من هم از سون نت استفاده كردم واقعا فوق العاده است
ارزش داره 35 تومني و 80 تومني هست اما واقعا ارززش داره
پشتيباني هم در حد لاليگا هست
من هم از سون نت استفاده كردم واقعا فوق العاده است
ارزش داره 35 تومني و 80 تومني هست اما واقعا ارززش داره
پشتيباني هم در حد لاليگا هست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام.
برای یک کافینت نسبتاً بزرگ، شما میتونید یک سویچ 3550 Cisco خریداری کنید که قابلیت shaping رو دارد و به راحتی پورت ها را به 10Mbps محدود کنید و سپس rule های Shaping و Rate Limit را اجرا کنید تا هر کاربر تنها به مقدار تایین شده بتواند از سرعت پورت استفاده کند.
این مدل switch ها در ایران به راحتی پیدا میشه و قیمت هم معادل 120 تا 250 هزار تومان خواهد بود که 24 پورت و 48 پورت خواهند بود (بسته به نیازتون میتونید خریداری کنید).
با تشکر.
کافی نت کوچیکه 4 تا سیستم داره
دوست عزیزی سرور مجازی جه ارتباطی به محمدودیت داره بخواد این کارورو نه رو خود سرور کافی نت انجام میده چرا قضیه پیجیده میکنید بعدم به فرض سرور مجازی گرفت محدودیتم گذاشت بعد کاربر ارتباط با سرور قطع کنه هیچ کدوم از محدودیت اعمال نمیشه!!!!
کلا دوستان تو این انجمن همه چیز رو ربط می دن به سرور . چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونید از همون نرم افزاری که گفتم استفاده کنید بنده 5 سال هست دارم باهاش کار می کنم.
موفق و پیروز باشید
نيست همه استاد سرور مجاري هستن واسه همين همه چيز رو به سرور مربوز ميكنن
چه كاريه هر ماه بخواد هزينه بده؟
وقتي با نرم افزار علاوه بر مدود كردن كار هاي ديگه هم ميتونه بكنه؟
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
میگه مشتریام میخوان از فندق شکن استفاده کنن
محدودیت هم میخواد بذاره ؛ راجب چیزی که نمیدونید واسه چی نظر الکی میدید ؛ مگه حقوق میدن؟؟
نرم افزار 7 نت گفتن با چیز شکن مشکل داره وقتی محدود میکنی
سرور برای چیز شکن داشتیم یک یوزر ساختیم و محدود کردیم اطلاعاتشو تو idm زدیم محدود شد بدون دردسر :دی
از همه ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)