی راضی بودم
کیفیت سرور هم خوب بوده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)