صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: تازگی ها مد شده !

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن m3hdi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    105
    تشکر تشکر شده 
    819
    تشکر شده در
    563 پست

پیش فرض پاسخ : تازگی ها مد شده !

نقل قول نوشته اصلی توسط X2Maxer نمایش پست ها
    در جوابتون می گم از همونهایی که به قول شما نام و اعتبار رو با زحتمت بدست آوردن هم خودم و کسایی رو می شناسم که به قول شما تجربه شکست خریدار رو تجربه کردن و بر عکس (( تضمینی که شما می خواید به این دلیل از بین رفته که در روز افراد جدید پا به این حرفه میذارن و فقط و فقط به دلیل قیمت پایین خیلی ها دوست دارن تجربه کنند )) افراد جدیدی که شما می گید که شروع به این کار می کنند بارها برای خود بنده ثابت شده از اونهایی نام و اعتبار دارن بهتر بودن.
    من عرض نکردم اعتبار نشان همیشه خوب بودنه و افراد جدید سرویس هاشون بی کیفیت هست
    عرض کردم این کار مثل همه ی کارها نیاز به تحلیل اقتصادی داره ، افرادی که می خوان پا به عرصه بذارن نیاز نیست قیمت هاشون رو بکشند پایین تا بتونن مشتری جذب کنند
    با حساب سر انگشتی میشه متوجه شد چطور سرور با رم 1 گیگ داره 15 تومن ارائه میشه (مثال زدم) این سرور اختصاصی چقدر رم داره ؟ با توجه به قیمت فعلی دلار و در نظر گرفتن یک دیتاسنتر درجه 2 حتی این سرور اگر 16 گیگ رم داشته باشه و قرار باشه روش 15 تا سرور مجازی ارائه بشه (در بدترین حالت) حداقل هزینه سرور اختصاصیش 300 هزار تومان هست
    حالا 15 سرور مجازی با قیمت 15 تومن میشه 225 تومن پس یه جای کار غیر اصولی داره پیش میره

موفق باشید
    یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...

2. تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید

عضو انجمن X2Maxer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    143
    تشکر تشکر شده 
    156
    تشکر شده در
    109 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
    من عرض نکردم اعتبار نشان همیشه خوب بودنه و افراد جدید سرویس هاشون بی کیفیت هست
    عرض کردم این کار مثل همه ی کارها نیاز به تحلیل اقتصادی داره ، افرادی که می خوان پا به عرصه بذارن نیاز نیست قیمت هاشون رو بکشند پایین تا بتونن مشتری جذب کنند
    با حساب سر انگشتی میشه متوجه شد چطور سرور با رم 1 گیگ داره 15 تومن ارائه میشه (مثال زدم) این سرور اختصاصی چقدر رم داره ؟ با توجه به قیمت فعلی دلار و در نظر گرفتن یک دیتاسنتر درجه 2 حتی این سرور اگر 16 گیگ رم داشته باشه و قرار باشه روش 15 تا سرور مجازی ارائه بشه (در بدترین حالت) حداقل هزینه سرور اختصاصیش 300 هزار تومان هست
    حالا 15 سرور مجازی با قیمت 15 تومن میشه 225 تومن پس یه جای کار غیر اصولی داره پیش میره

موفق باشید
    اینکه کسی بخواد پا به عرصه هاستینگ و سرور بذاره و قیمت هاشو جوری تنظیم کنه که ضرر کنه یا سود سلیقه ای و به خود فروشنده مربوط میشه ! در کل تا اون جایی که عقل ناقص من جواب میده برای یک شروع خوب ، شاید باید ضرر کرد تا بشه مشتری جذب کرد.
    و به هیج عنوان نمیشه گفت اونی که داره ارزون تر میده کیفیتش پائین تره !! مگه این واقعا خود شخص تجربه کنه. و از کجا معلوم اونی که داره حرف از کیفیت می زنه چیزی بارش باشه ؟
    به عنوان مثال شاید یکی از دلایل ارزانی این باشه که دلار رو با قیمت پائین تر خریداری می کنه
    و...
    ویرایش توسط X2Maxer : August 27th, 2012 در ساعت 17:41
    ....

عضو انجمن poriya_hashie آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    377
    تشکر تشکر شده 
    591
    تشکر شده در
    456 پست

اصلا بی احترامی نیست اگر به این حرف شما باشه که همه میخوان قیمیت بالا بدن کی از پول بدش میاد

همین رقابت باعث شده قیمت ها کم زیاد باشه دوست عزیز و اصلا اون شخصی که تماس گرفته به نظر بنده کار بدی نکرده
    ویرایش توسط poriya_hashie : August 27th, 2012 در ساعت 13:27
    چه بسیارند کسانی که به هنگام غروب آفتاب چنان می گریند که ریزش اشک ها مانع از دیدن ستاره ها می شود.

5. تعداد تشکر ها از poriya_hashie به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    835
    تشکر تشکر شده 
    432
    تشکر شده در
    326 پست

به نظر من باتوجه به اعتبار 1 شرکت میشه به اون اعتماد کرد . من خودم همه جا هاست 97 رو معرفی میکنم و از مشتریای قدیمی این شرکت هم هستم

7. تعداد تشکر ها از spalisp به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    628
    تشکر شده در
    488 پست

دقیقا چند روز پیش همچین مشتری داشتم از همین انجمن . سرور با رم 2 گیگ با هارد 500 میخواست با هزینه 30 تومان
    ولی بهشون گفتم که با این هزینه نمیشه همچین سرویسی داد . و یه آفر نسبت به قیمتشون معرفی کردم

اگه دوستان و همکاران ترس از دست دادن مشتری رو نداشته باشن . قیمت ها اینقدر پایین نمیاد و کیفیت کار هم بالا میره

هم فروشنده و هم خریدار راضی خواهند بود . بدون هیچ مشکلی

متاسفانه تا مشتری میگه جای دیگه سرور 30 تومنی شما رو میده 20 تومن . فروشنده هم میگه اوکی شما هم 20 بده به ما . ولی مشتری نمیدونه که از طرف دیگه فروشنده کیفیت سرور رو کم میکنه

مشتری های بنده هم هر وقت میگن تخفیف بده . بهشون میگم اگه میخواید سرور با کیفیت داشته باشید درخواست تخفیف نکنید

9. تعداد تشکر ها از scary-x2 به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)