-
September 1st, 2012, 11:06
عضو انجمن
پاسخ : هک شدن whmcs

نوشته اصلی توسط
LinuXi
من هم یه فیلم از هکش دیدم که هکره از طریق ارسال کد اکسپلویت به فرم اراسل تیکت قسمت آپلود فایل روی روت سایت رو تو یه صفحه جداگانه فعال می کنه
بعد فایل شل رو تو کف سایت آپلود می کنه
اما کد اکسپلویت رو نگفت که چیه، فقط صرفا جهت اطلاع بود
می دونی که هکه، هیچ هکری روش هکشو نمی گه، مطمئن باش، بعد نگو چون من راهشو ندیدم پس هک نمیشه
با بدبختی باید راه مقابله رو فهمید
این روش خیلی خیلی قدیمی هست شاید واسه 7 8 ماه پیش اگر اشتباه نکنم واسه نسخه 4.5 بود که الان این مشکل نیست کد هک هم تو همین انجمن هست
-
-
September 1st, 2012 11:06
# ADS
-
September 1st, 2012, 11:18

نوشته اصلی توسط
hannah
این روش خیلی خیلی قدیمی هست شاید واسه 7 8 ماه پیش اگر اشتباه نکنم واسه نسخه 4.5 بود که الان این مشکل نیست کد هک هم تو همین انجمن هست
دادش ممنون
خوب معلومه بعد اینکه 1000 تا سایت توسط خودش و تیم هکش ، هک و ثبت شد میاد نحوه هک رو میگه
تازه اون فیلم هم برای خود نشون دادنه
باتشکر و احترام
-
-
September 1st, 2012, 11:24
مشکل حل شد .
ممنون از این همه راهنمایی ( اسپم ) .
-
تعداد تشکر ها از persiantools به دلیل پست مفید
-
July 20th, 2013, 08:55

نوشته اصلی توسط
persiantools
مشکل حل شد .
ممنون از این همه راهنمایی ( اسپم ) .
مشکلت چجوری حل شد ؟
منم مشکل شما رو دارم وقتی میخوام import کنم ارور زیر رو میده :
-- -- Dumping data for table `post` -- INSERT INTO `post` (`postid`, `threadid`, `parentid`, `username`, `userid`, `title`, `dateline`, `lastedit`, `pagetext`, `allowsmilie`, `showsignature`, `ipaddress`, `iconid`, `visible`, `attach`, `infraction`, `reportthreadid`, `post_thanks_amount`, `dbtech_thanks_cache`) VALUES (5, 3, 0, 'admin', 1, 'قوانين Ùˆ اساسنامه ÙØ±ÙˆÙ… پرشین', 1314194713, 1314649062, 'قوانين Ùˆ اساسنامه ÙØ±ÙˆÙ… پرشین\n
\n [right][font=tahoma][size=2]قانون شماره 1) [color=#008000]تمامي کاربران مي بايست در هنگام ثبت نام در سايت ، از کلما�[...]
MySQL said:
#1062 - Duplicate entry '5' for key 'PRIMARY'
-