-
August 16th, 2012, 01:18
عضو انجمن
پاسخ : راهنمای مجوز برای ارسال پیام کوتاه

نوشته اصلی توسط
mehdisr
دوست عزیز سورس رو یعنی کمتر از چند میلیون هزینه کنند به کاربر بفروشن ؟ اون موقع خودشون چی !؟ فقط 3 شرکت با مخابرات قرار داد دارند که یکی از اونها مگفا است ( مرکز گسترش فناوری ایران)
بقیه همه از این شرکت ها خریداری میکنند و ریسلر ها هستند . شما میتونید ریسلر دسته اول باشی و هزینه ها رو به حداقل برسونید , تعرقه این شرکت ها نیز متفاوت هست و بستگی به خرید شما داره .
یک سری مسائل خاص هست که نمیشه توضیح داد در مورد نمایندگی ها و اونها تعیین کننده فروش و خدمات پنلها هستند .
همیشه کار کردن با فروشندگان و یا ارایه کنندگان خدمات در سطح اول هزینه ها رو به حداقل نمیرسونه .
البته میتونه کاهش پیدا کنه اما مسلما همونطور که گفتم منابع مالی قوی میخواد تا بتونه مشتری از پس این تراکنش ها بربیاد .
هیچ مساله خاصی وجود نداره .
نمایندگان یک قیمتی خرید میکنن . یک قیمتی فروش . نماینده نمایندگان هم همینطور ... هزینه خدمات که به انتخاب هست و مابقی موارد هم که روشن هست .
این روال در شغل و در هر رسته ای از مشاغل وجود داره و وجود خواهد داشت .

نوشته اصلی توسط
medianet
سلام دوستان
ممنون که جواب دادید
منظورم اینه که من میخوام توی بازار فعالیت کنم آیا گیر نمیدن که مجوز از شورای عالی انفورماتیک ندارم ؟
ایا وزارت ارشاد گیر نمیده ؟
لطف کنید در این باره یکم اطلاعات بدید
در حال حاضر ارایه خدمات پیامک نیازمند مجوز خاصی از مرجع خاصی نیست .
اصلا ارتباطی به ارشاد نداره . نهاد های مرتبط به ترتیب اپراتور سطح یک / مخابرات / طرف دریافت کننده پیامک هستند که امکان طرح دعوی در مورد پیامک را دارند .
-
تعداد تشکر ها از iMohsen به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012 01:18
# ADS
-
August 16th, 2012, 11:34
عضو انجمن
دوست عزیز iMohsen
من هم منظورم همین بود اما کار کردن با خود یکی از اون 3 شرکت ارائه دهنده میتونه مثبت تر در کار باشه .البته باید بتونی هزینه مالی بیشتری سرمایه گذاری کرد.
برای کسی که میخواهد این شغل و حرفه باشه باید به این صورت باشه . این نظر شخصی بنده هست و شما می تونید قبول نکنید . البته فکر کنم حرف ما و شما یکی هست فقط نوع گفتن موضوع فرق میکنه
موفق و پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها ازmehdisr به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 12:09
عضو انجمن
نه کسی به شما گیر نمیده ، اما اگر بخواهید مستقیم با مگفا کار کنید باید یک خط حد اقل 8 رقمی به قیمت 1.5 تا 3 میلیون بخرید مگفا به شما پنل نمیده و باید حد اقل 4 تا 5 میلیون هزینه کنید تا یک سیستم مناسب بنویسید و زمان بر هم هست ، بهترین کار استفاده از شرکت هایی هست که این کار رو کرده اند از لحاظ سود آوری چه با مگفا کار کنید چه با شرکت های زیر دستش یکی هست وضعیت ، چون نرخ ها استاندارد و تابع مگفا هستند ، و بازار هم اینقدر رقابتی شده که نرخ بالا نباشه ، شما می توانید از این شرکت ها نمایندگی بگیرید و باهاشون کار کنید ، چند تا پارامتر مهمه توی پنل هاشون ، یکی امکاناتی که بهتون میدن ، یکی سرعت ارسال ، یکی امکان بازگشت هزینه ارسال های نا موفق و بانک های اطلاعاتی پنل که به نظر من پارامتر های مهمی هستند
در صورتی هم که تمایل داری ما هم می تونیم بهت نمایندگی بدیم ، www.paarmis.com 03116263661
-
تعداد تشکر ها از mohashemi به دلیل پست مفید
-
August 16th, 2012, 14:22
اگر نياز به نمايندگی داريد کاملترين پنل نمايندگی رو عصر اس ام اس ارائه ميده:
کد:
http://www.asresms.net
-
-
August 16th, 2012, 18:09
عضو انجمن