-
December 13th, 2009, 17:54
مدیر کل
پاسخ : manage vps
سکیورتی مورد قبول بین المللی انجام میدن براتون
جدیدا اومده؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از Vahid به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009 17:54
# ADS
-
December 13th, 2009, 18:39

نوشته اصلی توسط
vahid
جدیدا اومده؟
جدیدا نیومده ولی فکر نمیکنم بشه سطح کاری ایرانی ها رو با کسانی که در دیتا سنتر ها کار میکنن و کار منیج رو انجام میدن مقایسه کرد این دوستمون ساعتی 50 دلار برای کانفیگ میگیره وئ برای منیج ماهیانه هم 50 دلار . کار اصلیش هم منیج سرور هستش بصورت 100 درصد حرفه ای . البته فکر نکنم به درد این دسوتمون بخوره من فقط بهشون پیشنهاد دادم در این وسط ذینفع نیستم معرفی میکنم برید باهاش صحبت کنید البته انگلیسی بعدش به نتیجه رسیدید پرداخت پی پال انجام بدید براتون کارهاش رو انجام میده .
-
تعداد تشکر ها از akbar123sat به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 20:51

نوشته اصلی توسط
akbar123sat
جدیدا نیومده ولی فکر نمیکنم بشه سطح کاری ایرانی ها رو با کسانی که در دیتا سنتر ها کار میکنن و کار منیج رو انجام میدن مقایسه کرد این دوستمون ساعتی 50 دلار برای کانفیگ میگیره وئ برای منیج ماهیانه هم 50 دلار . کار اصلیش هم منیج سرور هستش بصورت 100 درصد حرفه ای . البته فکر نکنم به درد این دسوتمون بخوره من فقط بهشون پیشنهاد دادم در این وسط ذینفع نیستم معرفی میکنم برید باهاش صحبت کنید البته انگلیسی بعدش به نتیجه رسیدید پرداخت پی پال انجام بدید براتون کارهاش رو انجام میده .
می تونم بدونم که چیکار دوستان مون در خارج انجام می دن که ما قادر به انجام آن ها نیستیم ؟
و سطح اون هارو با سطح ما مقایسه کنید !
-
تعداد تشکر ها از KamranOnline به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2009, 20:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamranonline
می تونم بدونم که چیکار دوستان مون در خارج انجام می دن که ما قادر به انجام آن ها نیستیم ؟
و سطح اون هارو با سطح ما مقایسه کنید !
برای اینکه در بین ما یه نفر که هیچ اطلاعاتی نداره بلانسبت همه دوستان پا میشه میاد اسم خودشو میاره مدیر سرور (مثال خودم ) ولی در خارج مدیر سرور شدن الکی نیست
-
تعداد تشکر ها از Arashdn به دلیل پست مفید