سلامممنون درست شد.
kh
به این دلیل پیغام خصوصی پاسخ ارائه نشد که توضیحات در تاپیک مربوطه قرار گیرد تا در آینده دیگر کاربران نیز از این موارد استفاده کنند
موفق باشید
سلامممنون درست شد.
kh
به این دلیل پیغام خصوصی پاسخ ارائه نشد که توضیحات در تاپیک مربوطه قرار گیرد تا در آینده دیگر کاربران نیز از این موارد استفاده کنند
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
از MYSql Dumper هم برای ریستور دیتابیس های سنگین هم میتوانید استفاده کنید !
راه حل شما هم این هست:
در php.ini سرور مقادیر زیر پیدا کنید
post_max_size = 8M
upload_max_filesize = 2M
max_execution_time = 30
max_input_time = 60
memory_limit = 8M
به مقادیر زیر تغییر بدهید:
post_max_size = 750M
upload_max_filesize = 750M
max_execution_time = 5000
max_input_time = 5000
memory_limit = 1000M
و همینطور در فایل phpmyadmin/config.inc.php مقدار ExecTimeLimit را افزایش دهید :
// maximum execution time in seconds (0 for no limit)
$cfg['ExecTimeLimit'] = 300;
300 را افزایش بدهید!
با عرض سلام و خسته نباشیدمن پس از نصب ویبولتین 4.2 بر رو هاستم(xzn) وقتی می خاستم تو پنل ویبولتین کاری کنم(نصب هک،پوسته،...)خطای زیر رو میدادMySQL Error : Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes
به تیکت پشتیبانی هاستم رفتمو (درخواست افزایش مقدارmax_allowed_packet) کردم بعد دو سه روز هاستم غیر فعال شد پیام زیر رو میداد.Database u633765174_***** shows that vBulletin or IP.Board is or was installed on this website. We do not allow these scripts to be hosted here for security and server performance reasons
نمی دونم مشکل از چیه.لطفاً راهنماییم کنید.
من یک backup دیتابیس دارم از یک انجمن وی بیلوتاین اما زمانی که ر یستور می کنم با اینکه میگه با موفقیت ریستور شد اما در قست MYsql@databases نمایش داده نمیشه
مشکل از چی هست ؟
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
من دستور زیرو برای ریست کردن دیتا بیس میزنم
service mysqld restart
ولی پیغام mysqld: unrecognized service
بلاخره بعد داستان ها فهمیدم که این دستور برای نسخه لینوکس بنده (CentOS release 6.3 (Final) نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بله این فرمان اجرا کردم امد ولی حجم mysqld تغییر نکرد
میشه بیشتر راهنمایی کنید
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)