میشه id مسنجر برای مشاوره بدید ممنون
کسیکه حفظ جان را مقدم بر آزادی بداند، لياقت آزادی را ندارد. بنجامين فرانکلين
با سلام
متاسفانه با یاهو کار نمیکنیم.
میتونید از چت آنلاین سایت استفاده کنید:
شرکت اولین داده گستر سبز - خدمات حرفه ای وب
موفق باشید.
نصب سیستم عامل به چه صورتیه؟ پنل نصب مجدد داره یا باید تیکت کنیم؟ رایگانه یا پولی؟
چون من واسه تمرین میخوام باعث خرابی سیستم عامل میشه. واسه همین ممکنه تا 10بار بخوام لینوکس(CentOS) عوض کنم.
سرویس من فعال شد
ممنون از اولین هاست
موجودی از این آفر فقط 7 عدد باقی مانده است.
من اون پنل آخر رو گرفتم. عالی هست.
البته من قبلا از مشتری هاشون هم بودم. این وی پی اس جدید رو نیم ساعته بهم تحویل دادن.
![]()
کلا کیفیت اولین هاست مثال زدنیه...
سرویسهایی که قبلا داشتم همگی عالی بودن
ولی....
آفرهایی که میدین ، چرا قیمتشون موقتیه...؟
من توی سال گذشته 3 تا سرویس داشتم که به دلیل افزایش قیمت ناچار شدم که انصراف بدم از تمدیدشون
آیا این آفر هم بعد از 2-3 ماه ، به همون شرایط دچار میشه ؟ و قیمتها افزایش خواهند داشت ؟
مثلا من از شرکت نسبتا معتبر x که 3 تا شعبه هم در 3 شهر ایران داره (اسم شرکت رو اینجا نمینویسم تا تبلیغ نشه یه وقت . اگه مایل بودین از طریق پیام خصوصی میگم) یه سرویس وی پی اس ویژه دارم ... 100 گیگ هارد با 2 گیگ رم و پهنای باند نامحدود (کیفیت هم واقعا عالیه و میشه گفت در حد اولین هاست هست)
الان حدود 1 ساله که قیمتش ثابت بوده . علیرقم تغییرات خیلی خیلی شدید نرخ ارز ، بازم همون قیمت آفر قبلی رو حفظ کردن
در واقع همه شرکتهای حرفه ای این کار رو انجام میدن . اصولا افزایش قیمت معمولا نباید روی سرویس هایی که قبلا خریداری شده تاثیر بذاره . (این حفظ قیمت برای مشتریان قبلی اصولا به عنوان یه نوع پوینت ویژه برای کسانی که زودتر سفارش دادن و همچنان سرویسشون رو تمدید میکنن باید در نظر گرفته بشه به نظر من)
یا یه نمونه دیگه :
من از شرکت معتبر eukhost.com حدود 2 سال سرویس داشتم (هاست اشتراکی)
توی مدت دو سال افزایش قیمت خیلی زیادی واسه همون سرویس توی سایتشون ثبت شده بود . ولی این افزایش قیمتها روی سفارشات جدید اعمال میشد . و من تا آخرین لحظه ای که ازشون سرویس داشتم ، همون مبلغی که دو سال پیش پرداخت کرده بودم رو برای تمدید میدادم
در حالی که هر 3 سرویسی که از شما گرفتم بعد از مدتی مشمول افزایش قیمت شدند (البته قیمتهای جدیدتون ، نسبت به کیفیتی که ارائه میدین ، هنوز هم خوبه . ولی به هر حال یه کم باعث میشه که حساب مخارج از دست من مصرف کننده خارج بشه)
در کل اگه لطفا اعلام کنین که قیمتهای این آفر تا چه زمانی ثبات خواهند داشت ، خیلی بهتر میتونیم روی دخل و خرجمون حساب کتاب کنیم و بعد برای سفارش سرویس مزاحمتون بشیم
به عنوان مثال اعلام کنین که تا 6 ماه آینده این قیمتها ثابت میمونن...
ممنون از شما
ویرایش توسط ekave : September 14th, 2012 در ساعت 13:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)