وی پی اس ویندوز من با یه پسورد شونصد رقمی اسپمش کجا بود آخهی پی ها رو به خاطر اسپم بلاک میکننف با یه ایمیل هم از بلاک درش میارن ... (قوانینش سفت و سخته)
وی پی اس ویندوز من با یه پسورد شونصد رقمی اسپمش کجا بود آخهی پی ها رو به خاطر اسپم بلاک میکننف با یه ایمیل هم از بلاک درش میارن ... (قوانینش سفت و سخته)
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
موفقیت، مساوی با رسیدن به هدف نیست، بلکه خود سفر است.
((جان ماکسول))
در كل ws مزخرف ترين ديتا سنترهاست! تا حالا كه براي من درد سر بوده. سرور رو بدون اطلاع قبلي ميبندن. باز كردنش 1 هفته اي طول ميكشه. تعويض سرورت باز چند روزي طول ميكشه كه داون تايم زياد خواهي داشت. سرعت پايين ساپورت ضعيف و د كل بعد 8 شب جواب نميدن ديگه صبح ها هم بعد 1 ظهر و ..... در كل رد ميشه و پيشنهاد ميكنم كه از اين ديتا سنتر نگيريد
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
جالب بود کمک خوبی بوددر كل ws مزخرف ترين ديتا سنترهاست! تا حالا كه براي من درد سر بوده. سرور رو بدون اطلاع قبلي ميبندن. باز كردنش 1 هفته اي طول ميكشه. تعويض سرورت باز چند روزي طول ميكشه كه داون تايم زياد خواهي داشت. سرعت پايين ساپورت ضعيف و د كل بعد 8 شب جواب نميدن ديگه صبح ها هم بعد 1 ظهر و ..... در كل رد ميشه و پيشنهاد ميكنم كه از اين ديتا سنتر نگيريد
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
اگه فحش نمیدید باید بگم که با این دیتاسنتر کلی حال کردیم ما !
بگیرید غمتون نباشه ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)