صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: بلاک شدن سرور هتزنر

عضو انجمن f.etemadian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    103
    تشکر شده در
    78 پست

پیش فرض پاسخ : بلاک شدن سرور هتزنر

نقل قول نوشته اصلی توسط scary-x2 نمایش پست ها
    4 تا آی پی بلاک داشتیم به علت ابیوز نت اسکن

که مشکل آی پی ها رو آقای خسروی میگن حل کردن . مشکل پرداخت مثل اینکه بوده . و امروز گفتن دوباره پرداخت زدن . زمان تایید پرداخت چقدره ؟
    خیلی درخواست removal دادم اما پرداختی نداشته، نمی دونم چه چیزی رو ایشون پرداخت کردن. به هر حال مهم ترین چیز همون درخواست حذف هستش. مدت زمان پرداخت هم بستگی به نوع پرداخت داره، در بهترین حالت کمتر از یک ساعت و در بیشترین حالت بین 2-3 روز کاری

موفق باشید.

2. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند

والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع)
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    616
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    757 پست

البته هتزنر بد نیست . مشکل اینه که خسروی واسه ما ابیوز نمیفرستاد . درجا بلاک میشدیم
    سلام

با توجه به اینکه شما سرور رو به صورت رابطه ای خریده بودید Abuse هارو برای فرد خریدار ارسال میکردیم و نه شما، برای شما فقط یک مورد ارسال نشده بود اون هم به دلیل پر شدن تعداد روزانه میل سرور بود که مشکل حل شده.
    از طرقی فقط سرور شما و فرد دیگه ای بلاک شده که ابتدا مشکل Abuse اعلام شده بود و ما این مورد رو به صورت مستقیم پیگیری کردیم که سریع تر مشکل حل بشه.

موضوع هم سر این بود که توی Statment های قبلی گفته شده مشکل حل شده اما باز همون مورد پیش اومده.

من موندم شما که مستقیم از خود من میپرسید و میگید چی شد، چی شد دیگه تاپیک باز کردنش چیه آخه !

با احترام
    محمد خسروی

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع)
    بله از آقای کوهی داشتیم که آقای کوهی هم از آقای خسروی خریده بود . بنده فکر کردم خودشون مستقیم خریدند که بعدش ما مستقیم با آقای خسروی هماهنگ میکنیم ماه قبل هم دقیقا همین مشکل رو داشتیم که 4 تا آی پی بلاک داشتیم . بدون اینکه ابیوزی برامون ارسال بشه . و زدن سابنت رو بستن نمیدونم چرا باید بدون ابیوز ما بلاک بشیم . آقای خسروی گفتن من ابیوز رو به کوهی میدادم . ولی اون براتون نفرستاده . ولی بعدش که قرار شد مستقیم به خود من هم بفرسته باز نفرستادن و یک آی پی دیگه بلاک دادیم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط smartieuser نمایش پست ها
    سلام

با توجه به اینکه شما سرور رو به صورت رابطه ای خریده بودید Abuse هارو برای فرد خریدار ارسال میکردیم و نه شما، برای شما فقط یک مورد ارسال نشده بود اون هم به دلیل پر شدن تعداد روزانه میل سرور بود که مشکل حل شده.
    از طرقی فقط سرور شما و فرد دیگه ای بلاک شده که ابتدا مشکل Abuse اعلام شده بود و ما این مورد رو به صورت مستقیم پیگیری کردیم که سریع تر مشکل حل بشه.

موضوع هم سر این بود که توی Statment های قبلی گفته شده مشکل حل شده اما باز همون مورد پیش اومده.

من موندم شما که مستقیم از خود من میپرسید و میگید چی شد، چی شد دیگه تاپیک باز کردنش چیه آخه !

با احترام
    محمد خسروی
    چون شما به من نگفتی که چقدر طول میکشه تا پرداخت تایید بشه و سرور باز بشه

گفتم از همکارا بپرسم شاید تجربه داشته باشن

من الان 2 روزه به مشتری ها میگم فردا باز میشه . هر روز فردا میشه ولی باز نمیشه !

حداقل یه تایم بدید من بدونم چیکار کنم . لااقل از سرور دیگه بهشون سرور بدم اگه به همین زودی باز نمیشه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

یه مشکلی بود ولی یادم نیست فکر کنم از جناب کوهی داشتید درسته ؟ که منتقل کردند

والله برای منم سواله جناب خسروی پرداخت میکنن نمیره ظاهرا برای جناب موسوی هم دفعه قبل مستر زدند نرفت آخر فاکتور از قبل پرداختی اوکی شد که سرورها باز شد. من موندم جریانش چیه مستر مشکل داره مگه هتزنر ؟(ما چون حواله میزنیم همش خبر ندارم از این موضوع)
    ما که ویزامون رو در اکانت قراردادیم. اتوماتیک خودشون از حساب میکشند. موردی هم نبوده ! یکبار هم مشکل پرداختی نبوده.
    اگر کارت خالی باشه . داستان از اینجا شروع میشه! وگرنه مشکلی با پروسز ویزا نداشتند تا به الان!

8. تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    ما که ویزامون رو در اکانت قراردادیم. اتوماتیک خودشون از حساب میکشند. موردی هم نبوده ! یکبار هم مشکل پرداختی نبوده.
    اگر کارت خالی باشه . داستان از اینجا شروع میشه! وگرنه مشکلی با پروسز ویزا نداشتند تا به الان!
    میگم یه چیزی جالبه برام

شما الان خیلی راحت مشخصات کارت را گذاشتید در پنلتن و اونها هزینه را ماهانه خودشون کسر میکنند

حالا اگر فروشنده ایرانی بود مشخصات کارت عابر بانکتون رو میدادید هر ماه خودش برداره ؟
    از سال 1385 تا کنون

10. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو دائم AvalinHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,262
    تشکر تشکر شده 
    3,847
    تشکر شده در
    2,580 پست

میگم یه چیزی جالبه برام

شما الان خیلی راحت مشخصات کارت را گذاشتید در پنلتن و اونها هزینه را ماهانه خودشون کسر میکنند

حالا اگر فروشنده ایرانی بود مشخصات کارت عابر بانکتون رو میدادید هر ماه خودش برداره ؟
    کارتی که ادد میشه هیچ کدوم از مشخصاتش رو هتزنر نداره و مستقیما در دیتابیس موسسه مالی که هتزنر باهاش قرارداد داره ادد میشه.
    بیش از 15 سال همکاری با دیتاسنتر هتزنر
    پرداخت هزینه سرورها با سورس بانکی

http://www.avalinhost.com

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
    کارتی که ادد میشه هیچ کدوم از مشخصاتش رو هتزنر نداره و مستقیما در دیتابیس موسسه مالی که هتزنر باهاش قرارداد داره ادد میشه.
    خب درسته ولی منظور من اطمینان بود به هر حال بدون درخواست پرداخت مشتری از حسابش کم میشه.البته موضوع تاپیک چیز دیگه هست با عرض پوذش از استارتر

ادامه نمیدم که اسپم نشه.

یا حق
    از سال 1385 تا کنون

تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

یه سری جریانات شنیده بودم در مورد نحوه پرداختشون (جناب کوهی) فکر کنم سرورتون بدهی داشته و پرداخت های قبل را قبول نکردن که در این صورت هم فاکتور مجدد میخوره برای پرداخت (حالا هر کسی رجستر کرده باشه مهم پنل فعلی و اعتبار پنل فعلی میباشد اگر یه سرور باشه یا دو تا مثلا دیتاسنتر اینجور مواقع سرور را ساس میکنه اما اگر جندین سرور باشد چون دیتاسنتر میدونه مشتری خبر داره که پرداخت نکنه برای بقیه سرورهاش مشکل ایجاد میشه دیتاسنتر خیالش راحته که حتما پرداخت میکنه و سرور را نمیبنده - این مشکل برای ما تو یه سرور انتقالی از ... به وجود آمده بود اتفاقا که دوبار فاکتور داشتیم در یک ماه و پرداخت قبلی پنل قبلی رد شده بود که ساسپند نشد و پرداخت کردیم مجدد.)

««این تجربه ای بود که براتون گفتیم و نظری در مورد هیچ کدام از دوستان چه جناب خسروی چه جناب کوهی نبود.»»
    یا حق
    از سال 1385 تا کنون

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)