پس چرا بما كه كاربراي شما بوديم گفتين كه مشكل داشته جمع اوري شده و بجاش سرور هلند رو دادين اگر بخواين ميتونم ايميل رو همين جا متن ايميل رو كپي كنم؟ لطفا پاسخ دهيد
پس چرا بما كه كاربراي شما بوديم گفتين كه مشكل داشته جمع اوري شده و بجاش سرور هلند رو دادين اگر بخواين ميتونم ايميل رو همين جا متن ايميل رو كپي كنم؟ لطفا پاسخ دهيد
یکی از سرورها بله مشکل داشته ، و برای جلوگیری از رفع مشکل به خاطر اینکه ما هیچ گونه سروی بکاپ نداریم و با توجه به تجربه ای که داریم ، ترجیه به انتقال دادیم
در حال حاضر ما هنوز از انگلستان از دیگر سروهامون سرویس میدیم و فروش همچنان پابرجاست.
پس لطف كنيد سرور من رو به همون انگليس برگردونيد من ازش راضي بودم ولي هلند رو نمي خوام فكر كنم اينجا نياز به توضيح بيشتر نباشه دوست عزيز
ما به تیم پشتیبانیمون اعلام کردیم قبلا که هر مشتری که نیاز داشت از انگلستان سرویس داشته باشه ، ایمیل زد در صورتی که جای کافی وجود داشت روی سرور های انگلستان حتما سرویسشون رو منتقل کنید روی انگلستان با واحد پشتیبانی تماس بگیرید در صورتی که جا باشه بهتون سرویس میدن چون سرور ها همگی در حال سرویس دهی هستند.
سرور انگليس پر شده
من با پشتيباني شما تماس گرفتم. گفتن فعلا سرور انگليس پر شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)