کلی از ورد پرس مطلب تو نت خوندم. نمیدونم باز از این محیط هاست گیتور استفاده کنم. اصلا ورد پرس رو چطور وارد این محیط کنم؟ هاست گیتور یجور کنترل پنل هست مثله سی پنل؟؟
کلی از ورد پرس مطلب تو نت خوندم. نمیدونم باز از این محیط هاست گیتور استفاده کنم. اصلا ورد پرس رو چطور وارد این محیط کنم؟ هاست گیتور یجور کنترل پنل هست مثله سی پنل؟؟
باید بگم هاست گیتور؟
جوااااااااااااااااااااااا ااابب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
الان این عکسی که پیوست کردید تصوریر محیط کنترل پنل هاستتوت هست ؟
بعد از اینکه وارد محیط کنترل پنل شدم، رو BK site builder کلیک کردم. در صفحه ای که باز شد رفتم رو گزینه edit web site این صفحه باز شد. راهنماییم کنید لطفا
سلام.
در تاپیک دیگر شما هم اعلام شد که برای انجام این کار نیاز به دانستن فن طراحی دارید.
اگر طراحی بلد نیستید، می توانید از سیستم های آماده ای مثل joomla و یا wordpress استفاده کنید که می بایست از سایت هاشون دریافت کنید و از طریق FTP به هاست خودتون بارگزاری کنید (برنامه رایگان برای اتصال به FTP برنامه Filezilla خواهد بود).
سپس از سایت های مختلف که با یک سرچ در گوگل میتونید پیداشون کنید، قالب مربوط به این سیستم ها رو پیدا کنید و در سایت خودتون بارگزاری کنید.
در نهایت سایت شما آماده استفاده خواهد شد.
اگر انجام این موارد نیز باری شما امکان پذیر نیست و اطلاعات کافی در این زمینه ها ندارید، پیشنهاد می کنم در مورد استفاده از سیستم های مختلف در گوگل سرچ کنید و مقالات فارسی را بخوانید تا اطلاعات اولیه به دست آید و سپس اقدام به راه اندازی سایت کنید.
مواردی که می توانید سرچ کنید:
چگونگی طراحی سایت
چگونه از ورد پرس استفاده کنیم
نصب جوملا
و ...
با تشکر.
این سیپنل نیست.هاست گیتور هست.پس user accoun filtiring ,account level filtring چیکار میکنن؟؟؟؟؟؟
دوستان عزیز سوالم اینه: چطور میتونم من از کنترل پنل خودم و اون هم از کنترل پنل خودش استفاده کنه؟
در ضمن رو این سایت برام addomain برام ایجاد کردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)