میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر، WSP.
در کل قبل از هر چیزی، فکر میکنم در صورتی که میخواهید 500 تا سایت هاست کنید، رم شما برای نصب enkompass کمه!
با این وجود در رابطه با مقایسه کنترل پنل ها:
enkompass
معایب :
اعلام لغو شدن پروژه و عدم به روز رسانی (به روز رسانی در حد باگ های شدید محتمل هست)
بر روی 2003 نصب نمیشه
از mail server های محدودی پشتیبانی می کنه
نیاز به active directory و ... داره
نصبش ساده ولی طولانیه
برای گرفتن لایسنس رایگانش باید داخل سی پنل ثبت نام کنید، آدرس و مشخصات معتبر بدید تا IP تون رو براتون اکتیو کنن
مزایا:
شبیه cpanel لینوکسه!
کار باهاش فوق العاده ساده اس.
سرعتش خوبه (که البته شاید به خاطر 24G رم من بوده!)
فایل منیجر و ... درست حسابی داره
بر خلاف wsp در محاسبه quota اشتباه نمیکنه
websitepanel
مزایا:
رایگانه واقعی و بدون دردسر! نیاز به کار خاصی نیست.
خیلی از سایت ها (منظورم خارجی) ازش استفاده میکنن، بنابراین مشکلات موجودش بیشتر دیده شده و بحث شده
فکر میکنم روی 2003 هم نصب میشه
هر مشتری میتونه چند تا space داشته باشه!
معایب:
محیطش بیشتر شبیه یه وبلاگ دخترونه اس تا کنترل پنل!
فوق العاده کند (فارغ از میزان رم و cpu)
کاربر اگر قبلاً کار نکرده باشه، 1 ماه طول میکشه بهش عادت کنه.
تعاریف عجیب غریب! مثلاً کاربر باید تعریف بشه، بعد space اضافه بشه و ... در کل سر راست نیست برای Admin!
ظاهراً بیشتر ویرایش ها، مشکل اساسی در محاسبه دیسک و پهنای مصرفی دارن و صفر نشون میدن!
متصل شدنش به WHMCS مکافات داره! و باید پورت ها مدیریت بشه.... تو ورژن هایی که برای چند سرور به کار میره، رسماً مشکل سازه.
ویرایش توسط sina_mech : September 1st, 2012 در ساعت 00:46
اگر سرور با رم بالا دارید فقطenkompass. تنها مشکلش این هست که منابع زیاد میخواد.
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
خودتون میدونید بستگی به خود سایتها هم داره ولی خودش 4گیگ رم میخواد!!!
سلام.
WebsitePanel برای موارد متفاوتی استفاده میشه ولی برای هاستیگ عمومی ما همیشه Plesk رو به کاربران پیشنهاد کردیم و تا به حال مشکلی نبوده.
بعضی سرویس دهندگان فکر می کنند چون دارن یک سرور قوی خریداری می کنند و پول لایسنس هم میدن، باید سرور رو با 1000 - 1500 سایت خفه کنند و اگر هم مشکلی پیش بیاد تخصیر پلسک هست ...!
این دسته از سرویس دهندگان هستند که به Plesk اعتراض می کنند، ما کاربرانی داریم که 3 - 4 سرور ویندوز به همراه Plesk دارند و خودمون براشون مدیریت می کنیم و اجازه نمیدیم بیش از 600 سایت روی هر سرور هاست کنند، تاکید می کنم که *هیچ* گونه مشکلی هم وجود نداشته تا به حال.
با تشکر.
سلام
دوست گرامی شما نسخه 11 رو تست کردید؟
البته قبول دارم بازم سرعتش کمتر از مثلا cpanel هست ولی این مشکل به دلیل گرافیکش هست که سنگینش کرده
پلسک باید تجربه داشته باشین تا بتونین باهاش کار کنین هر ورژن که میاد حداقل یک مشکل جدید پیدا میکنه که اگه مسلط باشین بهش راحت مشکلش حل میشه
80 درصد برنامه نویسی ها با php هست پس انتظار نداشته باشید تمام اسکریپت ها توش کار کنه ما خودمون تست زدیم 70 درصد اسکریپت ها نصب نمیشن اونایی هم که نصب میشن مشکل پرمیشن دارند بیشترشون ار لحاظ امنیت خیلی خوبه محیط گرافیکی زیبا داره فقط به درد asp میخوره نه php و اگه کسی باهاش کار کنه براحتی میتونه مشکلاتش رو برطرف کنه هرچی هست خیلی راحت تر از وبسایت پنل هست
ولی قیمت لایسنسش زیاد صرف نداره D:
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
ممنون از همه دوستان .
پلسک قطعا انتخاب من نیست دو سال باهاش فقط سر و کله میزدم ( البته نخسه 9 بود ) . مزایای خوبی داره ولی معایب خیلی بدی هم داره .
لطفا دوستان دیگه تجربه ای دارن در اختیار بزارن .
کل تاپیک را خوندم ولی هیچ اشاره ای به کنترل پنل zPanel نشد..
دوستان هیچکدام باهاش کار نکردن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)