-
August 30th, 2012, 02:11
عضو انجمن
پاسخ : پیشنهاد به مدیران سایت

نوشته اصلی توسط
j4b3r
عزیز منظور این تاپیک، آفر دادن در تاپیک های درخواست مشتری هست.
تاپیک های فروش هر کس مربوط به خودشه و هر کس هر جوری مایل باشه میتونه ینویسه.
ولی توی تاپیک هایی که همه می خوان آفر بدن بهتره به چیزایی رعایت بشه.
اونجا به نظرم فقط باید قیمت ثبت بشه! اگه یه سیستم هم طراحی بشه برای این کار که مشتری بیاد بزنه و سرویس دهنده ها قیمت هارو خیلی خوب میشه! :دی
دیگه اینجوری خلاقیت هم به رخ هم نمیکشن!
-
تعداد تشکر ها از DreamServer به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012 02:11
# ADS
-
August 30th, 2012, 02:15
سلام.
جهت حل مشکلات در سایت پیشنهاد خوبی هست ولی طبق قوانین WHT.com شما حق ارائه آفر رو ندارید و این کار بسیار پسندیده تر هست.
اگر دقت کنید، بخش فروش در انجمن موجود هست، اگر فرهنگ سازی بشه که کاربران به جای درخواست آفر ویژه و در واقع بر هم زدن نظم انجمن، به بخش آفر ها مراجعه کنند، هم مشکلی پیش نخواهد آمد و هم اینکه بخش آفر ها بیشتر به روز میشه و هر کاربر که نیازی به سرویس داره در تاپیک فروش مورد نظر سوالش رو می پرسه و در نهایت خرید رو انجام میده.
در هر حال هر انجمن قوانین خودش رو داره ولی این قانون به نظرم منطقی تر هست.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها ازAvestaNetworks به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012, 02:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
... و هر کاربر که نیازی به سرویس داره در تاپیک فروش مورد نظر سوالش رو می پرسه و در نهایت خرید رو انجام میده....
یعنی من که می خوام هاست بخرم، برم توی تاپیک فروش 10 تا فروشنده درخواست بدم؟
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012, 02:31

نوشته اصلی توسط
j4b3r
یعنی من که می خوام هاست بخرم، برم توی تاپیک فروش 10 تا فروشنده درخواست بدم؟
بله، دقیقاً معنی داشتن بخش فروش در انجمن همین هست.
اگر قرار هست آفر در بخش فروش داده بشه و سپس کاربر هم بیاد درخواست آفر کنه و فروشنده ها بیان همون آفر ها رو که در بخش فروش قرار دادند برای کاربر لینک کنند یا در تاپیک درخواست کپی کنند، دقیقاً دلیل وجود بخش فروش چی هست ؟
همینطور این حالت آفر دادن خیلی غیر حرفه ای هست و یک جور جمعه بازار میشه که دست فروش ها دارند داد میزنند فلان جنس فلان قیمت و واقعاً جلوه خوبی نداره اگر کمی فکر کنید.
رفابت سالم و حرفه ای خیلی بهتر از رفابت سالم ولی غیر حرفه ای هست که البته در این جور تاپیک های درخواست بارها مشاهده شده که رقابت سالم هم زیر پا گزاشته میشه و سرویس دهندگان به جون هم می افتند که مجدداً این کار نیز جلوه بسیار بدی داره برای محیط انجمن.
با تشکر.
-
تعداد تشکر ها از AvestaNetworks به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012, 02:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AvestaNetworks
بله، دقیقاً معنی داشتن بخش فروش در انجمن همین هست.
اگر قرار هست آفر در بخش فروش داده بشه و سپس کاربر هم بیاد درخواست آفر کنه و فروشنده ها بیان همون آفر ها رو که در بخش فروش قرار دادند برای کاربر لینک کنند یا در تاپیک درخواست کپی کنند، دقیقاً دلیل وجود بخش فروش چی هست ؟
همینطور این حالت آفر دادن خیلی غیر حرفه ای هست و یک جور جمعه بازار میشه که دست فروش ها دارند داد میزنند فلان جنس فلان قیمت و واقعاً جلوه خوبی نداره اگر کمی فکر کنید.
رفابت سالم و حرفه ای خیلی بهتر از رفابت سالم ولی غیر حرفه ای هست که البته در این جور تاپیک های درخواست بارها مشاهده شده که رقابت سالم هم زیر پا گزاشته میشه و سرویس دهندگان به جون هم می افتند که مجدداً این کار نیز جلوه بسیار بدی داره برای محیط انجمن.
با تشکر.
با این توضیحات شما قبول می کنم که این روش بهتره. ولی فکر نمیکنم این سیستم هیچ وقت اینجا پیاده بشه...
-
-
August 30th, 2012, 02:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
j4b3r
با این توضیحات شما قبول می کنم که این روش بهتره. ولی فکر نمیکنم این سیستم هیچ وقت اینجا پیاده بشه...
اگه خود ما ها آفر ندیم درست میشه!
بعدش یه چیز دیگه هم هست ما داریم آفر میدیم شماره تماس میدم ، تیکت میخونیم ، یاهو پشتیبانی میکنیم نیازی نیست توی wht سوال هاشون رو بپرسن که! :|
-
-
August 30th, 2012, 03:05
عضو انجمن
-
-
August 30th, 2012, 03:11
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DreamServer
والله این تاپیک بنده خودم گیج شدم فقط داشتم سه ساعت با موس میرفتم پائین صفحه ببینم به کجا ختم میشه : ی !!!!
ویرایش توسط RoobinaServer : August 30th, 2012 در ساعت 04:04
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2012, 03:13
عضو دائم
-
-
August 30th, 2012, 03:17
عضو انجمن
ما که جزو کوچیکای انجمن هستیم ولی شما اساتید نمیخوایید کاری کنید؟! باور کنید این دیگه شورش داره در میاد! :| :|
-