مثل این میمونه آدم مونسش رو ول کنه بره
مثل این میمونه آدم مونسش رو ول کنه بره
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
به قول بچه ها گفتنی عشقت تو حلقم
فکر نکنم عشقی تو این کار باشه . همش دردسره . و سرو کله زدن با مشتری ها و گرونی و ارزونی و خیلی چیزهای دیگه
فکر کنم چون کاری هست که با سرمایه کم هم میشه استارت زد و کمی سود بدست آورد و پشت سیستم توی خونه هم میشه انجامش داد موندیم تو این کار . وگرنه عشق که بحثش جداست![]()
به سلامت
دقیقا.همش ضرر هست.من که سودی ندیدم.فقط نگران بودیم و وزن کم کردیم.همین.مال ما که این طور هستفکر نکنم عشقی تو این کار باشه . همش دردسره . و سرو کله زدن با مشتری ها و گرونی و ارزونی و خیلی چیزهای دیگه
به هر حال هیچکس دوست نداره کاری داشته باشه که هم خرج کنه هم ضرر بده تنها دلیل ادامه کار همه ما علاقه به کاره
ویرایش توسط دِل : September 7th, 2012 در ساعت 23:48
امیدوارم هر جا که هستی موفق و سربلند باشی .![]()
شاید هر کدوممون روزی همین کار شما رو انجام بدیم
منم حال و روز شما رو وقتی تازه شروع کردین دارم ، الانم تازه میخوام شروع کنم ... شاید یه روز هم مثل شما بی سر و صدا برم بیرون ... شاید
هر جا میرید موفق باشید
حق میدم بهتون. علاقه و اینا یه طرف ... ولی واقعیت قضیه اینه:
اکثر افرادی که تو این حرفه هستن، روزی +12 ساعت پای کامپیوتر هستن ... در نهایت بعد از یکی دو سال تلاش (البته بدون کلاه -برداری که ظاهراً داره مد میشه!)، ممکنه به ماهی 1-2 تومن سود برسن. ولی اگر بخوان با خودشون رو راست باشن، این مبلغ حتی جبران خسارتی که به سلامتی شون وارد میشه هم نیست! و اینکه الان تو این دوره زمونه با دلار 2250 تومن و این همه گرونی، با این پول ها، نمیشه زندگی خوبی داشت.
بی پولی سخته .. ولی "بی پولی + نداشتن سلامت" وحشتناکه.
امیدوارم به دل نگیرید، ولی اونایی که دارن پول در میارن، اصلاً نمیدونن دامین چیه! اونایی که تو دنیای واقعی (!) دارن پول در میارن، فرق ویندوز xp و سون رو نمیدونن. اونا فقط میدونن که رو صندلی راحت، زیر کولر با شلوارک، با 10 تا کلیک نمیشه پول در آورد!
به هر حال همه هم اینطوری نیستن. بحثم کلی بود![]()
ویرایش توسط sina_mech : September 8th, 2012 در ساعت 00:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)