-
August 24th, 2012, 19:25
عضو دائم
پاسخ : دیتاسنتر ناشناخته

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
multacom یک شریک ایرانی داره و در ایران هم شرکت های بزرگی هستند که ازش سرویس میگیرن.
مهندس "کیا منیجر دیتاسنتر مولتاکام هست
این دیتاسنتر از زمان تشدید تحریم ها حدود 3 سال پیش خیلی مودبانه و با اطلاع رسانی قبلی سرویس دهی شو به هویت ایرانی کنسل کرد؛ حتی هاست ایرانی که از طرف آقای مجیدی ازشون خرید می کرد نیز به مشکل خورد.
-
-
August 24th, 2012 19:25
# ADS
-
August 24th, 2012, 19:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irlogo
مهندس "کیا منیجر دیتاسنتر مولتاکام هست
این دیتاسنتر از زمان تشدید تحریم ها حدود 3 سال پیش خیلی مودبانه و با اطلاع رسانی قبلی سرویس دهی شو به هویت ایرانی کنسل کرد؛ حتی هاست ایرانی که از طرف آقای مجیدی ازشون خرید می کرد نیز به مشکل خورد.
جای شما بودم خیلی مطمئن صحبت نمیکردم.
-
-
August 24th, 2012, 20:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
جای شما بودم خیلی مطمئن صحبت نمیکردم.
کلیه ارسالی ها بر اساس دانسته های قبلی است و صحت و سقم آن بستگی به تحقیق کاربر دارد، این معنی فروم متن باز هست.
-
-
August 24th, 2012, 20:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
irlogo
کلیه ارسالی ها بر اساس دانسته های قبلی است و صحت و سقم آن بستگی به تحقیق کاربر دارد، این معنی فروم متن باز هست.
قبول دارم ولی متن قبلی شما بصورت عمومی بود و خوب متاسفانه صحیح هم نبود. توضیج بیشتر رو خدمتتون در پیام خصوصی میدم.
البته ظاهرا پیام شخصی رو بستید. تمایل داشتید بیشتر بدونید، می تونید با من تماس بگیرید.
-
-
September 1st, 2012, 19:40
-
-
October 1st, 2012, 15:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
icide
readymakers.co.uk
این سایت که کلا آفراشون ماله Kimsufi و OVH فقط با لوکیشن های مختلف
توصیه می کنم با توجه به اینکه جدیدا هیچ کس از OVH / Kimsufi آفر نمیزاره شما حتما تلاش کنید با یک قیمت مناسب از این دیتاسنتر آفر بگذارید
با تشکر
-