نه نياز به whcm اينا نيست به سرور هم نياز نيست تو همين سايت بزن هاست رايگان با سي پنل ميدم همه هجوم ميارن سرتون.:D
فرقي نداره ريسلري باشه يا سرور.
پ.ن: تو اين انجمن ارايه هاست رايگان خلاف قوانين هستش.
نه نياز به whcm اينا نيست به سرور هم نياز نيست تو همين سايت بزن هاست رايگان با سي پنل ميدم همه هجوم ميارن سرتون.:D
فرقي نداره ريسلري باشه يا سرور.
پ.ن: تو اين انجمن ارايه هاست رايگان خلاف قوانين هستش.
عزیز تو سی پنل باید اول پکیج تعریف کنی بعد بری اکانت باز کنی بدی مشتری هات این دیگه سوال نداشت یا شما مشکل دیگه دارین بگین تا بگم بهتون
اونو خب تو دامنه خوتون ساب دامین بزنین یا از دامنه رایگان .tkاستفاده کنین
خوب برای من قابل درک نیست این قضیه
چطور میشه که ساب دومین اتو و منحصر برای هر کاربر ساخته بشه؟
هاست های پولی با اون همه تجربه زیر فشار مشکلات غیب میشند حالا شما می خواهید رایگان هاست بدید و هیچ اطلاعاتی ندارید؟
سلام
قبل شما 1000 نفر این فکرو کرده بودند ولی پشیمون شدند حتما دلیلی داشته
بهتر نیست یکم بیشتر تحقیق کنید ؟
من فک کنم ازون تصمیماست که دیشب خوابیدین امروز میخاین راه بندازید
دوستانه میگم بیشتر تخقیق کنید
این مورد یادتون باشه تجربه نشون داده ملت دنبال چیز مفت هستن زود کلی یوزر میان واستون این کم کم زیاد میشه اونوقت نیاز به سرور اختصاصی و کلی مکافات ...
به هر حال نمیدونم دقیقا میخاین چیکار کنین تصمیم با شماست
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
برای سخت اسکریپت ارایه هاستینگ رایگان به همراه س پانل باید اگه خودتون زبان برنامه نویسی بلد هستید بسازید و یا به شرکت بدهید که براتون بسازه شما باید در ابتدا ساب دامین دهی را ایجاد کنید میتونید از این سایت الگو بگیرید newhost.ir
vali be nazare man in kar ra nakonid chon be host ghavi va ya server niazmand hastid
2 in ke bayad licence cpanel begirid ke un ham ba iran moshkel dare
3 kasi be samtesh nemiad chon hame age bekhand bar ruye sub domain site ijad konand miran bar ruye service weblog ha in kar ra anjam midahand chon hosele sare kar ba in guneh host ra nadarand
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)