هزینه پشتیبانی ماهیانه با توجه به هزینه اولیه سایت یا سالانه محاسبه میشه
هزینه طراحی + پشتیبانی حدود 300.000 - 1.500.000
البته مهم امکاناتی هست که شما میخواهید
هزینه پشتیبانی ماهیانه با توجه به هزینه اولیه سایت یا سالانه محاسبه میشه
هزینه طراحی + پشتیبانی حدود 300.000 - 1.500.000
البته مهم امکاناتی هست که شما میخواهید
نه عزیزم
تخصص بر جای خود باقی
پشتیبانی بستگی به چیزای دیگه داره
اول نوع سایت
دوم نوع برنامه نویسی سایت
سوم تعداد بک آپ
تعدد مطالب در روز
و فاکتورهای زیادی
باید قبول کرد که این یک امر نسبی است نباید یک امر نسبی را قانون نمود
هر کسی به اندازه تخصصش ، هزینه میگیره دوست عزیز !شما اینو بر کدام استاندارد و فرمول محاسبه کردید؟
جریان اون پیکان و بنزه رو یه بار دیگه توضیح بدم ؟
نیوفتید به جون هم سره 1 پروژه ...![]()
میبینی که ایشون یک بازه گفتن ! شما از کجا قانون نتیجه میگیری؟
قبول کنی یا نکنی ، هر برنامه نویسی با یکی دیگه تفاوت هایی داره ، یکی با متد 40 سال قبل برنامه مینویسه یکی هم با متد روز !هزینه طراحی + پشتیبانی حدود 300.000 - 1.500.000
اینا دستمزدشون یکی هست ؟
یا کسی که css3 میدونه با کسی که چند تا پروپرتی کار کرده ، یکی هست ؟
یا کسی که مدیریت سرور میدونه ، کار بک آپ رو انجام بده با کسی که مثل من دو تا اسکریپت مینویسه و میذاره رو کرن جاب و خلاص یکیه؟
اینا هر کدومش یه تخصصه !
و هر جا باید به اندازه تخصص هزینه گرفت !
در کارهای خودم هزینه پشتیبانی فنی سایت (مواردی مانند افزودن امکانات جزو مسائل فنی نمیشود) نصف (1/2) هزینه طراحی هست
البته برای همه پروژهها یکسان نیست
این روش من بود![]()
پیاده سازی پرتال جامع اختصاصی به همراه قالب اختصاصی با طراحی مدرن (مناسب سایت دولتی ) به همراه پشتیبانی یک ساله فنی حدود 800 الی 2 تومن بنا به نیازهای کارفرما آب میخوره!
در مورد هزینه ها باید خدمت استارتر بگم که اگر قرارهست کار شما را یک شرکت و پرتال توسط چند نفر برنامه نویسی و پیاده سازی بشه مسلما میبایست هزینه بیشتر و بهتری را بپردازید! عموم هزینه های زیر 500 هزارتومان طراحی توسط یک نفر صورت میگیره و بر روی سیستم های اپن سورس فقط طراحی قالب وپیاده سازی ماژول صورت میگیره ولی برای پروژه های دولتی که عموما اختصاصی میخوان میبایست هزینه بیشتری پرداخته بشه!
الان من واقعا نمیدونم کدوم کاربر بهتر میتونه این سایت و برام راه بنداز با توجه به قیمت هایی هم که دوستان دادند باید تفاوت زیادی بین کاری که میخان انجام بدن باشه
بنابراین پیشنهاد میکنم نمونه کار در حد قیمت هایی دادید بزارید (تا از نظر سئو و دیگر موارد مرتبط بررسی بشه )و یا لیستی از امکاناتی که قرار هست برای این سایت قرار بدید بفرمایید .
cms موردنظر منم وردپرس هست
با تشکر از همگی شما
تبدیل و طراحی قالب ها وردپرس/ WHMCS / جوملا / دیتالایف انجین / نیوک 8.2 و 8.3 / سیستم ها آپلود سنتر
شماره های تماس : 09398001743 - 09132285902
تلگرام : https://telegram.me/saeed0pc1
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)